Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master: A nejedl jsi křehčené? :D
Křehčené totiž ZŘÍDKA není poznat od normálního, jinak to chutná jako "masová guma". Ale víš co? Pangase chválim. Všechno co je dušený a vařený, pečený to mám ráda:D
Máma mi říkala "bez tuku? to nebude mít chuť" a nakonec jí kuřecí se špenátem chutnalo.
Já ho peču:) Někdy smažím na másle, kmín pepř a sůl. Nebo na vodě (pepř a sůl) a máslo na to, aby to neztratilo tu chuť :P

daymoon: A není hovězí na úpravu složité? Jak dlouho to dusíš? Já jen vím, že když máma dělá houbovku nebo svíčkovou, musí začít ráno aby to na oběd vůbec bylo aspon v jednu:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Kuřecí jsem zkoušel asi 3krát chutnat. Jednou grilované celé a pak dvakrát prsa na pánvi. A přišlo mi to gumové.

Ok díky za tip zkusim to hovězí v nejbližší době.

Tak nejez prsa ale stehna. Stehna jsou měkčí, tučnější, chutnější.
Umění u snad všech druhů masa na pánvi je neudělat to ani moc, ani málo. Syrové dobré není, přesmažené ztratí tu správnou strukturu, vyvaříš tuk a vodu. Chce to vychytat ten okamžik mezi syrovostí a "udělaností"
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
daymoon: A není hovězí na úpravu složité? Jak dlouho to dusíš? Já jen vím, že když máma dělá houbovku nebo svíčkovou, musí začít ráno aby to na oběd vůbec bylo aspon v jednu:D
Vůbec není. Já koupím jakékoli zadní, i přední je fajn a je obvykle levnější.

Nakrájím na plátky, ne moc slabé, pak se rychle vysuší. Na sádle nechám trochu zpěnit cibulku najemno nakrájenou a na tom pak nechám opéct rychle z obou stran to maso. Až se pěkně zatáhne, nechám ho maličko podusit v té štávě, co pustí a co pustila cibulka. Pak přijde to, co miluju. Na hodně (ale opravdu hodně) hrubo nakrájím cibuli nebo dvě a hodím to na to. Oloupu pár stroužků česneku a hodím to tam tak. Maličko ještě přidám koření, stáhnu oheň a přikryju pokličkou. Po chvílích chodím sledovat a pokud se voda vydusí, přiliju vždy horkou vodu (aby se obsah nezchladil a pokračovalo se plynule v dušení dál). Dusím tak 2 hodinky do krásně měkka až rozsýpava.

V případě použití Papiňáku je příprava 2x kratší, ale nemůžu do toho zasahovat a to mě štve. A navíc nemám Papiňák :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
MAST3R

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao: když jsem to měl naposled tak myslim, že to křehčené nebylo. Uvidíme budu zkoušet dál. Měl jsem stim problém od mala, né že bych to nejedel z přesvědčení, že umíraj zvířata.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Hovězí. V poslední době jsem si oblíbil dušené. I z obyčejného udělá pochoutku. A hlavně je to krásně červené masíčko, radost pohledět. Kuřecí vzhledem k cenně nemá význam.

Hovězí je na tom přeci daleko hůř s cenou než kuřecí, vzhledem k hmotnosti. Chutově je to teda jinde, ale i příprava je daleko složitější (jestli si to teda chceš pořádně vychutnat)
redis

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vetsina lidi pangasiuse rozvari nebo rozblenca ... pokud umis pangasiuse udelat, tak je to naprosto dokonale chutove ... stale nechapu proste lidi co porad rikaji jak se to blenca a nevim co :) nikdy se mi jeste nestalo, ze bych mel pangase rozblencanyho, vzdycky sem si na tom pochutnal jako na necem extra, holt "zlaty cesky rucicky" :D
redis

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem si vylezl prvni 6ku :) jo vim, zadnej uspech na "staryho dedka" :)) ale vubec mne to netrapi a jsem za to rad:)

Btw. dnesni akce v Olympii Brno, bylo nadherne:)

http://img339.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20110421150016.jpg
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam radost ze za chvilku zacina xtb trading cup 2011 , minuly rok to borec pry vklad znasobil asi o 4 000 % , ale jsou to zkušenosti k nezaplacení , kouknete někdo taky ? vyhra jsou drobne , nejaky 1 000 000 euro
haino

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí to být v akciích,nebo se počítá i sázení?
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trosku si pletes jabka a hrusky , to tvoje sazeni po kilču nema s timhle nic společnýho
haino

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to imaginární soutěž,tak můžu vsadit kolik chcu a zisk 4000% není problém.
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino říká se virtuální , imaginární je tvá představa , že jsi vydělal 800 000 kč během dvou týdnů na sázkách , nebo , že by jsi dokázal udělat zisk 4 000 % na akciových trzích , o kterých jsi četl tak možná v novinách .. že já se vůbec vyjadřuji , tohle snad ani komentář nepotřebuje , tvé jméno předchází tvou pověst
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
mam radost ze za chvilku zacina xtb trading cup 2011 , minuly rok to borec pry vklad znasobil asi o 4 000 % , ale jsou to zkušenosti k nezaplacení , kouknete někdo taky ? vyhra jsou drobne , nejaky 1 000 000 euro

Dobrý ceny, pěkně jim ty spready vynáší Pokud získáš nějaké zkušenosti tak jedině špatné. Real trading nemá s gamblingem na virtuálním účtu nic společného. Vážně by mě zajímalo jak jsou na tom minulí vítězové dnes v reálu
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vse je k necemu dobre , ja si v tom take nasel sve , jinak uz delsi dobu koukam ze taky neco plachtis , co ted planujes
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělám už 4 roky intradenní forex, výhledově bych to chtěl plně automatizovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: