|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | eSko napsal: | | Sám jsem si teď objednal Chow od Smartlabsu, chci si rozšířit obzory a zkusit něco, co tu na ronnie shopu nenajdu. Jejich proteiny jsou hodně chváleny, hlavně co do chuti, tak jsem zvědavý a pak napíšu malé zhodnocení. |
Chow jsem neměl, ale obecně už nic jinýho než SmartLabs nekupuju (teda když už něco kupuju ). Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. |
Líbí se mi, že ty kluci tam prostě o těch svých suplementech komunikují a řeší s uživateli veškeré neduhy, nebo připomínky. Hrajou si s příchutěmi a snaží se zákazníkům vyhovět ve všem. Prostě servis, jak má být.
Takové lidi vždy rád podpořím nákupem jejich produktu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak kluci nejen, že jsou šikovní, ale jsou i sakra rychlí. Ve středu jsem zadával příkaz z účtu na účet (do cizí banky) a dnes mi přišel balík. Čokoládovej Chow mi hodně chutná, nemá hořkej konec, jak se často stává. Opravdu příjemná chuť, nic extrémně sladkýho, nic nedoslazeného, přesně tak akorát. S mlékem to bude jednoznačně orgasmus, na který se už těsím. Rozmíchatelnost perfektní, jen co jsem vložil tyčovej mixér do nádoby, tak se protein skoro sám rozpustil, takže jsem mixerem jen tak pro efekt jednou roztočil, aby se neřeklo, a bylo rozmícháno.
V žaludku necítím žádné nadýmání, nekrkám a střeva? To je ještě brzo hodnotit  Poprvé jsem dostal kýbl, kterej je plnej skoro až po okraj, ne pisklu jako kráva, která je způlky naplněná. Odměrka stylová (černá), hezky se zarovnává, když člověk proťák nabere jak rýži. Protein nepráší a pěna je tímto způsobem rozmíchání minimální, což mi absolutně nevadí, jak jsem zjistil a spíše mi to vyhovuje - dříve jsem pěnu vyhledával. Asi už mám po Whey Core pěkny až po krk. Nemám co bych vytknul, za tu cenu rozhodně nejlepší poměr cena/kvalita.
Co se týče srovnání s ostatními, tak můžu porovnat jedině s čokoládovým promilem, nebo Biotechem a rozhodně se to spíše srovnávat ani nedá - Smartlabs je daleko vpředu. Whey Core jsem měl vanilku, takže chuťově nemůžu srovnat, ale kdybych si měl přece jen vybrat mezi těmito dvěma proteiny, tak zatím Smartlabs a to jsem ještě nechutnal jejich CFM, které bych právě měl spíše srovnávat s Whey Core. Teď to trochu vypadá, že jsem Whey Core totálně potopil, ale na jeho obhajobu musim říct, že jsem měl od nich zatím nejlepší vanilku a že jsem jich vyzkoušel. Někde se tu ještě válí můj pozitivní příspěvek k Whey Core, takže koho zajímá ještě moje recenze Whey Core vanilky, ať zpětně zapátrá. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, ;)
Jaký byste vybrali? Long 80 - 7 Hours
MyoFusion ( hydro)
Nemožu se rozhodnout _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
koľkokrát tu chceš ešte mať napísané že myofusion je top, hm? ale zas to nie je zrovna úplne typický nočný proták, ako ten long, tak si urči vlastne čo od protáku chceš. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Já koupil Long 80 - 7 Hours příchuť borůvka,nyní cena slušná,Extrifit u mě obstál,ale ostatní zřejmě doporučí MyoFusion?!Jinak na závěr tvrdím,že Reflex je ten best off...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | koľkokrát tu chceš ešte mať napísané že myofusion je top, hm? ale zas to nie je zrovna úplne typický nočný proták, ako ten long, tak si urči vlastne čo od protáku chceš. |
vím že už jsem tu psal asi 2x ... tento týden jsem ho chtěl už objednat... ale jak jsem uviděl tu slevu na Long, tak mě to strašně láká... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
daj si pred spaním pekne tvaroh s mliekom a máš. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Co se týče srovnání s ostatními, tak můžu porovnat jedině s čokoládovým promilem, nebo Biotechem a rozhodně se to spíše srovnávat ani nedá - Smartlabs je daleko vpředu. |
nevim jak vy, ale ja mel Smartlabs Night Load (cokolada) - chut je na hranici pozivatelnosti (jeste horsi nez posledni horky Champion cokolada 4/10) - vzdy sem pridaval jiny protein, abych to do sebe dostal.
u me Smartlabs Night Load 2/10. jak uvadis napr. Promil 8/10 - chut.
takze u me Smartlabs, daleko vzadu ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | eSko napsal: |
Co se týče srovnání s ostatními, tak můžu porovnat jedině s čokoládovým promilem, nebo Biotechem a rozhodně se to spíše srovnávat ani nedá - Smartlabs je daleko vpředu. |
nevim jak vy, ale ja mel Smartlabs Night Load (cokolada) - chut je na hranici pozivatelnosti (jeste horsi nez posledni horky Champion cokolada 4/10) - vzdy sem pridaval jiny protein, abych to do sebe dostal.
u me Smartlabs Night Load 2/10. jak uvadis napr. Promil 8/10 - chut.
takze u me Smartlabs, daleko vzadu ... :) |
A měl jsi aktuální šarži, nebo to je už déle? Co jsem tak koukal, tak Night load asi nepatří mezi ty top chuťovky a osobně jsem nechutnal, takže netuším. Každopádně Chow se osvědčil na jedničku. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá duben 22, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
cca pul roku zpatky. je mozny ze sem mel zrovna smulu, stejne jako u toho Championa N. - predpokladam, ze takle "nedobry" asi nebyval vzdy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá duben 22, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
Dnesni postreh s coko kakao Compress NT... ve vode delanej v sejkru pri pomeru 100ml na 10g proteinu [40g na 400ml] je to na zebliti....
Stejny pomer v nizkotucnem mleku a delany tycovym mixerem = lahoda...napeneny nacechrany coko kakaovy shake..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 23, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | Dnesni postreh s coko kakao Compress NT... ve vode delanej v sejkru pri pomeru 100ml na 10g proteinu [40g na 400ml] je to na zebliti....
Stejny pomer v nizkotucnem mleku a delany tycovym mixerem = lahoda...napeneny nacechrany coko kakaovy shake.. |
U proteinu nemusíš mít 10% ředění, to nejsou sacharidy. Tam se vyplatí dát méně tekutin pro lepší chuť.
EDIT: Smartlabs Chow čokoláda. Nevěděl jsem k čemu tu chuť přirovnat, ale dal jsem ochutnat včera přítelkyni a řekla, že to jsou jasný karlovarský čokoládový oplatky a má pravdu. Ve vodě jak oplatky, v mléce jak oplatky řízlé čokoládovým shakem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|