Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda sama za sebe musím říct, že je mi jedno jak žijou, dokud je nemám na očích. Mít je za sousedy, asi bych se zbředila.
Romským čtvrtím se vyhýbám a kdykoliv jdu kolem skupinky romů, dělám, že se dívám jinam.

Mě Romové vadí hlavně, když se chovají naprosto nevhodně na veřejných místech.
A potom mám takový smysl pro spravedlnost, proto nikdy nechci vědět kolik vydolujou ze státu peněz, a co vše nemusejí platit. Protože naše rodina na tom dobře není. Holt asi závidím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Praze třeba okolo Anděla to občas bývá hodně podobný, ale jednoznačně vedou nejrůznější bezďáci a smažky, což jsou v 90% bílí. Taky projížďka na oblíbené výletní trase tramvaje č. 9 v úseku Hl.nádraží - Václavské náměstí - Národní třída - Anděl , je většinou zážitkem pro všechny smysly . Nebo nádraží Holešovice je taky libůstka, ale opět v tom cigoši tady nejedou. Cigošů třeba na Plzeňské bydlí hodně, ale krom toho, že jsou chováním samozřejmě trochu jiní, tak vcelku bez problémů.
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Mě Romové vadí hlavně, když se chovají naprosto nevhodně na veřejných místech.
A potom mám takový smysl pro spravedlnost, proto nikdy nechci vědět kolik vydolujou ze státu peněz, a co vše nemusejí platit. Protože naše rodina na tom dobře není. Holt asi závidím.

Přijeď do Prahy, až uvidíš tu necikánskou sběř tady, začneš možná mít ráda ty cikány:-).

Jinak k tomu dolování peněz ... nedohledám už kde, ale někde jsem četl nějakou kvantifikaci, a na dávkách rómům to ročně dělalo cca 13 mld. Takže v principu to sice možná nasere, ale z hlediska veřejných financí jako takových, a křiváren, ke kterým neustále dochází, jde reálně tak nějak o hovno.
Tradewind

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
systému, kterej je pro ně rájem, dotuje jejich nedělání, ničení a vysávání peněz!

Merrao napsal:
proto nikdy nechci vědět kolik vydolujou ze státu peněz

Myslite, ze oni ty penize vysajou a uz nikdy je nepusti zpatky do obehu? :)

Ja myslim ze ne ... zrovna oni toho imho dvakrat moc neusetri, proto je way to gou uvazovat, jak z nich ty penize dostat zpatky. A ne resit, jak jim je nedat nebo ze se ma nekdo hure.

Kdyz je nekdo hloupy, (a oni zadna armada Einsteinu nejsou, nic ve zlem ) tak pro chytrejsiho cloveka neni nikdy problem je oskubat. A je uplne jedno jak, staci se jen trefit do jejich poptavky.

Nechapu, co Vam na nich vadi? To, ze maji vic davek? No tak jim postavte pred barakem hernu, nalivejte jim chlast a jejich davky z nich vysajte k vam. :) Rikam to trochu zjednodusene ale princip je jasny = prizpusobit se situaci - jediny spravny postup, zadne remcani na forech. :D
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Tak bezďáků z řad cigánů moc není... proč asi, že? Jinak o těch smažkách bych se hádal... u nich to taky docela dost frčí. Samozřejmě neříkám, že pokud má někdo světlou kůži, tak je automaticky svatoušek...
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já právě řekla, že mi nevadí jenom to "dolování". Ale i to jak se chovají. Tomu já se nehodlám přizpůsobovat. Ale jo, jsem posera a vždy když vidím nějakou cikánku nebo malýho parchanta dělat nějaký takový hovadiny, držím hubu. I když se mě to týká (protože když se mě to netýká, tak se mě to prostě netýká)- Prootže bych přes ni při nejmenším dostala.
Na mě si dovolí každý.

A do Prahy nejedu. :D
Stačí mi Florenc. Předpokládám, že to je slabý odvar.
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na Florenci jsem každej den a pohoda.. stačí si nikoho nevšímat a zatím nebyl problém
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
ygg: Tak bezďáků z řad cigánů moc není... proč asi, že? Jinak o těch smažkách bych se hádal... u nich to taky docela dost frčí. Samozřejmě neříkám, že pokud má někdo světlou kůži, tak je automaticky svatoušek...

Ale já se nehádám, že mladí cigoši taky nefetujou .... jen jsem psal, že čistě z pohledu běžného pražana jsou tady větší radost různé existence necikánského původu.
Buď tu snáz seženou práci, takže nedělají takový bordel, nebo se je tu s ohledem na ceny nemovitostí podařilo do jisté míry vytlačit (třeba k vám ), nebo je tu tolik "živlů", že se tu v tom bordelu ztratí
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo, v Praze je blaze jdu se raději dívat na čt24, veverky se tam do toho pustily nalevo napravo, nadávají všem
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
no jo, v Praze je blaze jdu se raději dívat na čt24, veverky se tam do toho pustily nalevo napravo, nadávají všem

Jo, tady je to fakt bomba ... vyloženě k posrání
Nadávají, ale vládu podrží, to máš marný
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já vím, že podrží, úplně blbej zase nejsem
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Korte (nemyslím tím trénink) to dobře zazdil
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cigoči nefetujou ? eh...fetujou, ale toluen, je to levný a hlavně výživný...určite víc dostupný, že piko-héro-tripipipi

to Merao - ty se radeji dívš jinam, vyhýbáš se, ale nekteří by se nejradeji nemuseli vyhýbat a dívat jinam = mít město bez cigánů ( ideálně stát, nejideálněji celou Evropu )
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na cejlu řešil, když jsem šel okolo něj, nějakej cigoš (vytřepanej - tak 50 kg) se svou asi milovanou družkou, že jim nechcou prodat Modafen
stylem "ty píííčo, ty kundo, to je jenom na občanku, to nám neprodají" nadávek tam bylo daleko víc a řvali na celou ulic
mandor

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="AniCitronAniBanan"]cigoči nefetujou ? eh...fetujou, ale toluen, je to levný a hlavně výživný...určite víc dostupný, že piko-héro-tripipipi

Zas je nepodceňuj, toluen čuchají jen rumungři. Olaši v Ově a podle toho co jsem slyšel při návštěvách u soudu i v Brně jedou herák a koks ve velkém. Tam bych řekl, že pokud nezmění přístup tak se zlikvidují do třiceti let sami bez vnějšího přispění protože to bere většina mladých.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: