| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vady789

|
Zaslal: so duben 23, 2011 6:28 pm Předmět: Sauna vs. Parní Lázeň |
|
|
Co je podle vás lepší, respektive prospěšnějši k regeneraci svalů?
Mám celkem fyzicky náročný týden a potřebuju si aspoň jednou pořádně odpočinout...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 6:35 pm Předmět: Re: Sauna vs. Parní Lázeň |
|
|
| vady789 napsal: | Co je podle vás lepší, respektive prospěšnějši k regeneraci svalů?
Mám celkem fyzicky náročný týden a potřebuju si aspoň jednou pořádně odpočinout... |
sauna
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: so duben 23, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
A já mám raději páru tak si vyber.
Nejrospěšnějši k regeneraci svalů pořádně ledovej bazének.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
u pary se tolik neprohrejes..a jde ti o to prohrat svaly pekne do hloubky ne..
para miva 60° je fajn si tam nechat pridat nejakou vonnou smes..pr. eukalyptovej olej..ja si to ordinoval pri nachlazeni...
saunu nechat na 100° a pak pekne ven mezi ledovy kry..
|
|
| nahoru |
|
 |
vady789

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | u pary se tolik neprohrejes..a jde ti o to prohrat svaly pekne do hloubky ne..
para miva 60° je fajn si tam nechat pridat nejakou vonnou smes..pr. eukalyptovej olej..ja si to ordinoval pri nachlazeni...
saunu nechat na 100° a pak pekne ven mezi ledovy kry.. |
taky si myslím, že ta sauna je asi lepší...
a co říkaš na to zařadit saunu třeba po posilovně? S tím že bych do sebe narval litry vody:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radzo325
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:58 pm Předmět: Infrasauna |
|
|
Souhlasím, nejlepší je infrasauna. Krásně prohřeje a zregeneruje svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomdan
|
Zaslal: po červenec 02, 2012 6:31 pm Předmět: Re: Sauna vs. Parní Lázeň |
|
|
| vady789 napsal: | Co je podle vás lepší, respektive prospěšnějši k regeneraci svalů?
Mám celkem fyzicky náročný týden a potřebuju si aspoň jednou pořádně odpočinout... |
podle mě je nejlepší klasická finská sauna
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
Když jsem žil ve Finsku, chodil jsem do posilky, kde byla sauna součástí sprch, takže každý se mohl jít po cvičení prohřát dle libosti. To byly časy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červenec 02, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Když jsem žil ve Finsku, chodil jsem do posilky, kde byla sauna součástí sprch, takže každý se mohl jít po cvičení prohřát dle libosti. To byly časy... |
To je tady v lepších fitkách taky....ve WCF je sauna i pára. Podle mě je to nastejno, spíš jde o pocit a náladu. V sauně je tepleji, v páře jsi zase déle, optimální je mít k dispozici oboje a prostě si vybrat podle momentálního pocitu. Nevěřím, že by jedno bylo nějak výrazně lepší než to druhé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |