|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Svět se v hovno obrací a i ty poslední jistoty mizí ... jsem nidy nevěřil, že budu někdy souhlasit se Šichtářovou
http://finance.idnes.cz/sporit-na-penzi-ve-druhem-piliri-je-nevratny-risk-rika-analyticka-p92-/poj.asp?c=A110414_102635_poj_sov
To lalala ... buď se to nakonec nějak "vysvětlí", a koalice pojede s mírnými úpravami dál, bo leší vrabec v hrsti, i když je trochu od hoven, nebo mohou hrát čistě na velkou koalici. Nové volby jsou hezká myšlenka, ale to znamená jen to, že se budou nanovo skládat spolky starých "osvědčených" xichtů ... max doplněných o pár lidovců nebo zelených. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | To lalala ... buď se to nakonec nějak "vysvětlí", a koalice pojede s mírnými úpravami dál, bo leší vrabec v hrsti, i když je trochu od hoven, nebo mohou hrát čistě na velkou koalici. Nové volby jsou hezká myšlenka, ale to znamená jen to, že se budou nanovo skládat spolky starých "osvědčených" xichtů ... max doplněných o pár lidovců nebo zelených. |
Tluchoř právě podal na Johna trestní oznámení, že dostával info od policistů k vyšetřování politiků ODS (měl před pár minutami tiskovku). Něco mi říká, že už se možná nedomluví. Sobotka vyvolá hlasování o nedůvěře a pak by mohli skončit spolu s ODS I když nevim, koho by pak lidi volili, nejspíš TOP09, pokud na ně zase někdo něco nevytáhne
edit
Naposledy upravil sousedovic Toníček dne pá duben 15, 2011 11:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
ODS+socánci = sebevražda pro obě (i když u nás asi u značné části elektorátu projde snad všechno, včetně znárodnění a natažení drátů  ) ... a TOP by na tom těžce vydělala.
A TOP se socánky do vlády nepůjde ... max. nějaké překlenovací, když projdou předčasné volby, ale s tím si s ohledem na ÚS už asi nikdo moc zahrávat nebude.
Hlavně opakuji....nové volby toho moc nevyřeší. Naopak budou ještě větší průser... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
| citace: | | i když u nás asi u značné části elektorátu projde snad všechno, včetně znárodnění a natažení drátů |
chtěl bych tě vidět před 60-ti lety, zblblého propagandou po válce
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
to taky, ale většina lidí, si myslím, nevěděla o co go
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Hlavně opakuji....nové volby toho moc nevyřeší. Naopak budou ještě větší průser... |
no ja nevim .. rozhodne nebude 118 a reformy uz treba nebudou az takovej paskvil jinak to neprotlaci .. ale asi jsem naivni :)
vyresi to, ze to tem hajzlum z ods preju a cim min dostanou, tim lip .. i za cenu ze to dostane Mira NejvetsiLupic
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
To lalala ... a tak to je jasné, že si málokdo dokázal včas představit kam až to zajde, a jaké peklo na zemi si ve jménu lepších zítřků dokážeme navzájem připravit.
To mysH ... já mám obavu z toho, že u voleb bude výběr opět z těch samých xichtů co minule, jen ještě daleko víc zdiskreditovaných. A dost lidí, kteří je posledně volili, je volit prostě odmítne .... a protože široko daleko žádná lepší možnost + zkušenost jak to dopadlo naposledy s VV a předtím se SZ (i když tam mi to osobně na naše poměry nepřišel až na jednu oblast až takový průser, byť se zázrak nekonal), tak se akorát ještě víc lidí na nějaké volby vysere úplně.
Já bych zavedl povinou volební účast .... to by mohlo být moc zajímavé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
supp - najdi si schválně, kde jsou na světě akcie na doručitele - univerzální úplatkářské anonymní (nevystopovatelné) LEGÁLNÍ platidlo... pouze dva ostrůvky v tichomoří (nebo prostě někde v prdeli) a ČR
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
No mně připadá pravděpodobnější (asi tak 1000000:1), že je to tak, jak říká Vích. Začala blbě kecat po cestě, tak to nahrál. Že bych schválně o někom říkal, že je pičus a zmrd a věděl, že to bude druhý den v novinách... no nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Ono to spíš vypadá, že tam rovnou šel s tím, že to bude nahrávat ... takže ji zkusil trochu vyprovokovat, a ona si možná řekla, ať si tedy užije. Ale jak to fakt bylo, to je tak hodit si korunou .... faktem je, že bych si ani o jednoho, ze všech zůčastněných, neopřel ani kolo. Křiváci. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|