|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Takové hajzly narážet na kůly. Brzo by si dvakrát rozmysleli co budou a nebudou dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
tohle by se mělo povinně pouštět ve školách
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
ale nepovidej
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
ale nepovidej |
Dokoukal jsem do konce, odvolávam. Kdybych řekl, že jsou to svině, tak urazim svině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 20, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
Však já bych to dělal i bílým i černým stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
Však já bych to dělal i bílým i černým stejně. |
myslíš jako gangu bílých přistěhovalců, co znásilnujou černošky a přitom jim nůžkama stříhají genitálie ?? tak to těch kůlů budeš potřebovat hodně, asi tak....žádnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Gohan napsal: | | Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
myslíš jako gangu bílých přistěhovalců, co znásilnujou černošky a přitom jim nůžkama stříhají genitálie ?? tak to těch kůlů budeš potřebovat hodně, asi tak....žádnej |
No tak znásilnit může jak bílý tak černý. To že poměr mezi nimi bude asi 200:1 je už jiná věc. Chápej mě nejde o to trestat jedno etnikum, spíš by se mi líbilo kdyby tychle pi*oviny nedělal nikdo.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
no sem puvodne jsem to video sem nechtel postovat neb je na nem videt ze je jasne cilene zamereno na ocerneni urcite casti lidi.
... ale, na kazdym šprochu, pravdy trochu ...
ono, dle meho, nejde tak ani o to, co ti lide delaji a co nedelaji. jde o to, co si clovek predstavi pod pojmem "normalni". za normalni se bezne povazujete to, co dela jak se chova vetsina lidi. kdo se chova jinak, je jiny nebo je oznacen za nenormalniho. problem ale nastane, pokud dve naprosto odlisne "normalnosti" spolu prijdou do styku. problem je o to vetsi pokud tito lide, kteri maji diametralne odlisne nazory na to, co je pro ne normalni, maji zit dele pospolu. to se potom ze dvou "normalnosti" stava jedna velka a neudrzitelna "nenormalnost".
me je jedno co ji delaj navzajem lide tam ci onde na svete. at si urezavaj prirozeni a davaji je hostum jako specialitu podniku. ja se na ne maximalne budu jezdit divat jako na exoty. oni zase pro zmenu, budou jezdit k nam a divat se na to, jak muzeme zit v panelacich, chodit kazdy den do prace a delat svoji potrebu zrovna na zachode ...
je nemyslitelne, aby "normalni" cizinec byl mym sousedem. protoze ja sem take normalni - ale jinak normalni - nas vzajemny vztah by zakonite musel byt nenormalni - tak to je a bude ...
oni to, dle meho nemaji v genech. to nejsou zkusenosti vrozene, ale ziskane ...
doufam, ze nekdo pochopi co jsem timto chtel rict ..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Gohan napsal: | | Moocha napsal: | | Bílí i černí, všichni dělají podobné hnusy. |
myslíš jako gangu bílých přistěhovalců, co znásilnujou černošky a přitom jim nůžkama stříhají genitálie ?? tak to těch kůlů budeš potřebovat hodně, asi tak....žádnej |
No tak znásilnit může jak bílý tak černý. To že poměr mezi nimi bude asi 200:1 je už jiná věc. Chápej mě nejde o to trestat jedno etnikum, spíš by se mi líbilo kdyby tychle pi*oviny nedělal nikdo. |
ale o ten poměr právě jde, o něčem to totiž svědčí....nebo si snad někdo myslí, že když se dostane do Paříže, Bruselu, Londýna nějakej opočlověk, co ještě před nedávnem kuchal těhotný ženský a po znásilnění jim obřezával genitálie, že se z něho mávnutím protku stane ten nejpotřebnější, nepřizpůsobivější ,,novo-evropan,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Takové hajzly narážet na kůly. Brzo by si dvakrát rozmysleli co budou a nebudou dělat. |
co je nejhorsi,--- ze my mame tu moc je poslat zpatky (po dobrym nebo po zlym), ale my to neudelame ....
to me osobne na tom sere nejvic, ze muzem ale nedelame to, kdybychom nemohli..to by bylo neco jinyho,ale takhle... _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:19 am Předmět: |
|
|
Hmmm, ta se opravdu povedla
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|