|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: po duben 18, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Master: A nejedl jsi křehčené? :D
Křehčené totiž ZŘÍDKA není poznat od normálního, jinak to chutná jako "masová guma". Ale víš co? Pangase chválim. Všechno co je dušený a vařený, pečený to mám ráda:D
Máma mi říkala "bez tuku? to nebude mít chuť" a nakonec jí kuřecí se špenátem chutnalo.
Já ho peču:) Někdy smažím na másle, kmín pepř a sůl. Nebo na vodě (pepř a sůl) a máslo na to, aby to neztratilo tu chuť :P
daymoon: A není hovězí na úpravu složité? Jak dlouho to dusíš? Já jen vím, že když máma dělá houbovku nebo svíčkovou, musí začít ráno aby to na oběd vůbec bylo aspon v jednu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po duben 18, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Kuřecí jsem zkoušel asi 3krát chutnat. Jednou grilované celé a pak dvakrát prsa na pánvi. A přišlo mi to gumové.
Ok díky za tip zkusim to hovězí v nejbližší době. |
Tak nejez prsa ale stehna. Stehna jsou měkčí, tučnější, chutnější.
Umění u snad všech druhů masa na pánvi je neudělat to ani moc, ani málo. Syrové dobré není, přesmažené ztratí tu správnou strukturu, vyvaříš tuk a vodu. Chce to vychytat ten okamžik mezi syrovostí a "udělaností"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 18, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | daymoon: A není hovězí na úpravu složité? Jak dlouho to dusíš? Já jen vím, že když máma dělá houbovku nebo svíčkovou, musí začít ráno aby to na oběd vůbec bylo aspon v jednu:D | Vůbec není. Já koupím jakékoli zadní, i přední je fajn a je obvykle levnější.
Nakrájím na plátky, ne moc slabé, pak se rychle vysuší. Na sádle nechám trochu zpěnit cibulku najemno nakrájenou a na tom pak nechám opéct rychle z obou stran to maso. Až se pěkně zatáhne, nechám ho maličko podusit v té štávě, co pustí a co pustila cibulka. Pak přijde to, co miluju. Na hodně (ale opravdu hodně) hrubo nakrájím cibuli nebo dvě a hodím to na to. Oloupu pár stroužků česneku a hodím to tam tak. Maličko ještě přidám koření, stáhnu oheň a přikryju pokličkou. Po chvílích chodím sledovat a pokud se voda vydusí, přiliju vždy horkou vodu (aby se obsah nezchladil a pokračovalo se plynule v dušení dál). Dusím tak 2 hodinky do krásně měkka až rozsýpava.
V případě použití Papiňáku je příprava 2x kratší, ale nemůžu do toho zasahovat a to mě štve. A navíc nemám Papiňák :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 18, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
Merrao: když jsem to měl naposled tak myslim, že to křehčené nebylo. Uvidíme budu zkoušet dál. Měl jsem stim problém od mala, né že bych to nejedel z přesvědčení, že umíraj zvířata. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Hovězí. V poslední době jsem si oblíbil dušené. I z obyčejného udělá pochoutku. A hlavně je to krásně červené masíčko, radost pohledět. Kuřecí vzhledem k cenně nemá význam. |
Hovězí je na tom přeci daleko hůř s cenou než kuřecí, vzhledem k hmotnosti. Chutově je to teda jinde, ale i příprava je daleko složitější (jestli si to teda chceš pořádně vychutnat) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
vetsina lidi pangasiuse rozvari nebo rozblenca ... pokud umis pangasiuse udelat, tak je to naprosto dokonale chutove ... stale nechapu proste lidi co porad rikaji jak se to blenca a nevim co :) nikdy se mi jeste nestalo, ze bych mel pangase rozblencanyho, vzdycky sem si na tom pochutnal jako na necem extra, holt "zlaty cesky rucicky" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Musí to být v akciích,nebo se počítá i sázení?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
Je to imaginární soutěž,tak můžu vsadit kolik chcu a zisk 4000% není problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | mam radost ze za chvilku zacina xtb trading cup 2011 , minuly rok to borec pry vklad znasobil asi o 4 000 % , ale jsou to zkušenosti k nezaplacení , kouknete někdo taky ? vyhra jsou drobne , nejaky 1 000 000 euro |
Dobrý ceny, pěkně jim ty spready vynáší Pokud získáš nějaké zkušenosti tak jedině špatné. Real trading nemá s gamblingem na virtuálním účtu nic společného. Vážně by mě zajímalo jak jsou na tom minulí vítězové dnes v reálu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Dělám už 4 roky intradenní forex, výhledově bych to chtěl plně automatizovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|