|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: st duben 20, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
benchpress
12x 40kg
8x 50kg
5x 60kg
3x 70kg
1x 80kg
15x 40kg
pohoda šlo to líp než jsem čekal
horní kladka za hlavu
10x 30kg
10x 35kg
3x10x 40kg
překvapivě to ani nebylo moc těžký :)
zapažování
3x10x 6kg (x2)
kladiva s JČ
3x14x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 7 op.)
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 14kg (x2)
tohle už těžký bylo...
strojček na ramena
nechtěl jsem dávat military press na multipressu, takže jsem zvolil jako náhradu stroj, kde je ten pohyb přece jenom přirozenější
10x 30kg
3x8x 35kg
ale zajímavý, že to bylo těžší než klasika military s volnou vahou.. asi tíha té konstrukce
biceps EZ - skotovka (stroj)
10x 15kg
8x 20kg
2x5x 25kg
tady síla ani neodcházela nějak rychle.. ona tu totiž vůbec nebyla :D
rozpažky na rovné
3x10x 12kg
triceps kladka (lano)
10x 20kg
8x 25kg
3x8x 30kg
15x 20kg
hacken dřep
10x stroj
4x5x stroj +20kg
zakopávání v leže
10x 30kg
4x8x 35kg
výpony ve stoje
4x12x 60kg
a hned po poslední sérii 15x 30kg do nehoráznýho pálení
+ břicho (zkracovačky 4x15)
čas: 68 minut
a ještě rotoped
RPM : cca 100, posl. 2 minuty tuším kolem 130, ale už se mi to plete; prům. rychlost : 40 km/h; čas : 15 minut; vzdálenost : 10,5 km; tep : už to nebylo tak smrtící; kalorie : přes 200; zátěž : 3 z 6
opět rotoped, v 10. minutě jsem dal minutovku na max, a poslední 2 minuty taky - rychlost jsem chvilkama vytáhl až na 53,7 km/h  celkově se mi i po tréninku celých nohou šlapalo dobře
konečně pořádnej fullbody trénink  ikdyž jsme měli dneska oslavovat pondělní praktickou, všichni jsme se ožrali už v to pondělí takže se dneska zřejmě nic neuskuteční  takže jsem si dal posilovnu a nelituju  opět jsem musel spojit 2 tréninky do jednoho, což mě ale tak nějak bavilo víc
no a další trénink bude zřejmě po nohejbalu v neděli..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
konečně jsou prázdniny, takže jsem se dneska po opravdu dlouhé době pořádně vyspal  a za celý den jsem neudělal ani ň, jenom jsem ležel a odpočíval
po včerejšku jsem očekával svalovku, ale všechny partie jsou ok.. až teda na nějakej nesmysl u levé lopaty, zase mě tam pobolívá (odtud vycházela ta bolest, co mě nedávno střílela do zad a hrudníku), takže to jdu akorát trochu rozhýbat a protáhnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
ještě jsem teď pár dní přemýšlel, protože mám zřejmě rád plánování věcí dopředu  tak asi udělám teď přes léto mírnou objemovku, snad v květnu/červnu odmaturuju a pak budu mít doufám aspoň nějakou dlouhodobou brigádu, takže se do posilování trochu víc obuju, když budu mít konečně víc peněz.. no a přes zimu dám nějakou "větší" objemovku, k tomu možná zkusím poprvé kreatin.. no a na jaře/v létě to rýsnu s kvalitním jídelníčkem a bude
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
.. a protože mám nějakou psací náladu a rád si tady spamuju, tak jsem se rozhodnul, že v neděli začnu poslední (teprve 3.) cyklus svého skromného fullbody a přidám váhy.. nebude to v takovým měřítku jako minulý přidávání, ale potřebuju zase cítit zátěž a ne všechno odjet tak nějak lehce...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so duben 23, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
POSILKA - přidávání váhy
..a jak řekl, tak dnes učinil, a u pár cviků přidal nějaký to deko navíc...
MT
10x 40kg
8x 50kg
5x 60kg
3x 70kg
1x 80kg
dneska mi technika teda krutě nesedla na to, jak jsem minule bečel, že je to na houby, tak dneska mě z toho bolely akorát spodní záda.. přemýšlim, že budu cvičit jenom s 10kg kotoučema a ne s 20kama, snažím se tu techniku přizpůsobit, ale dneska to prostě nešlo : (
ramena s JČ
10x 12kg
3x5x 18kg
přidáno - trochu jsem se bál, ale nakonec to šlo daleko líp než jsem čekal 3x6 bych zřejmě dal, ale nechtěl jsem to hrotit, na jistotu jsem dal 3x5 :)
horní kladka k hrudníku
10x 35kg
8x 40kg
3x7x 45kg
přidáno - dneska mi ty záda prostě nesedly, tady jsem sice cítil že tahám větší váhu, ale ty správný svaly se moc nezapojovaly.. ale jinak to šlo celkem v pohodě
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x6x 18kg
přidáno - tady jsem se toho nebál jako u ramen, a taky že to šlo daleko líp :) jenom mě vážně překvapilo, že mám problém si ty 18ky odlepit ze země a vyhodit do výchozí pozice :D jak pro ramena, tak pro kozy.. nezvyk
francouz v leže
10x EZ +10kg
10,9,8x EZ +15kg
dneska jsem objevil, že u frantíka mi zabírají delší série než ty kratší.. už ta druhá pracovní byla smrtelná :D 3. jsem dokončil jen silou vůle.. mazec jak hajzl
biceps s VČ
10x osa (10kg)
8x osa +10kg
2x6x osa +20kg
6x osa +10kg
šílená pumpa celkově dneska pracky jako King Kong
+ břicho (zkracovačky 25,20,15  tak jsem si břicho už dlouho nezmasakroval
čas: 48 minut
a nesměl chybět rotoped - dneska opět "po Draperovsku"
RPM : 110-130 (závěr 145); prům. rychlost : 40 km/h; čas : 10 minut; vzdálenost : 6,6 km; tep : dalo se to, konec brutální jako nikdy; kalorie : 150-160; zátěž : 3 z 6
 prvních 5 minut jsem držel rychlost kolem 40-42 km/h, pak jsem na 3 minutky ubral na cca 35, poslední 2 minuty masakr jako ještě nikdy předtím  nejvyšší rychlost jsem vytáhl na 59 km/h a připadal jsem si jako šílenec  jinak průměrně asi 48-50 km/hod., dobrej mazec
po odchodu do šatny mi dobrý 2 minuty bylo totálně špatně, měl jsem fakt pocit že se znova shledám se svým obědem  bylo by to poprvé v životě, ale naštěstí se to utlumilo  (možná příště  )
jináč s tréninkem spokojenost, až na ty zádiska, to mi dneska vyloženě nešlo, ale ramena aj kozy mile překvapily  až teda zase na to předloktí, dneska to byl velkej záhul a u bicáku jsem to zase hodně cítil
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
a posledních pár dní mám hroznou chuť na sladký, kterou ale bohužel uspokojuju  protože se doma válí dostatek takovýchto zdrojů "díky" Velikonocím.. no a díky mojí genetice se mi to všechno střádá na břichu a bocích, což je teda hrozně fajn  takže začnu zase pravidelně běhat (jak jsem odvážně zjistil, tak kolem 8. večer je na to počasí akorát), protože bych sice mohl utáhnout sachry ale pořád nemám protein ani jinej zdroj abych to vyrovnal bílkovinama.. a asi začnu i na tom rotopedu po tréninku víc dřít.. musí stačit 3-4 týdny, abych ten tuk aspoň trochu zredukoval, pak bude totiž zase maturita a starosti kolem toho
a taky končím s pyramidou u MT a benče.. sice mě to chvilku bavilo, ale cítím, že je to na úkor techniky.. na benči mě spíš baví těch 4-8 op., na MT to samý ikdyž tam jde hlavně o chycení té techniky (zvlášť teď s většíma kotoučema), až budu tahat víc tak se třeba k pyramidě vrátím..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem chtěl jít běhat, opravdu chtěl...
nicméně máti měla narozeniny, plus Velikonoce, tím pádem se doma objevilo hodně sladkostí a dort, takže zdravá strava šla trochu bokem.. a odpoledne mi volal spolužák, abysme zašli oslavit jeho narozky.. takže jsem nakonec šel.. sice sem se moc neopil, ale aj tak jídlo dneska stálo za kulový..
každopádně zítra posilka s přidáváním vah a minimálně 20 minut kardio.. jinak se zastřelim za svoji neschopnost
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 26, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
POSILKA - přidávání váhy
horní kladka za hlavu
10x 35kg
8x 40kg
3x7x 45kg
přidáno - a bylo to dost těžký na mě..
tlaky hlavou dolů s JČ (úhel cca 15°)
3x10x 14kg
váha úplně akorát, sem tam zařadím pro zpestření tlaky hlavou dolů, ale pravidelně zatím určitě ne.. a sedlo to výborně :)
zapažování
3x10x 8kg (x2)
přidáno - ty úplně poslední opakování už byly docela těžký, přitom jsem si myslel, že u tohoto cviku se nikdy nenadřu
hyperextenze
2x15
rozpažky na rovné
10x 8kg
3x10x 12kg
pohoda, dobrý protáhnutí
kladiva s JČ
14x 14kg
2x12x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 6 op.)
přidáno - ikdyž tady jsem nechtěl přidávat, ta první serie s 14kg jednoručkama byla nějaká lehká.. zato ty 16ky teda byly na tenhle cvik nezvykle těžký.. příště určitě dám aspoň 3x12 :)
triceps kladka - lano
10x 25kg
10x 30kg
3x10x 35kg
+12x 20kg
pumpovačka lepší než kdy jindy na tomhle udělátku, hodně dobrý :)
hacken dřep
8x stroj +10kg
3x7x stroj +30kg
přidáno - co k tomu říct, těžký to bylo jak vepř, stehna mi u toho málem upadly.. :D
+ břicho
čas: 42 minut
nesměl chybět slibovaný rotoped:
RPM : 85-95, ve 2. půlce 105-110; prům. rychlost : 36 km/h; čas : 20 minut; vzdálenost : 12 km; tep : dalo se to; kalorie : 270; zátěž : 3 z 6
10 minut bylo takový rozšlapání, rychlost kolem 33 km/h, trochu protest nohou.. ale po 10. minutě jsem do toho šlápl trochu víc, rychlost jsem držel nad 38 km/h, poslední 2 minuty na max (RPM 135).. ale 2 minuty mi přišlo málo, příště dám určitě víc, navíc jsem ani nedosáhl průměrné rychlosti 40 km/h, což by neměl být při tak krátkým kardiu problém, špatně jsem to odhadl.. příště se polepším
a trénink jako takový byl fantastický, některý váhy šly nahoru a jsem spokojenej, až teda na ten dřep.. to mě trochu zklamalo, že jsem nedokázal dát takovou zátěž v relativní pohodě a dalo mi to zabrat víc než jsem čekal.. každopádně i u dřepů (stejně jako u frantíka) zřejmě budu dávat míň sérií než doteď, ale víc opakování, přijde mi že mi nohy z 4x5 a 5x5 vůbec nerostou ani nesílí, takže to zkusím zase trochu jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
BĚH
okruh: 380m do kopce; 270m rovinka; 360m z kopce; 240m rovinka... celkem tedy 1250m a samozřejmě po chodníku
vzdálenost: 5km (4x okruh)
průměrná rychlost: 12km/hod.
čas: 25 minut
energie: 400 kcal
co dodat, fyzička nulová.. 1. okruh byl v pohodě, ve 2. jsem přestával stačit s dechem, 3. byl trochu pomalejší a 4. byl sice nejrychlejší, ale dával jsem si bacha, abych to hned nepřepálil a nebyl 3 dny nepoužitelnej  ale pocity z kardia mám dobrý, určitě se k tomu zase dokopu na nějaký čas pravidelně.. :) a momentálně mám nohy z betonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | každopádně i u dřepů (stejně jako u frantíka) zřejmě budu dávat míň sérií než doteď, ale víc opakování, přijde mi že mi nohy z 4x5 a 5x5 vůbec nerostou ani nesílí, takže to zkusím zase trochu jinak |
To nejsi prvni ani posledni, kdo tohle rika a i u me to tak bylo (ostatne osobne muzu rict, ze to tak plati u vetsiny cviku, coz ale neznamena, ze by se tu a tam ty nizsi pocty opakovani s vyssi intenzitou nemely zarazovat). Na ty nohy bych daval funguje 8-10 opakovani, treba vyborne mne rostly po 10x10. edit: a nebo nizsi pocet opakovani, ale velke treninkove volume (hodne serii) a kratke pauzy mezi nema. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To nejsi prvni ani posledni, kdo tohle rika a i u me to tak bylo (ostatne osobne muzu rict, ze to tak plati u vetsiny cviku, coz ale neznamena, ze by se tu a tam ty nizsi pocty opakovani s vyssi intenzitou nemely zarazovat). Na ty nohy bych daval funguje 8-10 opakovani, treba vyborne mne rostly po 10x10. |
dík za radu :) nojo, já se zatím hledám, zkouším co na mě funguje a nefunguje (co se týče tréninku i stravy).. teď zhodnocuju první výsledky svojí práce a podle toho usuzuju, co a jak dál, co změnit a co naopak nechat fungovat.. nižší počty (3x3, 5x5) asi zařadím na benči a až vychytám techniku tak i na MT.. uvidíme co a jak poroste
taky EDIT: jo to volume někdy určitě zkusím, musí to být (chvilkově) fajn změna
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
POSILKA - přidávání váhy
benchpress
10x 35kg
8x 45kg
10x 65kg
2x10x 55kg
10x 45kg
dneska trochu chaoticky, těch 65kg jsem přestřelil, nechtěně jsem na tyčku naládoval jiný kotouče.. ale jinak to šlo celkem v klidu
spodní kladka
3x12x 40kg
military press
10x 30kg
3x6x 40kg
přidáno - první pracovní série mě celkem kopla do ramen, najednou to bylo dost těžký.. ale ty zbylý 2 už byly celkem v pohodě :)
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 14kg (x2)
přidáno - ikdyž jsem už myslím jednou se 14kama cvičil.. nicméně to opět protáhlo křidýlka parádně
triceps extenze za hlavou s JČ
3x8x 10kg (x2)
na tento cvik jsem úplně zapomněl a dlouho jsem to necvičil, ale sedlo to fakt hodně dobře :)
biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
3x10x 18,5kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.)
přidáno - zvedal jsem to celkem v pohodě, ale mírnej cheating tam byl..
upažování (do strany)
3x10x 6kg
opět jsem cítil potřebu si dodělat ramena, takže jsem dal toto a... prostě vynikající
biceps skotovka
2x12x 15kg
s malou rovnou osou + na každé straně 5kg kotouč.. jenom taková pumpovačka..
horní kladka - triceps
3x10x 8 cihel
dneska jsem to se cviky na menší partie nějak přehnal, ale jednou za týden to snad neuškodí.. nechtěl jsem si rozsekat záda, abych byl o víkendu na MT použitelnej, a kozy mě ještě trochu bolely z úterka.. takže jsem dal ještě doplňky na biceps-triceps a pumpovačka to byla dobrá :)
SS: klopení zápěstí - nadhmat + podhmat
4x8x 6kg + 4x10x 10kg
na závěr toto, jako vždy jsem měl nafouklý předloktí pohodička
+ břicho
dneska dostaly nohy zabrat při chvilce cyklistiky, musel jsem jezdit po městě jako šílenec.. takže dneska bez výpadů, a vůbec tento týden jsem dal volno hamstringům a lýtkám, příští týden je zase začnu masakrovat..
s dnešním tréninkem jsem vlastně hodně spokojenej, všechny váhy mi vyšly v pohodě podle plánu, jak říkám na ty menší partie jsem dal dneska víc doplňků, ale snad se nic neděje  dneska už jenom relax a pomalu shromažďování maturitních otázek..
a nějak jsem zjistil, že jsem fixovanej na maximálně 16kg jednoručky (dřív jsem ani s těžšíma necvičil, teď jsem vlastně v životní formě  ), normálně mi dělá problémy si ty 18ky nadhodit - jak dneska na bicák, tak o víkendu při cvičení prsou a ramen.. nezvykle moc z toho taky cítím předloktí.. snad si časem zvyknu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
BĚH
okruh: 380m do kopce; 270m rovinka; 360m z kopce; 240m rovinka... celkem tedy 1250m a samozřejmě po chodníku
vzdálenost: 5km (4x okruh)
průměrná rychlost: 12km/hod.
čas: 24 minut
energie: 400 kcal
první 2 kolca jsem měl našlápnutý na slušnej čas (na moje poměry), ale v tom třetím mě zničehonic ztvrdly lýtka a prostě to dost dobře nešlo běžet rychleji  4. kolo jsem běžel opět o dost rychleji, ale ani tak jsem tu ztrátu nedohnal (navíc se k betonové revoluci lýtek přidaly i stehna).. stejně jsem spokojenej, to běhání mi jenom prospěje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|