Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ti to tu zasír.. , ale ty tvoje kardia jsou styl a rád to čtu. Aby se Roman Kreuzigerů nebál o místo v Astaně, když budeš takhle pokračovat hele
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Nechci ti to tu zasír.. , ale ty tvoje kardia jsou styl a rád to čtu. Aby se Roman Kreuzigerů nebál o místo v Astaně, když budeš takhle pokračovat hele

Nezasiras, klidne pis, jen mne hlavne nequotuj cele treninky
No kardio jsem daval vzdy a vzdy jsem si v nem nasel oblibu az zavislost, ktera se mne obcas "trochu" vymkla kontrole , ale vzdy se je to jen prechodne a pak jsem treba schopnej pul roku zadne kardio nedelat.
Co je dobre, je to, ze jsem diky temhle aerobkam zhubl ten 15kg hnus, co jsem nabral od podzimu (teda zhubl jsem asi 8kg, coz staci a ted jsem na vaze, pri ktere se citim vyborne). Dalsi vec je, ze i presto, ze je to jen mnoha lidma zatracovany rotoped, jsem si diky intenzite, kterou do toho davam, paradne zlepsil fyzicku. Myslim, ze takovou, jakou mam ted, jsem nikdy predtim nemel a to pocituji nejen v posilovne, ale i v beznem zivote. Negativum je (mimo dalsich jinych), ze mne ta aerobka zacina zpusobovat velke chute k jidlu (telo si o to rika) a take to, ze diky tomu, ze u toho vypotim neskutecne mnozstvi potu, jsem musel o dost zvysit uz tak vydatny pitny rezim (coz take poznam, kdy telo potrebuje a kdy ne a me potreby jsou diky tomu velke), cimz se mne roztahuje uz tak roztahly zaludek, coz je dalsi podnet do prezirani se, ktere je momentalne v mem pripade ne moc zadane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

bench press
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-prvnich par serii slo celkem ztuha, hlavne ramena byly ztuhly, zhruba od 5. serie to nejak zacalo jit, nejlehci byly paradoxne ty posledni. Jinak sila na benchu sla dolu zhruba o 10kg, coz neni tak tragicke :)

mrtvy tah
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
-potreti jsem jel 10 serii po 8 opakovanich se 150kg a potreti splneno, i kdyz dnes to bylo asi nejvetsi peklo a asi u 4: serie jsem neveril, ze tech 10 dnes padne. Je fakt, ze predvcirem byly tezke mrtvoly (i kdyz ono to bylo vlastne jen o 10kg vice) a do toho nejake to kardio, takze by bylo divne, kdyby to tezke nebylo :) Spodni zada i nohy ale prekvapive celkem v pohode, tam jsem nejakou velkou unavu necitil, ale opet dnes spise ramena a trapezy, ktere jsem citil pri dotahu, ale take nic hrozneho. A take se mne porad cinka jakoby prevazovala na jednu stranu, ale to jsou jen detaily, hlavni je, ze jsem z toho, presto ze to bylo vazne ku*va tezke, mel vyborny pocit.

tlaky VC v sede
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-splneno, ale vetsina serii nadoraz. Ta unava v ramenech nebo mozna spise v trapezech byla dnes opravdu o neco veci nez obvykle a vlastne i vcera po predvcerejsim treninku jsem v nich mel mirnou svalovku respektive jsem citil namozenost, coz obvykle nemivam. Tohle bylo fakt tezke a dal jsem to tak tak.Vse jsem musel jet s co nejvetsi dynamikou, coz pomolo, jinak bych to asi nedal. Ovsem jinak spokojenost.

bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
-tohle celkem v pohode, tenhle cvik me bavi a u bicaku je porad sila, i presto ze se nejak ztraci, stejne tak jako ostatni svaly za to ale zily zase vylezly ven :)

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-tady byla jedina vyjmka, kdy jsem se vychylil z "osmickoveho konceptu" u zakladnich cviku, chtel jsem si jednak dat 10x10xja :) a jednak jsem je minule jel tezce, takze tohle byl takovy ideal :)

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-jak vzdy pisu, ze mne tenhle cvik sedl fantasticky, tak dnes sedl jeste fantasticteji :), ale opet leva strana mnohem technictejsi a levy latissimus mnohem vice napumpovanejsi, ale to uz tak proste tady mam.

bench press hlavou dolu
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-bench byl dnes vyjmecne volny, tak jsem toho vyuzil a dal si ho jako doplnkovy cvik na negativne naklonene lavicce. Sedlo to vyborne, vaha akorat, prsa prociteny nic vic, nic min.

upazovani s JR
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
10kg x 12 + 7,5kg x 12
10kg x 12 + 7,5kg x 12
10kg x 15 + 7,5kg x 20 + 5kg x 25
-posledni dobou ojebavam tyhle doplnkove cviky jako kladky a podobne, takze na ramena jsem si dal po delsi dobe upazovani. Opravdu paradni dorazeni a prociteni ramen.

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 15 + 22,5kg x 15
-kladka celkem lehka a pekne latissimo-pumpujici, u protismerek jsem dnes nechytl uplne tu nejidealnejsi techniku, ale to je jen mala muska jinak perfektniho treninku

kolo (spinner)
60 minut
-nechapu, jak tuhle genialitu muze nekdo brat jako nejake mucidlo a zlo :D Prubeh porad stejny, s rostoucim casem rostouci intenzita a to se od zacatku neflakam, jen proste mam vic a vic energie a nuti me to pridavat. Jen by me zajimalo, jestli u toho a hlavne po tom mem slapani, vypadam z pohledu normalniho cvicence, opravdu jako nejaky silenec, to by me mohl rict Poman a Zlutej, to by me fakt zajimalo :)

-jeste vcera jsem nevedel, jestli dnes do fitka pujdu, zalezelo, jak se vyspim, kdy se vzbudim, jestli se mne bude chtit, co budu mit v planu na dnesek atd...Vyspal jsem se sice na hovno, protoze mne neustale budi vrzajici postel me spolubydlici, vzbudil jsem se ovsem celkem brzo, program mel az na odpoledne a do fitka se mne relativne chtelo, takze hura do toho . Minule byl "tezky" trenink, dnes jsem si chtel dat od vseho 10x10, ale nakonec jsem dal 10x8, skoro vse sedlo vyborne, sila se zatim nastesti ustalila, sice jsem u zakladnich cviku od sve top formy ztratil od doby, co zacalo moje "aerosilenstvi" a co jsem zhubl ze sve asi zivotni prasoformy :) ,ale to me vazne vubec nesere, takhle jsem spokojenej mnohem vice a sila je vedlejsi. Treba u tahu jsem na tom porad minimalne stejne dobre nebo i lepe nez v dobach, kdy jsem mohl plne pouzivat nohy nebo kdy jsem byl "na vitaminech". Dost kecu, stejne to nikoho nezajima, mozna jen Payeho, Pecu, Suppa a par dalsich mych skalnich fanousku, ale kdyztak nepisu zase neco zitra, az dojedu na rotopedu, slibuji
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe, hustý no! Nás zítra čekaj MT 5 x 10 opak. se 150 a už teď je mi z toho blbě. Bude to asi napííínavýýý!
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
hehe, hustý no! Nás zítra čekaj MT 5 x 10 opak. se 150 a už teď je mi z toho blbě. Bude to asi napííínavýýý!

Jo jo 5x10x150 jsem si nedavno taky parkrat dal, je to fakt super, tolik endrofinu, to se poseres blahem
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tom.K. napsal:

Jo jo 5x10x150 jsem si nedavno taky parkrat dal, je to fakt super, tolik endrofinu, to se poseres blahem

já si říkám, abych se spíš blahem nepoblil
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22/4 I. faze: KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,57km
rychlost: 42,57km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 970kcal
RPM 114
tepova frekvence: ****

-masakr, hlavne posledni 15 minutovka, kdy jsem drzel rychlost z velke casti nad 43km/h, posledni cca 3 minuty nad 44km/h a posledni minuta opet na krev a kdo vydrzi dele - ja nebo rotoped :). Tesi me, ze uz stabilne jezdim nad 42km, o cemz se mne nedavno ani nezdalo a kdyz jsem nekdy v lednu zacinal, tak to bylo 38-39km a jeste k tomu s mensim zatezim.

22/4 II. faze: KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,22km
rychlost: 42,22km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 963kcal
RPM 113
tepova frekvence: ****

-poslednich 15 minut jsem jel opravdu jen silou vule, hypoglykemka uz byla docela solidni, energie dochazela a byl to neskutecny hnus, dokonce jsem myslel, ze to zabalim asi 3 minuty pred koncem, o to vetsi rasot z toho mam, protoze to bylo obrovske sebeprekonani

Naposledy upravil Draper dne pá duben 22, 2011 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
petr616

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Az ty jim tam ten rotoped jednou rozbijes
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Az ty jim tam ten rotoped jednou rozbijes

ne ten je muj to si maximalne rozbiju sam sobe:-) Pokud slapu v posilovne po treninku, tak tam maji spinnery a ty by mely neco vydrzet :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po nejake dobe zase nejaka aktualka. Moje "vyrotopedova" cca103kg forma. Fotky jsou focene narychlo, nebavi me to, neumim pozovat a vsechny jsou skoro stejne, ale to je jedno :D

karlkanas

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Formu opravdu moc dobrá, ale mam dotaz delas neco jinyho nez fitko a rotoped - tim myslim aktivitu, a kolik tak travis prumerne denne casu na pc?? jenom mne to zajima dik
Loudy

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Po nejake dobe zase nejaka aktualka. Moje "vyrotopedova" cca103kg forma. Fotky jsou focene narychlo, nebavi me to, neumim pozovat a vsechny jsou skoro stejne, ale to je jedno :D

Nechci ti tu lézt do zadku, ale vypadá to skvěle, co si budeme povídat
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypadals vetsi jak 103kg kdyz si "sel" vcera kolem magistratu

Naposledy upravil Bazzy dne pá duben 22, 2011 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
bigpigcek

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik meris drapere ? :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva Drapere ty šampone, už jsem hoď fotku zad. :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: