|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Apolo napsal: | | Crewe napsal: | | Ahoj, jsem endomorf, začínám cvičit - rýsovací a redukční trénik, myslíte, že vadí, když si dávám na noc 250g nízkotučného tvarohu (Teďka nevím názec, ale je to tvaroh v kterým je cca 22g bílkovin a 1g tuku na 100g tvarohu) - pokuď máte nějaký lepší tvaroh, poraďte mi prosím ;-), později, až zjistím název toho tvarohu, tak ho sem přídám i s odkazem. + 2DCL sojového přírodního mléka, myslíte, že to sojové mléko (www.alprosoya.cz/fileadmin/www_alpro-soya_com/content/www.alpro-soya.cz/PDF/Drinks/Natural___calcium_1_L_CZ_NEW.pdf) vadí, nebo by bylo lepší obyčejné (www.meggle.cz/Sortiment/Mleko-%281%29/UHT-Mleko-1,5-.aspx)? |
Co je to za tvaroh? Normálně je v tvarohu tak 13g bílkovin na 100g ne? |
Mají ho v albertu, je to takovej velikej trojúhelník, v modrém obalu a je to chuťově dobrý, akorát moc dlouho nevydrží a občas sem tam našel i nějakej plesnivej... Ale fakt jen zřídka tak 1/50.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Drive jsem kupoval cerstvy tvaroh (ne ty klasicke ve vanicce, ale zabalene v obalu) od Zeletavy a ty mely myslim 18g bilkovin / 100g a i chutove byly lepsi |
Želetava v balení jako šiška salámu? Tenhle myslíš? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
nevyhoda je , ze maji o dost mensi dobu spotreby
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:55 pm Předmět: Tvaroh |
|
|
Já si davám 250g tvarohu (celá ta kostka/vanička) smíchám to s cukrem a grankem a dám si k tomu rohlík. :)
Tady tento:
|
|
| nahoru |
|
 |
KiDo

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
proč místo vody nedáš mléko?
|
|
| nahoru |
|
 |
KiDo

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Vlny :) nechci do sebe na noc zbytečně sacharidy, cca 10g z tvarohu mi stačí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
| KiDo napsal: | | Vlny :) nechci do sebe na noc zbytečně sacharidy, cca 10g z tvarohu mi stačí :) |
chápu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so duben 16, 2011 5:59 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | proč místo vody nedáš mléko? |
osobne muzu rict ze jakakoliv kombinace mleko + bily jogurt / tvaroh mi zatim delala hodne zle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:39 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | guruhonza napsal: | | proč místo vody nedáš mléko? |
osobne muzu rict ze jakakoliv kombinace mleko + bily jogurt / tvaroh mi zatim delala hodne zle :) |
taky dávám radši vodu _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 16, 2011 7:05 am Předmět: |
|
|
Já si včera udělal klasiku 250g vaničku a do toho banánovej protein trochu a chutnalo to jak klasický scmetanový dezerty :D ... přitom sahcry skoro žádný.. přemýšlel jsem, že by to šlo dát i do nějakýho zákusku... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so duben 16, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
Z Tvarohu se dobře dělá falešné tiramisu. Nebo dej na dno nečeho piškoty, na to ten krém, ovoce, krém a máš dezert:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darebak
|
Zaslal: po květen 02, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Lidi a co tvaroh, cereálie, trocha odtučněného mléka, trocha cukru+skořice
nebo
Udělat si shake ... tvaroh, odtučněné mléko, zmrzlina, možná půl odměrky proteinu ... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 02, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
A co jako? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|