|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Benny Podda

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | tak 12 max 15 % |
mě vychází BMI 28 co je nadváha 30 uz je silná obezita myslim ..tak sem práve myslel ze tuku budu mít mnohem víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
hm tak je to mozny, treba mas prdel jak valach, ale s te fotky se me to nezda tak hrozny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
chlape to co mas na krku , tomu se rika hlava , tak ji sem tam zapoj
dej si priklad , 120ti kilovy kulturista v den souteze , totalne bez tuku , bez vody , udela si BMI , dejme tomu , ze ma 170cm , jeho bmi jeho bmi index je 41 , coz je preci nesmysl
takze co z toho vypliva ? bmi index bere v podtaz pouze "normalni lidi" , kteri neoplivaji vetsi svalovou hmotnosti , jelikoz pocita pouze z vahou a vyskou
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | hm tak je to mozny, treba mas prdel jak valach, ale s te fotky se me to nezda tak hrozny ... |
prdel jak valach nemám :D z toho strach nemám mám 183 cm 94 kilo ... mám to vrazený po celým těle ...a práve bych to chtel trochu vysekat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píše kubaz.
BMI není přiměřené při tvé postavě a posilování.
Stačí aby člověk byl atlet, nemusí být kulturista a už má nadváhu. Protože svaly taky něco dost váží.
Je lepší se řídit očima, selským rozumem, popřípadě vynálezy jako "In body" nebo tak něco co ti zjistí přímo podíl svalů, tuků
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
tak dííky za rady,taky mi to neslo do hlavy nikdo o me nerekne ze jsem tlustej...tak mi to BMI trochu zmátlo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Benny Podda napsal: |
ahoj je to prasoforma,,,necvicil jsem 5.tejdnu (lezel jsem v nemocnici) ..a dneska jsem si udelal fotku abych vedel jestli se budu zlepsovat nebo ne.... |
super forma... a co ti bolo ze si lezal v nemocnici ak sa smiem spytat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Benny Podda napsal: |
ahoj je to prasoforma,,,necvicil jsem 5.tejdnu (lezel jsem v nemocnici) ..a dneska jsem si udelal fotku abych vedel jestli se budu zlepsovat nebo ne.... |
super forma... a co ti bolo ze si lezal v nemocnici ak sa smiem spytat? |
díky za pochvalu forma je prímo príserná ...snad to trochu vysekám a pocítam ze mi pomuze i dost svalová pamet...je to hodne znát ten mesíc a pul ...bez cinek ...no mám špatný játra..dostal jsem mononukleozu (vir..onemocnení co napadá játra...)mám zákaz cvicení ...ale já jsem na posilce dost zavislej tak sem to dneska sel trochu pumpnout, mám zákazaný i doplnky stravy...ale to mi tak netrápí ...nic jsem neuzíval nikdy..jen síla sla strasne dolů: ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po duben 25, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
je to v cajku chlape vypadas solidne..jaro se teprva rozjizdi ...
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 26, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | tipuji 20%... | Tak to nemá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út duben 26, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
Svihadlo podle me neni moc dobra volba, jestli to jezdis jako boxeri, kteri se minimalne odlepujou od zeme, tam hlavne pracuje zapesti a lytka, treba s chozenim do kopce na pase se to neda srovnavat. Perfektni je ten trenazer, ze jdes jako po schodech, na tom bych jezdil aerobku furt, kdyby to u nas nekde bylo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 26, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
Švihadlo doporučuju, a 30min v kuse bude celkem záběr, hlavně na ramena, příp. lýtka. Různě střídej skoky - např. po jedné noze, snožmo střídavě.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|