Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
redis

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
jeste u ptaku holoubatka...

no vidis je toho proste fakt tolik, ze rict "jsem vegan protoze mi maso nechutna" je podle mne kravina :)

Navic to maso vesmes treba kureci nema ZADNOU chut dokud ho neokorenite nejakym dobrym zpusobem :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím že člověk do je vegan nebo vegetarián by měl být z přesvědčení. Takže filosofie.

Osobně asi ano, "můžu si myslet co chci a svět se kolem toho netočí" ale pro mě člověk co nejí maso protože mu nechutná není vegetarián. Ani vegan.

Jinak spousta lidí ochutná třeba jednu věc a pak ze znechucení raději neochutná jinou dalšího druhu:D A ani neví jak to chutná...
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
nanobeast napsal:
jeste u ptaku holoubatka...

no vidis je toho proste fakt tolik, ze rict "jsem vegan protoze mi maso nechutna" je podle mne kravina :)

Navic to maso vesmes treba kureci nema ZADNOU chut dokud ho neokorenite nejakym dobrym zpusobem :)

Člověk si k masu může vychutnat odpor. To je důvod proč já třeba nesním krevetu či něco podobného co vypadá že by mi mohlo utéct z talíře či se případně pokusit sníst mě . A to se považuji za milovníka masa kterým byl schopen jíst syrového koně. Člověk si představí co má v puse a prostě to tam nestrčí. Znechutí si to předem.
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vegetariáni a vegani by dostali infarkt, číst si některé příspěvky a logy cvičenců. Myslím, že by je to donutilo udělat si veganský Islám - jíš maso? Zabijeme tě...

A kreveta by tě opravdu nesnědla.
Já umírám spíš z fotek připravených jídel typu
http://www.dietologie.cz/recepty/hlavni-jidla-jidelnicek/Lin-po-mlynarsku.jpg
Tohle, musíte uznat, prostě na talíři nemá co dělat :D
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Vegetariáni a vegani by dostali infarkt, číst si některé příspěvky a logy cvičenců. Myslím, že by je to donutilo udělat si veganský Islám - jíš maso? Zabijeme tě...

A kreveta by tě opravdu nesnědla.
Já umírám spíš z fotek připravených jídel typu
http://www.dietologie.cz/recepty/hlavni-jidla-jidelnicek/Lin-po-mlynarsku.jpg
Tohle, musíte uznat, prostě na talíři nemá co dělat :D

Toho bych měl chuť pustit do vody

Co se vegetariánů týče, dnes jsem četl víkendovou přílohu Dnes a tam zrovna nějaký magor (tipl bych si že měl humanitní vzdělání) obhajoval vegetariánství a vyjmenovával kolik vegetariánů a vegánů by Země uživila. Zjevně nechápal , že problém hladovějích lidí není v nedostatku jídla, ale v prostém nedostatku peněz. Stačí říci "mám peníze a nemám jídlo" a do hodiny se mi na zápraží bije 12,5 obchodních zástupců kteří by ti rádi to jídlo dodali ...
Ještě do toho blbec motal globální oteplování a nechápal, že krávy a rostliny, které ty krávy žerou, narozdíl od uhlí či ropy, neleželi stovky milionů let v zemi ...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle v celku pripravena ryba je nejlepsi, aj ocas zeru, je krasne krupavej a ta kuze krupava plna zdravejch latek mnam... Hlavu si taky nekdy dam, ale vetsinou jen sezobnu kukadla :)
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenomže tahle ani nevypadá že prošla ohněm. Když jsme jezdívali do lesa (kde je tomu konec...) tak mi taky nevadilo, že nemám na stole hladkýho pangase a dusím se kostmi ze pstruha...

Jinak při vjezdu do Brna, je sprejem napsáno na jedné zbořenině
"Zachraň planetu, buď vegan! Žij ekologicky..."
V tu chvíli si vzpomenu na pečené kuře na másle...Dostanu hlad, a v zápětí (prptože nemáme kuře) si dám vejce :D

Je fakt, že někteří lidé se jako blbci chovají. Nedávno jsme šli lesem, a potkala jsem nejmíň 10 pet lahví. Tohle taky odmítám.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Jenomže tahle ani nevypadá že prošla ohněm. Když jsme jezdívali do lesa (kde je tomu konec...) tak mi taky nevadilo, že nemám na stole hladkýho pangase a dusím se kostmi ze pstruha...

Jinak při vjezdu do Brna, je sprejem napsáno na jedné zbořenině
"Zachraň planetu, buď vegan! Žij ekologicky..."
V tu chvíli si vzpomenu na pečené kuře na másle...Dostanu hlad, a v zápětí (prptože nemáme kuře) si dám vejce :D

Je fakt, že někteří lidé se jako blbci chovají. Nedávno jsme šli lesem, a potkala jsem nejmíň 10 pet lahví. Tohle taky odmítám.

Njn, zrovna si vezu zásobu kuřat na celý týden. Doma se napeče a pak se to přes týden dlabe
madball

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Madballe: Řasy jsou balast.....Velryby jedou na malých korýších. Ty řasy je jenom serou. :)
Můj názor je zase ten, že tvá představa může mít uplatnění, ale prostě to nedopadne tak, že kulturisté budoucnosti budou stavět výživu na řasách. Povídáme si o tom, co je živina nejvýhodnější pro svaly a ne o napůl postapokalyptické vizi využití "náhradních zdrojů" bílkovin.

Jasně, že v současnosti to dost dobře nejde a nese to sebou i spoustu nevýhod, ale zase ta bílkovina má doborou využitelnost. Já to napsal hlavně proto, aby se tady netvořil jen jednostranej názor. Já osobně už jsem taky tak zdeformovanej, že musím mít v jídle maso, jinak si myslím, že jsem nic nežral.

Mablung napsal:
Ještě do toho blbec motal globální oteplování a nechápal, že krávy a rostliny, které ty krávy žerou, narozdíl od uhlí či ropy, neleželi stovky milionů let v zemi ...

Tahle věta mi nějak nedává smysl, ale myslím, že ten magor v MF mluvil o tom, že jedna japonská analýza ukázala, že při vyprodukování jednoho kilogramu hovězího se do ovzduší dostane takové množství skleníkových plynů, které odpovídá 36,4 kilogramům CO2. Tolik plynu vyprodukujete při ujetí 250 kilometrů průměrným evropským vozem. A toho se vegetariání samozřejmě chytli. Jenže je tam podle mě další spousta proměnných, takže to nemá cenu moc řešit, stačí o tom jen vědět.
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Johncreasy napsal:
Madballe: Řasy jsou balast.....Velryby jedou na malých korýších. Ty řasy je jenom serou. :)
Můj názor je zase ten, že tvá představa může mít uplatnění, ale prostě to nedopadne tak, že kulturisté budoucnosti budou stavět výživu na řasách. Povídáme si o tom, co je živina nejvýhodnější pro svaly a ne o napůl postapokalyptické vizi využití "náhradních zdrojů" bílkovin.

Jasně, že v současnosti to dost dobře nejde a nese to sebou i spoustu nevýhod, ale zase ta bílkovina má doborou využitelnost. Já to napsal hlavně proto, aby se tady netvořil jen jednostranej názor. Já osobně už jsem taky tak zdeformovanej, že musím mít v jídle maso, jinak si myslím, že jsem nic nežral.

Mablung napsal:

Tahle věta mi nějak nedává smysl, ale myslím, že ten magor v MF mluvil o tom, že jedna japonská analýza ukázala, že při vyprodukování jednoho kilogramu hovězího se do ovzduší dostane takové množství skleníkových plynů, které odpovídá 36,4 kilogramům CO2. Tolik plynu vyprodukujete při ujetí 250 kilometrů průměrným evropským vozem. A toho se vegetariání samozřejmě chytli. Jenže je tam podle mě další spousta proměnných, takže to nemá cenu moc řešit, stačí o tom jen vědět.

Jenže tyhle skleníkové plyny jsou součástí koloběhu. Tráva naváže plyny, vytvoří z nich hmotu, kráva jí sežere, vyprdí plyny které naváže tráva kterou sežere kráva
U uhlí je to tak, že leželo stovky milionů let v zemi a teď se vypustí do vzduchu
Globální oteplování je píčovina a to že prdění krav přispívá ke globálnímu oteplování je navíc ještě nelogická píčovina ...
madball

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jenže tyhle skleníkové plyny jsou součástí koloběhu. Tráva naváže plyny, vytvoří z nich hmotu, kráva jí sežere, vyprdí plyny které naváže tráva kterou sežere kráva
U uhlí je to tak, že leželo stovky milionů let v zemi a teď se vypustí do vzduchu
Globální oteplování je píčovina a to že prdění krav přispívá ke globálnímu oteplování je navíc ještě nelogická píčovina ...

s prvním odstavečkem víceméně souhlasím.
s druhým poněkud míň. to uhlí taky muselo z něčeho vzniknout.
globální oteplování píčovina není, spíš to, že na to má člověk nějak zvlášť velkej vliv (nemluvím o tom, že kdyby chtěl, tak by mohl).

edit: konec OT
nanobeast

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naco ma asi clovek rezaky a tesaky...na travu? Vegetariana jeste zkousnu i kdyz si myslim ze je vul...ale vegan..no to by snad melo bejt trestny ne..popripade RAW vyznavaci co nic nevari...brrr
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vegetariany bych poslal na opuštěný ostrov a jediný, co by tam mohli jíst, by byly kuřata pobíhající v lese. PAK by se teprv ukázalo, kdo je "pravý" vegetarián. Hodně z nich by si S CHUTÍ to kuřátko dali.

e: já vím, je to tvrdý, ale tak mě to napadlo
haino

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč kuřata,co třeba psa.Pak by se ukázalo,kdo je pravý masožravec.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurca na rozdiel od psa nie je az takym priatelom cloveka

Uznavam, ze som jedol rozne tvory, ale psa nie. Aspon teda o tom neviem. A keby mi niekto povedal, ze prave som dojedol psa a to jedlo by bolo vynikajuce, asi by mi to nic neurobilo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: