|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
To si jako dělají prdel nebo co
http://www.novinky.cz/finance/231923-exekutori-by-radi-zabavovali-penize-a-veci-dluzniku-i-bez-soudu.html
"Exekutorská komora očividně usiluje o to, aby se zabavování peněz či majetku dlužníků ve prospěch věřitelů ještě více zrychlilo, byť Tvrdková uvádí, že postupy některých exekutorských úřadů jsou až příliš agresivní, byť právně nepostižitelné."
... fakt si někdo myslí, že nej problémem toho státu jsou nějací cigoši na dávkách nebo musulmani? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:38 am Předmět: |
|
|
ygg: jo to je fajn, na zaklade nejakyho fiktivni pohledavky, bez soudu a nekdo prijde o majetek a nez se soudem vyresi, ze to byl podvod, majetek je davno uz v hajzlu ..
exekutorum pravomoce nepridavat, spis jim pridat vyssi trestni odpovednost, tech pruseru meli v poslednich letech vic nez dost ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
Já to nebudu komentovat, protože ani přes můj opravdu široký repertoár sprostých slov mne nenapadá žádné, které by bylo dost výstižné. Ještě deset let tímto tempem, a s výjimkou drátů na čáře, si začnu říkat, že snad ani ti bolšáni nebyli takový xindl.
A pak že fízli nemaj prachy ....
http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=698446
Škoda že tu není Crusher, mohli jsme zase dát debatu, jak je systém v poho, a jen občas a zcela výjimečně dojde k excesům jednotlivce _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Já nepopírám, že jsem blbej, ale zajímalo by mě, zda to aspoň někdo jiný pochopil _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Víte že fyzické posílání peněz na pobočce banky prostřednictvím vašeho účtu, iniciálů, podpisovýho vzoru i dohledu úředníka nemá tu samou váhu a krytost jako posílání peněz z konta na konto?
|
Aha tak to rozepíšu.
Když přijdete na pobočku české spořitelny a zadáte trvalej příkaz např od dubna že s tohodle konta na konkrétní jiný učet bude chodit obnos tak se to zkrátka vyřídí a klidně za týden ten příkaz zrušíte, zaplatíte poplatky a hotovo. Nikdo nebude zkoumat jestli to bylo účelové nebo ne. Na tom druhým kontě prachy přibudou a hotovo.Tím to skončilo.
Když naopak pujdete přímo na pobočku a budete chtít poslat ty prachy jednorázově, to znamená přijdete na spořitelnu, na stvrzence číslo svojeho učtu , svuj podpisový vzor...zkrátka jen nemáte peníze na svém učtě ale v peněžence a máte odeslat na jiné konto určito částku, to znamená že v počítačích neproběhl klasickej převod.
Jde tady o to že jiná banka chce vidět že mi ty peníze chodí s toho konta pravidelně a ten člověk má ty peníze na učtě se kterýho dal ten příkaz a ne že mi to ten člověk dá na učet usobně fyzickym obnosem na přepážce.
Upozorňuju že při fyzickým posílání peněz v ustavu kde ten svuj učet vlastníte používáte ty samé iniciály jako když vám ten učet založil. Stejný číslo učtu, stejný podpisový právo, stejnej vzor a stejně to není to samý.
Z učtu na učet je to věrohodný, z peněženky na učet prý ne, taková je skutečnost.
Bance jde o to jestli ty prachy pravidelně chodí i když jim jde stejně jen o ten duben kdy potřebují nahlédnout takže když učelově někdo z ničeho nic zadá příkaz na ten měsíc tak to věrohodný je i když pozpátku nikdy nic takhle nepřišlo zatímco v ten duben když to někdo složí fyzicky a neprojde to udajně jako trvalej říkaz tak to věrohodný není i když se prachy odešlou i přijdou. Logika no. Konkrétní příklad je ten když máte soudně platit na výživný to samý co protějšek vám / to znamená 0,- / tak to chtějí mít tímhle zajímavým zpusobem ošetřený...
Já to pošlu jinam na konto a je to v pohodě a z toho konta mi přijde ta samá částka akorát že není na kontě kam ty prachy nechodí ale každý měsíc je tam člověk fyzicky dá. Transakce proběhnou a přece to nemá stejnou váhu a platnost tak jak sem psal.........................
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
se zrusenim podpory bych souhlasil .. akorat mi porad chybi SNIZOVANI dani a mandatornich vydaju .. krast danema umi kdejakej chemik"ekonom"
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
Hlavně, že Islám má kořeny v křesťanství a judaismu, že.
Každopádně křesťané taky nic moc, nedávno (2-3měsíce?) zapálil nějaký kněz hodně Koránů na protest. Teď nevím, ale kdo to začal. Jeslti muslimové vypálili zas nějaký kostel, nebo s tím začal tady ten pan kněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
To dunno ... pokud to dobře chápu, tak prostě po tobě někdo chce potvrzení o tom, že jsi zadal své bance TRVALÝ příkaz k provádění nějakých plateb. To samozřejmě chtít může, i když je pravdou, že se jedná o věc značne formální (protože jak správně píšeš, on už nezjistí, pokud po nějaké době ty ten příkaz zrušíš).
Nicméně pokud se týče proběhlé=uskutečněné platby, tak je úplně fuk, jakou formou proběhla. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|