|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po duben 11, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Je to ono F11 to su chuj.. |
..jen sem chtěl doplnit že sice máte pravdu a je to F11 /myslel jsem že sem o to zavadil při písmenu -é- co je pod F11 ale dnes se mi to stalo znovu a je to snad kombinace i jiných dvou znaku v textu.
Nějakej hacker to určitě ví .-)))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: st duben 13, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Díky za rady,
comp mi nakonec poskládá známý. Cenově se vlezu do 6000 kč, splní to požadavky, co ušetřím, to použiju na monitor. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Nevi nekdo, cim to muze byt, ze se mne nekolikrat denne z niceho nic zpomali firefox a to tak, ze reaguje na cokoliv asi s 2 minutovym zpozdenim a musim ho vzdy restartovat? Nejsem si jistej, ale mam pocit, ze se to deje od doby, co jsem si stahl 4ku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Add-ons vedia narobit bordel. Cim viac ich je, tym je browser pomalsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
mě se taky zpomaloval firefox, bylo to tim že neuvolňoval použitou pamět a stále si bral novou, přešel jsem na google chrom a pecka ;) _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: po duben 18, 2011 5:52 am Předmět: |
|
|
Presne toto mi robí firefox 4.
Ešte som to riadne neanalyzoval, ale väčšinou to robí ak niečo väčšie sťahujem, podozrievam že neviem dobre spolupracovať s antivirom, resp. modulom pre internetovú ochranu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 18, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| usd07 napsal: | | mě se taky zpomaloval firefox, bylo to tim že neuvolňoval použitou pamět a stále si bral novou, přešel jsem na google chrom a pecka ;) |
z google chrome sem slezl, protože odesílá kvantum informací o tvoji aktivitě na jejich servery.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 18, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Ja uz to vzdal, protoze uz jsem to musel restartovat treba kazdych 15 minut. Od soboty frcim na google chrome a celkem jsem si uz zvykl. Jeste to chce ale par vychytavek, az budu mit cas :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po duben 18, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
Z vlastní zkušenosti i od známých, se Firefox zpomaloval snad každýmu. Dám ruku do ohně za operu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 18, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Opera absolutně nejlepší, bez problému, už na ni frčím několik let. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 18, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Kua jak mam v google chromu nastavit, aby se mne pri prichodu nove PM otevrelo nove okno jako jsem tomu byl zvykly u Firefoxu nebo IE? V nastaveni na foru to mam zatrhnute, ale v nastaveni prohlizece to nikde nemuzu najit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kua jak mam v google chromu nastavit, aby se mne pri prichodu nove PM otevrelo nove okno jako jsem tomu byl zvykly u Firefoxu nebo IE? V nastaveni na foru to mam zatrhnute, ale v nastaveni prohlizece to nikde nemuzu najit. |
jestli myslíš to malý okýnko "přišla vám nová zpráva" nebo tak nějak, tak máš zakázáno vyskakování automatických oken...to si musíš předelat v nastavení prohlížeče
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
jo to mne jako doslo, jen se ptam, kde to nastavit, protoze to v nastaveni nikde nemuzu najit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jo to mne jako doslo, jen se ptam, kde to nastavit, protoze to v nastaveni nikde nemuzu najit |
To nevím, nepoužívám, ale hledej pojem: pop-up , to je to vyskakovací okno. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
Jo ja vim, u firefoxu jsem na to byl zvykly, ale tady nic takoveho nikde nemuzu najit. no to je fuk :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|