Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych teda psa snědla právě jen kdybych to nevěděla. Pak kdybych se to dozvěděla, bych chtěla vědět rasu. Pokud by to byl nějaký ošklivy čivava pes tak by mi to ani líto nebylo, vlčáků by mi líto bylo:D

Nicméně do vegetariánů by se neměli lidé navážet a respektovat je takže upřímě nehápu lidi co jsou schopní říct "myslím si že vegetarián je vůl"...Je to jejich přesvědčení stejně jako vaše, že člověku je souzeno jíst vše - včetně masa.
Je to každýho věc a taky jejich přesvědčení z části chápu. A nezkoušejte začínat s opuštěným ostrovem, je jasné že by každý sežral všechno pro přežití...to je hloupé takhle přirovnávat. Někdo nemá rád jitrnice, třeba já, mám k nim odpor a chce se mi zvract při pohledu, a na ostrově bych je snědla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to myslel Merrao samozřejmě s nadsázkou, já proti vegetariánům nic osobního nemám, je to jejich rozhodnutí ať si jedí co chtějí. Vadí mě ale ti aktivisti, co vegetariánství (případně veganství) všude prosazují, hlásají jak je to super, a snaží se lidi oblbovat.
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vegetariánství nebo veganství je přesvědčení stejné jako každé jiné...
Vegetariánství ještě jde, s tím bych vyžila, ale vegan bych být nechtěla...
Pokud potkám vegana a dobře se mu žije, a jeho tělo je zdravější, než kohokoliv tady z nás tak budiž...
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Nicméně do vegetariánů by se neměli lidé navážet a respektovat je takže upřímě nehápu lidi co jsou schopní říct "myslím si že vegetarián je vůl"... Je to jejich přesvědčení stejně jako vaše, že člověku je souzeno jíst vše - včetně masa.
Jenže to naše přesvědčení ještě podporuje anatomie a fyziologie GIT člověka.

EDIT: Dospělí ať jsou klidně vegetariání nebo vegani, to je jejich volba, ale docela problém je, když mají děti...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vegetarián plnohodnotné bílkoviny ještě pořád může nahradit..právě laktoovo vegetarián si myslím že nemusí mít žádné problémy..
Veganství nechápu v tom, proč veganům vadí, že pijeme mléko od krávy. To vejce bych ještě pochopila...

Ale s tím, že se to odrazí na dětech, pokud odrazí souhlasím, je kravina...a stejně to dítě to pak ochutná, až bude dospělé. Zkázané "ovoce" nejlépe chutná..
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Merrao napsal:
Nicméně do vegetariánů by se neměli lidé navážet a respektovat je takže upřímě nehápu lidi co jsou schopní říct "myslím si že vegetarián je vůl"... Je to jejich přesvědčení stejně jako vaše, že člověku je souzeno jíst vše - včetně masa.

EDIT: Dospělí ať jsou klidně vegetariání nebo vegani, to je jejich volba, ale docela problém je, když mají děti...

Indie je plná vegetariánů a nějak zvlášť to dětem neubližuje. Podle mě spíše narážíme na problém že nerozlišujeme mezi vegetariány a fanatiky
nanobeast

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Vegetariánství nebo veganství je přesvědčení stejné jako každé jiné...
Vegetariánství ještě jde, s tím bych vyžila, ale vegan bych být nechtěla...
Pokud potkám vegana a dobře se mu žije, a jeho tělo je zdravější, než kohokoliv tady z nás tak budiž...

vegetariani,jehovisti,panbickari,ekologove,nacisti....presvedceni je presne takovy...kdyz nekomu nechutna maso beru.. vejce..beru...ale nerikej me ze veganum nechutna maso,syr,mleko, vejce atd kdyz to spolu souvisi jen ze to je zivocisny zdroj..to je pouze slepy nasledovani nesmyslu stejne jako vyznani a presvedceni o kterych sem se zminil vyse..
nanobeast

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Johny HaRd napsal:
Merrao napsal:

Indie je plná vegetariánů a nějak zvlášť to dětem neubližuje. Podle mě spíše narážíme na problém že nerozlišujeme mezi vegetariány a fanatiky

souhlas s tema vegetariany a fanatiky...radoby vegani co jednou snedli maso a pak zjistili ze je to ze zvirete a ani nevi jak chutna mleko,syr,vejce ktere jsou prorozenym produktem zvirat a mektaji jak to nejedi atd..pritom ani nevi..
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že všeho moc škodí. Přebytek něčeho způsobí nedostatek něčeho druhého a naopak když něco omezím, způsobím přebytek někde jinde. Jíst se má pestře a kvalitně. Ať už se jedná o zeleninu nebo maso. Cokoli chybí, je špatně. Mentální přesvědčení je jedna věc, ale i to většinou člověka rychle opustí, pokud mu začne způsobovat nějaké problémy, například zdravotní. Člověk s pudem sebezáchovy dostane rozum velmi rychle.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Vegetarianov je plna aj Cina. Akurat si nemyslim, ze je to z dovodu mentalneho presvedcenia
Kazdy z prispevkov ma v sebe svoju trosku pravdy. Mne osobne nevadia...az na fanatikov. A to sa netyka len vegetarianov a podobnych. Holt nedavno tu bol jeden s nepasterizovanou bryndzou a urinoterapiou
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to četla, ale ještě nevědí na co umřel. Mohl vážně umřít na něco jiného, ne jen na "chřipku".

Myslím si, že tohle se nedá posuzovat. Media dali zpravu jen "můžou za to oni", a pokud se prokáže, že zemřel na něco jiného, tak už to ven nepustí :)

Každopádně proč tak soudím: Není tam napsané jakou běžnou stravu, a přísný vegetrián ještě pořád sýry a vajíčka jí...pokud vím.
Sean Avery

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:28 am    Předmět: co dodat... Odpovědět s citátem

ja napr. som vitarian /raw food / iba ovocie a zelenina sem tam klicky plus olejnate plodiny ... uz dlho som hladal nieco co by bolo pre moju osobu vyhodne co sa tyka stravy som byvali dlhorocny hokejista a tak isto aj niekoko rokov z prestavkami cvicim momentalne zijem zahranici a tu poznam kopec ludi spolocneho nazoru ktory maju podobnu filozofiu ako ja... som taky clovek ktory nenuti do svojho presvedcenia ludi ktory jedia "zle" podla nas ktory maju taketo presvedcenie ... ak sa ma niekto spita preco sa takto stravujem pripadne preco mam mozno iny pohlad na svet co aj dost zavisi od nasej stravy vravim mu vyskusal som vela tzv teorii o jedle prezieral som sa ako kon jedol doplnky na kila minal tisice za mesiac na doplnky / som aj spolupracoval z jednou firmou ktora mi dodavala doplnky vyzivy za co som jej neskutocne vdacni / aj efekt bol ale nestal mi za to rychle nabratie telesnej hmotnosti proste necitil somsa fajn vnutorne to uz nevravim o pripadnych problemoch nie vaznych ale ktore su -" bezne" / pri mojej terajsej strave docela ojedinele resp su uz neni / a tak som dalej hladal to svoje a stale skusal na sebe nieco nove ci to zapasuje / ved ako mam nieco odsudit pokial to neskusim na sebe a poviem hned o tom ze je to blbost?! samozrejme su hranice co sa neda skusat na sebe :-) / ... len tak pre zaujimavost moj jedalnicek je teraz iba ovocie 2krat denne jem cvicim silovo momentalne a cele telo zakladne cviky iba neuznavam stroje a kladky resp iba naozaj ako doplnok nechceny , pracujem 6-10hodin denne v sklade z hroznom takze za den prejde mojimi rukami niekolko ton hrozna dost sa nadviham ale beriem to ako trening taky maji ojeb mojej hlavy inak by som to tam uz nevydrzal , cvicim 3krat do tyzdna po hodine a pol plus este 10km spolu chodze do prace a spat a plus ine aktivity mimo prace a posilky ... som rad ze kopec energie a hlavne pozitivneho zmyslania na svet /aj ked obcas mi lezu niektore veci na nervy ale sme ludia a je to normalne / toto nechcem aby vyzerala ako nejaka reklama na vitastravu to nie kazdy sa musi niekde najst kde mu to vyhovuje je to podobne ako ked niekto stale hlada vytuzeny treningovy plan ktory by fungoval stale ale po case kazdy zisti/ aspon vacsina / co mu vyhovuje pri cviceni ako reaguje jeho tela na pripadny podnet to iste je aj z stravou mna moja vystihuje ako vnutorne a prejavuje sa to aj na mojej energii ... prepacte za dlhu spravu ale musel som objasnit ako to je u mna i ked takto sa to tazko obhajuje pripadne opisuje kedze nechcem na nic nabadat a nemam rad ludi z jedneho ci druheho tabora ktory si stale hovoria to iste a nedaju si poradit alebo vysvetlit ja stale hladam nove informacie co sa tyka stravy , cvicenia / moj ciel je byt osobny trener profesionalnych hokejistov pripadne sportovcov silovo vytrvalostnych v zamori / a vsetkeho co ma bavia zaujima a netrvdim si vraviet ze takto to je a musi byt lebo... radsej budem spolocnosti ten hlupi a naucim sa od kazdeho nieco nove ako ten najmudrejsi a vypnem mozog tym ze ja vsetko viem tak ostatny mi nemaju co ponuknut ...ten kto si dal tu namahu a precital si moj dlhy monolog tym dakujem mozno aj vy zmenite pohlad na svet a zacnete hladat alebo len si ohundrete akysom pako :-) a idete opat robit to iste nielen co sa taky stravy a cvicenia este raz dakujem
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sean Avery - hezky napsané
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mozu vitariani jest maso? (raw food - tatarak z ryb a hovadzieho )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: