|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
No jo ... 23 ... to ještě funguješ samospádem:-))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Nemas pokazenu vahu nahodou?
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Nemas pokazenu vahu nahodou? |
ne.e dneska jsem se vážila v práci a oblečená dokonce 80 :) _________________ Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Kdybys byla chlap, tak reknu ze to mas v kulach, ale takhle jsem v lese
ale ne, vazne, ono to vlastne ani neni nic neobvykleho, i ja to tak mam. Ono proste nekteri lidi budou vypadat relativne stihli\mohutni nezavisle na jejich vaze, protoze maji uzke\mohutne kosti |
blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | sam jsi blbost |
Ted ctu ten tvuj podpis a směju se nad tím jak john popisoval Pardubické fandy když tam nikdy nebyl Teoretik jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Andilek.Oli napsal: | | Frozz. napsal: |
edit: trochu mi přípomínáš Zuzanu :-) |
Dekuji takove srovnani potesi, ale preci jen Zuzana je trosku jina liga, ma drobnejsi kostru (nejspis je i o dost mensi), vic svalove hmoty a je daleko lepe vysekana. |
Neva, bral bych vás obě , jen tak dál.
Škoda je, že v téhle době už je celkem raritka (přeháním) vidět pěknou mladou holku (18+), která by měla sportovní štíhlou líbivou postavu...
A když má, tak to má prostě geneticky, ne z pravidelného cvičení. |
Ehm....nemusim snad rikat, ze u me to po dvou porodech fakt neni "geneticke"
Naposledy upravil Andilek.Oli dne pá duben 15, 2011 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Majesty napsal: | sam jsi blbost |
Ted ctu ten tvuj podpis a směju se nad tím jak john popisoval Pardubické fandy když tam nikdy nebyl Teoretik jeden |
on zna pardubice z facebooku, to staci
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so duben 16, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
| devils.sister napsal: | | spider1029 napsal: | | Nemas pokazenu vahu nahodou? |
ne.e dneska jsem se vážila v práci a oblečená dokonce 80 :) |
S cihlou v kapsi
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 16, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| devils.sister napsal: | | Rostislaw napsal: | | devils.sister napsal: | | spider1029 napsal: | | Nemas pokazenu vahu nahodou? |
ne.e dneska jsem se vážila v práci a oblečená dokonce 80 :) |
S cihlou v kapsi |
pouze v triku a kalhotech..nemám zapotřebí šokovat váhou..píšu pravdu..navíc která holka by si vědomě přidávala? to je nelogický ne? |
na vahu ser..hlavni je jak se citis..
ted tu koukam na hostesky kolem..a je to sileny...vyhubly ( latentni obezita,jak vysita) , telo nema zadnej tvar..uz mozna profesni deformace, ale ty holky by potrebovaly zelezo do ruky..
|
|
| nahoru |
|
 |
devils.sister

|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
já jí už dlouhou dobu neřeším..praktikuju metodu "zrcadla" a nějaký čísilka mě neberou..už mi není -náct, abych si myslela, že je podstatný mít 175/55.. _________________ Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod!
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
A tos teď začal cvičit? Ty nohy vypadají, že mají solidní potenciál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|