|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Benny Podda

|
Zaslal: út duben 26, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
jj jezdim to jako boxeri ...cvilku sem bouchal ....práve minimálne se odlepuju od zeme ale potim se u toho dost...myslel jsem ze to je dobrej záhul v rámci kardia ..mám profi svihadlo se závazím takze to lítá rychle zádná flákacka...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út duben 26, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
lol to je teda fakt super, pri aerobce davat zabrat ramenum, ktery dostavaj kotel u kazdeho treningu na vrch tela. Neni lepsi pri aerobce makat hlavne nohama, zadkem, proste partiema, kde se drzi hodne tuku a jde spatne dolu ? Ja bych aerobku vrchem tela vubec nedelal, tuk, jde z vrchu tela jako prvni, spodek je dycky problem u vetsiny lidi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 26, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Study napsal: | | tipuji 20%... | Tak to nemá. |
Jo už to vidím... Myslel jsem, že na těch kozách je tuk, ale na té druhé jde vidět, že není... sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 26, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | lol to je teda fakt super, pri aerobce davat zabrat ramenum, ktery dostavaj kotel u kazdeho treningu na vrch tela. Neni lepsi pri aerobce makat hlavne nohama, zadkem, proste partiema, kde se drzi hodne tuku a jde spatne dolu ? Ja bych aerobku vrchem tela vubec nedelal, tuk, jde z vrchu tela jako prvni, spodek je dycky problem u vetsiny lidi... |
Ty ramena jsou dost cítit hlavně se švihadlem se závažím, a co teď čtu, tak zrovna on ho má, takže bude asi fakt lepší zařadit třeba běh, nebo veslování, případně kolo, ale i zaskákat si nakonci aerobky může, třeba 5-10min a bude to ideální. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 26, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Svihadlo podle me neni moc dobra volba, jestli to jezdis jako boxeri, kteri se minimalne odlepujou od zeme, tam hlavne pracuje zapesti a lytka, treba s chozenim do kopce na pase se to neda srovnavat. Perfektni je ten trenazer, ze jdes jako po schodech, na tom bych jezdil aerobku furt, kdyby to u nas nekde bylo ... |
My to máme, jednu dobu jsem na tom i jezdil ale nějak jsem tomu nepřišel na chuť. Ale tak aspoň jsem vždycky viděl kolik shocdů a jak vysoko bych vylezl
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út duben 26, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
jo dobry, ale zapomnel sis tam minimalne 3 raminka a nektery i vertikalne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út duben 26, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | trickoforma
] |
slusny letiste pane...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 26, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
jo, a taky má na rukou nádory, jinak to není možný  mazec forma!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 26, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Jirko: věk? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 26, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Mě se nejvíc líbí to masitý předloktí :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 26, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
Hovnivale proč to nezkusíš na "prknech"?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 26, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Sorry, to mě asi nějak uniklo... Proč už né ted? Hmoty má dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|