|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: st duben 13, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
| dies napsal: | | ad Angie - Daymoon, predpokladam, ze si tych 100 zhybov robil klasickych. V Crossfite sa pouziva kipping / butterfly pullup. Tymito technikami urobis zhyby podstatne rychlejsie a vo vacsom mnozstve nez klasickym stylom, takze napr. 10 zhybov urobi aj nejaka troska, ktora ti klasicky zhyb neurobi ani jeden . |
Tak to bych zase netvrdil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dies

|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
Dobre, trocha som to nadsadil, ale pointa ostava. Pokial zvladnes techniku kippingu, dokazes vykonat v jednej serii viac zhybov nez klasickym sposobom. Pri klasike dvihas celu vahu tela, pri kippingu / motyliku si pomahas svihom noh, cim sa podstatne odlahcujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Já cvičím shyby v těchto cvičeních ne úplně striktně, ale žádné velké švihání. Jinak mi u toho přeskakuje v rameni. Jinak včerejších 100 shybů za 15 minut považuji za svůj dobrý výkon. Až do té doby, než přišel cocman, že to měl celý za 20.
Dnes nejpozději zítra bude Barbara. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 605 - 13.4.2011
Crossfit - Barbara
{
shyby 20x
kliky 30x
zkracovačky 40x
dřepy 50x
} x5 (kola postupně 6:50min, 6:00min, 6:00min, 8:30min, 9:00min, pauza vždy 3 minuty)
ČAS: 48:27min
Girls gone bad. Angie je pěkná drsňačka, dokáže dát pěkně přes držku, ale co mi dnes udělala Barbara, to se jen tak nevidí. Jsem po včerejšku ještě dobitej z Angie, záda mám na maděru a prsa na sračku. Barbara mi dala polibek v prvním kole, to jsem si říkal, že to docela jde. Druhé a třetí kolo si hrála na schovávanou a já jsem vyhrával a ve čtvrtém a pátém mi ukázala sílu a dostala mě do kolen.
Jsem zničen.
Suplementace:
maličko B a S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 606 - 15.4.2011
Crossfit - Chelsea
{
shyby 5x
kliky 10x
dřepy 15x
} x22
zkracovačky 100x
ČAS: 30:00min
Zkraje jsem myslel, že bych mohl vydržet celých 30 minut, ale odešel jsem na nohy. Čas na jedno kolo se natahoval k jedné minutě a už nebyl čas se ani vydýchnout. Pak mě stehna limitovala i v klicích. Ovšem pěkně jsem si máknul a až se zase příště dostanu k Chelsea, určite budu chtít dát celých 30 kol.
Suplementace:
maličko B po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 607 - 17.4.2011
Crossfit
{
shyby 20x
kliky na bradlech 20x
swingy s KB 20x
zkracovačky 20x
} x5
ČAS: 38:05min
Dnes jsem si musel sestavit WOD sám, protože mezi ženskýma ani chlapskýma jménama toho není tolik, co bych mohl cvičit bez velké činky, bez kruhů a tak. Navíc jsem dnes nemohl cvičit nohy, po pátečním tréninku mi ještě nefungujou. Dnes jsem odešel na břicho.
Suplementace:
maličko B a S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
ale tie crosfiťácke zhyby na tých videách sú značne srandovné... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
Jde tam o rychlost, takže dá se říct, že účel světí prostředky. Mám vyzkoušeno, že pokud jde člověk na max, je to jen prostředek, jak ze sebe vymáčknout víc. Chci říct, že je to prostředek jak posunout hranici regulérního selhání. Prostě cheating. Ale když se podívám na ty borce, jsou to nejlépe vypadající sportovci napříč všemi sporty. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
to máš pravdu, čo sa týka estetiky tak určite. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | to máš pravdu, čo sa týka estetiky tak určite. |
A z fyzickeho hlediska na tom jsou lepe, jak 100% fora
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Na vzhledu crossfit sportovců má podle mě největší zásluhu ta spešl Paleo dieta. Trénink samozřejmě také, ale ta strava je rozhodující. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
To já si zase nemyslím. Do formy se dá dostat různými dietami a výsledek může být vždy výborný. Je to 50 na 50, strava ať už jakákoli, když je správná je základ a správný trénink. A tento trénink má hlavu a patu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 19, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
Stav tohoto týdne: stres, málo času, středa a čtvrtek školení mimo domova, pátek odjezd na velikonoce k manželčiným rodičům, návrat asi v pondělí. Dávám týden volna, už jsem ho dlouho nedal a nemá cenu to lámat přes koleno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so duben 30, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
šampione, přestaň už se flákat :)
Reiben sestavil nějaké "spartan" workout, tak to zkus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|