| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:48 pm Předmět: kluky na bradlach(dips) so zatazou - ako na to? |
|
|
caute.
Mam taku dilemu ako robit kluky na bradlach so zatazou. Chcem si kupit opasok ale pri niektorych klasickych kozenych opaskoch sa pise ze by sa ne nemala davat pridavna zataz. Existuju aj opasky priamo urcene na bradla ale zasa taky by som nevyuzil pri mrtvole, drepoch ani zhyboch.
ps: strkat si jednorucku medzi stehna je dost nepohodlne.
Ako to mate vyriesene?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ps: strkat si jednorucku medzi stehna je dost nepohodlne |
ja si ji chytnu mezi nohy - chodidla a pohodlne mne to pripada dostatecne, tady umerne k vaham, ktere si pridavam :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 19, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | ps: strkat si jednorucku medzi stehna je dost nepohodlne |
ja si ji chytnu mezi nohy - chodidla a pohodlne mne to pripada dostatecne, tady umerne k vaham, ktere si pridavam :) |
Neviem co je umerne k vaham ale momentalne som za hranicou toho co zvladne opasok na suchy zips v nasej posilke. Uz mi to par krat popadalo=zazeranie okolia takze teraz to radsej vobec necvicim. Daval som si +40kg a rad by som pridaval ale treba najprv vyriesit to uchytenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Používám pracovní opasek pro elektrikáře.Má našité kovové úchyty na karabiny a unese hravě 100kilo.K tomu stačí svázat kousek horolezeckého lana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
ja pouzivam obycejnej retez
od 4O kilo trochu reze, ale to se da _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Kup si nějaký klasický kožený opasek, který nevypadá na první pohled "chabě". Nakládal jsem na opasek i přes 60 kilo a držel v pohodě; po čase se akorát trochu vytahají oka.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja pouzivam obycejnej retez
od 4O kilo trochu reze, ale to se da |
tak to je uz trochu moc sado maso na mna :))
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 19, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Kup si nějaký klasický kožený opasek, který nevypadá na první pohled "chabě". Nakládal jsem na opasek i přes 60 kilo a držel v pohodě; po čase se akorát trochu vytahají oka. |
Nieco taketo som chcel pocut. Povodne som si vybral tento http://forum.bodybuilding4you.co.uk/mad-max-full-leather-belt-mfb-246-t4671.html chabo podla mna nevyzera ale pisu tam ze 8 kil najviac tak neviem som nevedel ci mam cakat ze sa to cele potrha do par mesiacov alebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út duben 19, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Píšou to tam asi kvůli toho, že by se začal ten "D-ring" otevírat, deformovat. Když si pověsíš hák rovnou za vlastní opasek, bude to OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
--
edit, viz pravidla fóra!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Navštiv nějakou starou hasičskou zbrojnici :D Já v jedné cvičím a mám tam pásků, po jednom na každej trénink xD Testovaný na tah 140kg :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 6:51 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | setit napsal: | | Kup si nějaký klasický kožený opasek, který nevypadá na první pohled "chabě". Nakládal jsem na opasek i přes 60 kilo a držel v pohodě; po čase se akorát trochu vytahají oka. |
Nieco taketo som chcel pocut. Povodne som si vybral tento http://forum.bodybuilding4you.co.uk/mad-max-full-leather-belt-mfb-246-t4671.html chabo podla mna nevyzera ale pisu tam ze 8 kil najviac tak neviem som nevedel ci mam cakat ze sa to cele potrha do par mesiacov alebo co | tento mam, jezdim s nim i ty kliky na bradlech a drzi uz par let stale dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
ked som nemal este opasok, omotal som retaz uterakom a zavesil si ju na krk aj s kotucom, max 20 kg, pri vacsich vahach uz krk protestoval  zaujimave na tom bolo, ze som pri klikoch mal telo skoro vodorovne so zemou, ked ma to prevazovalo dopredu _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
tak již tady zmiňovanej koženej pásek mi po dnešní debatě s prodejcem nebyl doporučován.... když jsem zeptal, kolik tento pásek vydrží, díval se na mě jak na magora, že když chci používat tenhle opasek, tak max do 10kg, pak už se prej nepřirozeně kroutí bederní část páteře, tzn musím si koupit jedině s řetězem....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |