Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je tam vidět kulový, vložils to špatně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak argument "je to sledované na "jůtjub" takže je to v pořádku" je vážně debilní nicméně...

S tímhle nesouhlasím. Všechno je výchovou. Ano, přiznávám, že romové mají v krvi menší agresivitu, ale kdyby byl rom vychovávaný v sociálně zabezpečené rodině, mohl by se chovat úplně normálně a já jsem toho svědkem. A to pozor - ta malá romka, o které vím, je vychovávaná ne bělošskou českou matkou,k nýbrž svou vlastní, romskou. Ale tato rodina je prostě naprosto v pořádku.

Nicméně já osobně se za to nestydím, romy nemám ráda a zvlášť ty delikventy. Je to přirozené. Stejně tak nemám ráda žádně vandaly ˇi kdyby měli barvu kůže fialovou a říkali si noxové.
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Tak argument "je to sledované na "jůtjub" takže je to v pořádku" je vážně debilní nicméně...

S tímhle nesouhlasím. Všechno je výchovou. Ano, přiznávám, že romové mají v krvi menší agresivitu, ale kdyby byl rom vychovávaný v sociálně zabezpečené rodině, mohl by se chovat úplně normálně a já jsem toho svědkem. A to pozor - ta malá romka, o které vím, je vychovávaná ne bělošskou českou matkou,k nýbrž svou vlastní, romskou. Ale tato rodina je prostě naprosto v pořádku.

Nicméně já osobně se za to nestydím, romy nemám ráda a zvlášť ty delikventy. Je to přirozené. Stejně tak nemám ráda žádně vandaly ˇi kdyby měli barvu kůže fialovou a říkali si noxové.

Máš pravdu vše je výchovou. Ale jak by jsi chtěla docílit aby rom byl vychováváný v sociálně zabezpečené rodině? Vezmeš jim to děcko? Budeš jím dávat větší přídavky? Pravda je že se do těch sraček dostávájí sami,pravda je že se jim z těch sraček pomáhá,pravda je že v těch sračkách 99% z nich stejně zase skončí.

Btw: Noxové byla mírumilovná rasa
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, a nebyli fialoví...i když jak kteří :D
No právě, že pokud ta romka to dítě zahodí a dostane se do pasťáku je tak 90% šance, že v 18-ti vyjde. Těch deset procent bych dávala tomu, že si nějaký hodně dobrosrdečný člověk vezme romské dítě na výchovu.
No, já bych to osobně neudělala. :D
Každopádně mi přijde, že se kdejaký rom má finančně lépe jak moje máma.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodně to NENÍ jen výchovou!!! nedělejte z cigošů oběti systému, systému, kterej je pro ně rájem, dotuje jejich nedělání, ničení a vysávání peněz!
elrubio

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stačí se podívat kamkoliv od Rumunsko po Indii.. to není výchovou, jejich mentalita, hodnotový žebříček, vše je jiné... ano, mám i přátele z Indie, ale žít bych s nimi nechtěl.. a to jsou Indové stokrát lepší než cikáni

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samo, že to není jenom výchovou a prostředím. To je jenom část faktorů, které vstupují do hry... co genetika? Myslíš, Merrao, že např. romské děti z děcáků, které byly adoptované bílými rodiči, jsou na tom naprosto stejně, co se týče chování, jako ostatní adoptované děti (a to nemyslím v pubertě, kdy jim okolí třeba dává najevo, že jsou jiní atd.)?
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra co sem to napsal. Jasně že to není jen výchovou. Výchova se na tom podílí a kdyby byli vychovávání mimo jejich komunitu tak si myslím že velká část by na otm byla jinak.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
Samo, že to není jenom výchovou a prostředím. To je jenom část faktorů, které vstupují do hry... co genetika? Myslíš, Merrao, že např. romské děti z děcáků, které byly adoptované bílými rodiči, jsou na tom naprosto stejně, co se týče chování, jako ostatní adoptované děti (a to nemyslím v pubertě, kdy jim okolí třeba dává najevo, že jsou jiní atd.)?

nejsou, ukazují to adopce například v dnešní žumpě Evropy - multikulti Švédsku, cigánský děcka se z velké většiny prostě nechovají jako děcka bílý
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:

nejsou, ukazují to adopce například v dnešní žumpě Evropy - multikulti Švédsku, cigánský děcka se z velké většiny prostě nechovají jako děcka bílý

tak ono je to i v ČR, prostě mají "jinou krev"

sousedovic "eugenik" Toníček
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ty jejich geny uznávám (nemyslím respektuji, ale vím že je mají tak to myslím). Nicméně pořád si stojím za tím, že to dítě být prostě slušný může. Ale musel by se stát zázrak a takové štěstí dneska nemá už snad nikdo.
I bílý dítě může být spratek cholerik, oproti němu rom slušňák.

A když nad tím uvažuju, tak tu rodinu romskou, kterou znám...tak to je asi nějaký druh mutace a neuvěřitelná rarita pokud se to u ostatních projeví téměř vždy. Ta matka ji každé ráno vodí do školy, ta malá má celkem dobrý prospěch a takový ten "jemný" holčičí hlásek. Žádný ten hrubošský. Tak jak to romové mívají...

Jenomže co naplat. Většina jich taková není a toto je vesměs téměř utopie. Co s nima :)
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samo, že to není jenom výchovou a prostředím. To je jenom část faktorů, které vstupují do hry... co genetika? Myslíš, Merrao, že např. romské děti z děcáků , které byly adoptované bílými rodiči, jsou na tom naprosto stejně, co se týče chování, jako ostatní adoptované děti (a to nemyslím v pubertě, kdy jim okolí třeba dává najevo, že jsou jiní atd.)?

Děti z děcáků, jak ukazují nejrůznější sociologické studie, jsou průserem obecně, netýká se to rozhodně jen cikánů.
Pravdou je, že cikáni jsou většinou jiní ... podílí se na tom celá řada faktorů, zdaleka ne jen genetika ... nicméně to je tak trochu šumák,
protože pokud někomu vadí to, že cikáni jsou/budou většinou jiní, ať se jde nechat vyšetřit .... stačí, když se budou schopni o sebe postarat sami, a to způsobem, který není v rozporu s právním řádem tohoto státu, na což jejich genetika v pohodě stačí. I když s ohledem na kvalitu toho (ne)řádu, bych ani tohle až tak vždy nehrotil ... u nás má právo občas zajímavou podobu .

BTW .. nakonec se stačí podívat na staré dobré c.k. mocnářství. To rozhodně nebyla nějaká homogení společnost, a fungovala tak, že kam se na ni ten bordel, který tu po ní zůstal, hrabe.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, pokud bysme se mohli chovat k cigosum jak za CK ( idealne za MT ) tak ja to beru vsema deseti
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Samo, že to není jenom výchovou a prostředím. To je jenom část faktorů, které vstupují do hry... co genetika? Myslíš, Merrao, že např. romské děti z děcáků , které byly adoptované bílými rodiči, jsou na tom naprosto stejně, co se týče chování, jako ostatní adoptované děti (a to nemyslím v pubertě, kdy jim okolí třeba dává najevo, že jsou jiní atd.)?

Děti z děcáků, jak ukazují nejrůznější sociologické studie, jsou průserem obecně, netýká se to rozhodně jen cikánů.
Pravdou je, že cikáni jsou většinou jiní ... podílí se na tom celá řada faktorů, zdaleka ne jen genetika ... nicméně to je tak trochu šumák,
protože pokud někomu vadí to, že cikáni jsou/budou většinou jiní, ať se jde nechat vyšetřit .... stačí, když se budou schopni o sebe postarat sami, a to způsobem, který není v rozporu s právním řádem tohoto státu, na což jejich genetika v pohodě stačí. I když s ohledem na kvalitu toho (ne)řádu, bych ani tohle až tak vždy nehrotil ... u nás má právo občas zajímavou podobu .

BTW .. nakonec se stačí podívat na staré dobré c.k. mocnářství. To rozhodně nebyla nějaká homogení společnost, a fungovala tak, že kam se na ni ten bordel, který tu po ní zůstal, hrabe.

však jsem neříkal, že za to může JENOM genetika... btw. mně taky nevadí, že jsou jiní... pokud zrovna například nejdu po Cejlu, brněnském muzeu romské kultury (před každým nonstopem, a že jich tam je, nablito, semtam co dva kroky na ulici hovna atd.)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: