Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Tohle jestli je aspon trochu pravda, tak vlada musi padnout. ODS pujde do prdele jeste vic a VV si napravi reputaci .. takze Kalousek se musi ted momentalne usmivat od ucha k uchu ..
Jednoznačně. Otázka je, jak toto dokázat a nebo naopak prokázat, že Kočí lže...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Vždyť to tu dělá od listopadu kde kdo .... akorát místo obálek zatím vždy lítaly nějaké šikovné, nenáročné, a mnohem lépe honorované funkce.

Takhle nějak to říkal Schwarzenberg a je to pravda no
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Tohle jestli je aspon trochu pravda, tak vlada musi padnout. ODS pujde do prdele jeste vic a VV si napravi reputaci .. takze Kalousek se musi ted momentalne usmivat od ucha k uchu ..

nemusi...kolik takovych kurevstev uz proslo a nic ? dnesni zmrdi sou prakticky nedotknutelni....jinde zaparkuje manzelka poslance na invalidech a ten konci, u nas? krades miliony, miliardy a nic, ses spoko a v pohode
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No smula ze predcasny volby nechtej socani - nemeli by s kym jit do koalice, nechce to ani ODS - je v prdeli s preferencema .. navic obe strany utratili za posledni volby 500-750milionu a ted nemaji na novou kampan.
TOP09 by asi vydelala ..

co me ale nejvic dostava, ze 118 koalice a misto protlaceni reform dokurvi co muzou nebo vyrobi maximalni paskvily a staci se rozhadat driv nez se neco nakonec schvali ..
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
mysH napsal:

nemusi...kolik takovych kurevstev uz proslo a nic ? dnesni zmrdi sou prakticky nedotknutelni....

Hlavně prakticky všichni, co v té PS sedí, dělají roky to samé, co teď chtějí vyčítat těm blbounům z VV. Protože když slyším třeba Kalouska hlásat pravdu, čest a poctivost, tak nevím, zda se mi to zdá, nebo mám normálně blít.

Upřímně, jsem realista, že si něco přihrají, to chápu, a i když mě to netěší, jsem schopen s tím žít .... že ale krom toho "přihrávání si" tam jsou úúúúplně k hovnu, a jediné další výsledky jejich působení je buzerace typu Sčítání nebo třicáté páté novely "silničního" zákona, to už mě neskutečně sere.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
No smula ze predcasny volby nechtej socani - nemeli by s kym jit do koalice, nechce to ani ODS - je v prdeli s preferencema .. navic obe strany utratili za posledni volby 500-750milionu a ted nemaji na novou kampan.
TOP09 by asi vydelala ..
.

Co se týče pravice tak TOP by určitě povýšila, ale že by socani nechtěli předčasný volby to si nejsem jistej (podle projevu Sobotky), určitě by nechtěli, aby jim klaus hodil, aby zkusili udělat vládu, protože teď nemají jak (leda koalice s VV a tichá podpora komančů, ale do toho by VV nešli myslím). A měnšinová vláda je v době kdy je třeba reformy k ničemu. To že jsou tyhle dohady v koalici plus pro socany a komanče, tj jasný.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divny je ticho od Rudých ďáblů ....že voni zase něco chystají
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

komanci maj klid - svoje dobre placeny funkce, nikdo do nich neryje, nikdo jim nevycita jaky to jsou svine, kdyz jsou kolem hadky o jeste vetsi svine :)
ale mas pravdu, opravdu jsem dlouho o nich necetl nic - delaj vubec jeste neco? nejaky navrhy zakonu nebo zmeny? nebo jen hlasujou?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
komanci maj klid - svoje dobre placeny funkce, nikdo do nich neryje, nikdo jim nevycita jaky to jsou svine, kdyz jsou kolem hadky o jeste vetsi svine :)
ale mas pravdu, opravdu jsem dlouho o nich necetl nic - delaj vubec jeste neco? nejaky navrhy zakonu nebo zmeny? nebo jen hlasujou?

spis cekaji, az se ultrazmrdi v cele s Kalousem, Nečasem a panem TseTse zdiskreditujou tak, že se znovu dostanou do vlády....a že pro to ti kkti dělají všechno možný i nemožný
Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

spis cekaji, az se ultrazmrdi v cele s Kalousem, Nečasem a panem TseTse zdiskreditujou tak, že se znovu dostanou do vlády....a že pro to ti kkti dělají všechno možný i nemožný

A hlavně maji rudoši výhodu v tom, že jako jedni z mála se mohou do kampaně opřít, bo jim zbyly peníze.
Takže počkaj, až se současná vláda totálně shodí a pak vysolí své miliony na likvidační předvolební kampaň
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
mysH napsal:

A hlavně maji rudoši výhodu v tom, že jako jedni z mála se mohou do kampaně opřít, bo jim zbyly peníze.
Takže počkaj, až se současná vláda totálně shodí a pak vysolí své miliony na likvidační předvolební kampaň

A kdyby ne, tak bývalí, dnešní nepolitičtí, soudruzi rádi pustí chlup do kampaně....a vlastně, ono by se NIC nestalo, dost možná by kradli míň jak kradou ti dnešní, pod rouškou ,,poskomunismu,, působící podlidi jako Kalousek, Parkanová, Nečas, Langr, Gross atd atd
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypráskat bičem děvku...a vlastně všechny
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Protože když slyším třeba Kalouska hlásat pravdu, čest a poctivost, tak nevím, zda se mi to zdá, nebo mám normálně blít.

ty vole, hlavně tam příště hoď zase TOP09 nebo podobnej turistickej oddíl, s jehož existencí už se zase počítá někde dopředu
P.S. heslo mám na starém počítači ve sklepě, tak jsem musel založit novej nick

Naposledy upravil sousedovic Toníček dne st duben 13, 2011 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Tradewind

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je fakt na bliti. Neskutecny.

A ta Koci se toho taky neboji. 26 let a uz umi zmanagovat takovou intrikanskou sracku. Hlavne ze se vyjadrila, az po "poslechnuti nahravky". Misto toho, aby rekla rovnou, pred uverejnenim: "tihle kluci me nahravali, tak jsem musela rikat kraviny" ... tak zas divadelko.

Toto jestli ji nekdo sezere, jakoze zamerna lez, tak uz nevim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: