Bílý čepice se nenudí. Bílý čepice mají za nadřízené pitomce, alibisty, statistiky a byrokraty. A nemají benzín.
a maju moznost sa ist zivit poctivou pracou tito naozaj nebudu nikomu chybat
Jestli mylíš, že nebudou chybět ti pitomci a alibisti a atd., tak to máš pravdu. Ale policajti na ulici by chyběli a to bys poznal velmi brzy. Máš rád Bronx, Kapské město nebo snad Rio?
Ale no tak... Já osobně policajta na ulici potkám jen ve dne, v noci téměř vůbec. Maximálně je vidím sedět v autě. A že by nějak preventivně chránili můj majetek tím, že jsou v noci vidět na ulici, to se nenech vysmát. Mé zkušenosti se zmrdy (bílí, černí, je to fuk) - 3x vykradené auto, vykradená garáž, vykradená chata, přepaden smažkama s kudlou... Pomoc od Policie? Nula. Vyšetřených případů? Nula.
Zato dopraváky a chuje v Passatech potkávám velmi často... :-))
P.S. Tím "zmrdem" nemyslím policajta, ale kriminální živly, to jen pro upřesnění.
Bílý čepice se nenudí. Bílý čepice mají za nadřízené pitomce, alibisty, statistiky a byrokraty. A nemají benzín.
a maju moznost sa ist zivit poctivou pracou tito naozaj nebudu nikomu chybat
Jestli mylíš, že nebudou chybět ti pitomci a alibisti a atd., tak to máš pravdu. Ale policajti na ulici by chyběli a to bys poznal velmi brzy. Máš rád Bronx, Kapské město nebo snad Rio?
Ale no tak... Já osobně policajta na ulici potkám jen ve dne, v noci téměř vůbec. Maximálně je vidím sedět v autě. A že by nějak preventivně chránili můj majetek tím, že jsou v noci vidět na ulici, to se nenech vysmát. Mé zkušenosti se zmrdy (bílí, černí, je to fuk) - 3x vykradené auto, vykradená garáž, vykradená chata, přepaden smažkama s kudlou... Pomoc od Policie? Nula. Vyšetřených případů? Nula.
Zato dopraváky a chuje v Passatech potkávám velmi často... :-))
P.S. Tím "zmrdem" nemyslím policajta, ale kriminální živly, to jen pro upřesnění.
A já opět opakuju, ža ryba smrdí od hlavy. Od tý doby, co jsou u policie místo velitelů manažeři...
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Marky V - ale to sa tu nikto nehada ale vacsie paky na nich zatlacit maju policajti,nie? Ked sa budem stazovat ja ako obcan,vyseru sa na mna.Ak im da vypoved 1000 policajtov...
A manazer by tam prave mal byt,nie?Ani nemocnicu by predsa nemal viest lekar
Tak já už to psal ale nedokážu pochopit systém "velení" u policie kdy do vedoucí funkce muže přijít kdokoliv kdo má papír na to že má vysokou školu, mrdnou ho do 7dmé platové a to jestli vubec má schopnost a rozhled někomu velet je až na druhém místě, přitom borec co dělá 30let policajta v praxi, ví co kde, zná postup, zná reálnej, lidskej postup, ne ten papírovej tak muže akorát tak hovno protože má střední školu a ta jaksi nestačí........
Stejně tak nechápu proč člověk kterej se vypracoval na 6tou platovou třídu si kvuli osobním věcem sežene místo ve 4. třídě /tím se sám dobrovolně okrade o peníze/ a to místo mu za pár měsícu zruší, jak je možný že pak když sežene a má kvalifikaci na to jít zpět do 6té mu řeknou že to nejde přeskočít o dvě třídy, musí nejdřív do 5téééé...
velice zajímavé multikulturní video , státem podporovaná genocida na vlastních lidech No, ale aby bylo spravedlnosti ucineno zadost, ona bílá Valkýra hopsající na negrovi v tom klipu, zpívající u toho Švédskou hymnu ( Elin Krantz, členka hnutí ,,MÁME RÁDI ROZMANITOST ,, ) skoncila přesně jak si přála
Z útoku na Libyi profituje i americká společnost Halliburton.
Zpráva pro typického průměrného čtenáře novinek padla, jak vidno, na úrodnou půdu Tisíce společností zabývající se ropou od Ruských přes Čínské po Britské profitují z rostoucí ceny ropy. Dokonce i slavný Český stát profituje pomocí daní na benzín z rostoucí ceny ropy. Ale v článku se zmíní z neznámého důvodu úplně od věci firma Haliburton. No hlavně že ti to udělalo radost
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru