Orbb » comeback to Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Orbb » comeback to Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
nejhorší je, že když chci dát nějakej smysluplnej trénink se shybama, tak musim na hrazdu odbíhat asi 20metrů ke slepicim.....asi si udělám vlastní trénink, kam zahrnu i 20ti metrový sprinty od studně ke slepicim,shyby a nazpátek na něco jinýho

Tam dej třeba Farmer´s Walk , ten je fakt super a i ty shyby ti okoření . Tak já kdybych měl hrazdu doma, tak cvičim doma jen, ale hold ji nemám takže musim do fitka no, zkoušel jsem hriště, ale tam je bordel a furt se tam motaj ty děcka .
Loudy

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:

Tam dej třeba Farmer´s Walk , ten je fakt super a i ty shyby ti okoření . Tak já kdybych měl hrazdu doma, tak cvičim doma jen, ale hold ji nemám takže musim do fitka no, zkoušel jsem hriště, ale tam je bordel a furt se tam motaj ty děcka .

To mě nenapadlo, dobrej nápad

Hrazdu doma taky nemám, ale babička ji má.....teda spíš strejda, babička na ní necvičí

Použij nějakej strom ne :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orbb

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.4. Crossfit - Front Squats
číslo: 2

Dnes sice měla být Cindy, ale po dvou kolech jsem to vzdal. Shyby nešly ani na ručníku, respektive šly, ale stržené mozoly mě strašně bolely a nebylo to ono. Přemýšlel jsem tedy co si dám za trénink a vzpomněl jsem si na jedno WODko z crossfit.com, kde se mělo udělat 15 dřepů (5 overhead, 5 front, 5 back) a u každého dalšího opakování se zvýšit váha. Jelikož ale neumím Overhead ani Back a nechtělo se mi to učit, tak jsem si dal 15 čelňáků. Odhaduji že poslední opakování bylo na 90%-95% RM. Co se týče mozolů tak mě omezují pouze u cviků kde musím něco držet v rukou, respektive u tahových cviků, bench bych zvládl. Uvidím jak se situace vyvine do soboty a podle toho něco vymyslím. Dal bych rád ale něco na střed těla, takže nějaký plant určitě bude. Ještě dodatek ke dřepům - všechny ass-to-grass a dynamické.

WOD
Čelní Dřepy 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Váhy (kg)
1x30
1x32,5
1x35
1x37,5
1x40
1x42,5
1x45
1x47,5
1x50
1x52,5
1x55
1x57,5
1x60
1x65

1x70 - PR

dodatek: O tělocviku jsme skákali skok vysoký. Ačkoliv jsem byl všemi podceňovaný, tak jsem dokázal skočit nůžkami 140cm. Tuto laťku nás překonalo jen 5, na výšce 145 jsme ale 4 odpadli a poslední doskákal až na úctyhodných 155cm
cocman

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty neumis zadni a umis jen predni drep?
Orbb

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Ty neumis zadni a umis jen predni drep?

no . Nechám se ho naučit ale příště . Ty čelňáky mi ale fakt vyhovujou, bomba cvik.
Orbb

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30.4. Crossfit
číslo: 3

Mozoly vypadají už líp, profesor měl pravdu že se za tejden zahojí. Dnes jsem si dal něco na střed těla. Vypadá to směšně na papíře, ale zapotil jsem se dost. Vytvořil jsem si to sám dneska ráno, takže nic extra . Rozsekanej jsem byl slušně a určo to někdy zopáknu.

WOD
3 kola

21 Kliků
7 Obrácených Zkracovaček
14 Supermanů
7 Sklapovaček
21 Dřepů

+ 2 min Plank (po třetim kole)

čas: 10:12
Orbb

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.5. Crossfit - Tabata
číslo: 4

V úterý jsem nemohl na trénink, šel jsem na školení do práce, nakonec mě vzali, takže fajn. Dnešní trénink je upravený "Tabata Something Else"... jak tak totiž koukám na ty crossfit tréninky, tak mi přijde že jsou záda hodně privilegované a nohy se jedou spíše na vytrvalost nebo s váhou, kterou zvládnou ramena. Proto jsem místo kliků dal bradla a místo sedlehů sklapovačky. Dřepy jsem ponechal. Podle mě to byla dobrá volba, jen musim dopilovat ty sklapovačky, zabíraly ale z techniky mi bylo na blití... některá série mi technicky sedne, některá ne, ale když jsem to musel dělat v rychlosti tak to nesedla žádná... furt pokrčené kolena, nohama jsem mlátil o zem... prostě hnus... asi vyměním za obr. zkracovačky, pokavaď to nedopiluju . Co se týče Shybů tak jsem dnes volil širší úchop... ve škole jsou na hrazdě 2 typy úchopů, ten jeden je na mě o 1-2 pěsti užší a ten druhej o 1-2 pěsti širší, než co by mi vyhovovalo. Dnes jsem volil širší a v pohodě. Hlavně jsem se nehrbil a ikdyž jsou těžší, tak mi to dalo víc než ty užší.

WOD Tabata Something Else Alá Orbb
bez přestávek mezi cviky, jeden cvik 4 minuty - 8 sérií ve stylu tabata

Tabata Shyby
Tabata Kliky na Bradlech
Tabata Sklapovačky
Tabata Dřepy

Opakování
Shyby - 6 3 2 1 2 2 3 1 (20)
Bradla - 8 6 6 3 4 2 3 2 (34)
Sklap. - 10 7 7 8 8 8 8 8 (64)
Dřepy - 15 15 15 15 10 15 10 15 (110)

čas: 16 minut

+ 2 min Plank
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vypadaly tabata kliky na bradlech? Dokážu si představit mnohé, ale tohle musel být masakr, neustále v selhání. Nebo jsi to zvládl?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Orbb

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl to mazec no... měl jsem 4x nakopírovaný časovač takže nebyly mezi cviky žádné pauzy a u kliků to bylo tak, že jak začala hrát hudba tak jsem naskočil a jel co nejvíc, jen co se hudba uklidnila tak jsem seskočil, napsal opáčka a hned zase naskakoval. Brutální to bylo, určitě nejvydřenější čtyřminutovka.
Orbb

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.5. Crossfit
číslo: 5

Dneska opravdu brutální trénink . Kam se hrabe tabata, angie a vše co jsem doposud zkoušel. Určitě trénink doporučuju a byl jsem rád že jsem nechcíp. BTW: vymyslel jsem sám . Jinak Plank mi přijde strašně lehkej ty 2 minuty, takže místo statického tam hodim nějaké ty prvky jako zvedání rukou nohou a podobně.

WOD
5 kol na čas

5x BW Front Squat
25m BW Farmer´s Walk

Váhy
Front Squat - 60kg (BW)
Farmer´s Walk - 2x 30 kg (JC)

čas: 13:35

+ 2 min Plank
elrubio

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna tenhle trénink (vyzkouším někdy, abych si nevymýšlel) mi nepřijde extra drsný..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Orbb

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
zrovna tenhle trénink (vyzkouším někdy, abych si nevymýšlel) mi nepřijde extra drsný..

Možná to bude tim, že PR ve dřepu mám já 70... a teď jsem jel 25 dřepů s šedesátkou + moje stehna jsou stejně velký jako má s.sman paže.
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.5. Crossfit - Cindy
číslo: 6

Takže dneska konečně Cindy. Slušně mě rozsekala a probudila rozsekané nohy a střed těla ze sobotních dřepů. Jinak co se týče mě, tak od té doby co dělám crossfit si připadám líp, i jsem zhubl (i když nevim co ), jsem rychlejší, univerzálnější, silnější, takže fakt super a jsem rád, že ho cvičím. Zpátky k Cindy - dodatek ke shybům: První 3 kolečka jsem jel širokým úchopem a zbylé středně širokým. S výsledkem jsem spokojený, ale co si budeme nalhávat, vy jste mě zase hravě překonali. Ty shyby my prostě dělají největší problém, ale dead-hangů se prozatím vzdávat nehodlám... nechci nic šmelit a radši budu mít horší čas či výkon než abych se tam houpal. To bych rovnou mohl dělat holčičí kliky a dřepy nad paralel... Celkem zajímavé je zjištění že jsem byl schopen udělat 53 shybů za 20 minut, přičemž u Angie jsem jich dělal 100 55 minut. Pochybuju že jsem se o tolik zlepšil, takže to bude asi tím, že si záda odpočinula, zatím co jsem dělal kliky nebo dřepy, ale i tak jsem takový výkon nečekal.

WOD - Cindy
AMRAP za 20 minut

5 Shybů
10 Kliků
15 Dřepů

kola: 10 + 3 Shyby

+ 2 min Plank (dnes i s pár variacemi)
Orbb

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 5:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.5. Jídelníček

Jak jste mi poradili, tak jsem jídelníček překopal, nevim sice jestli nějak výrazně, ale asi jo. Namátkou jsem si včera zase zaznamenal co jsem snědl tak čekám vaše reakce... Zase kritikou nešetřete, jen mi to pomůže si vše srovnat v hlavě a také k cestě za lepší postavou.

6:45 Musli (miska, nevim kolik to je gramů)
9:45 Banán, 2 chleby s máslem a sýrem
12:30 Čína (kuřecí maso, rýže, houby, bambus, mrkev a další zelenina, zase nevim kolik gramů, prostě ta plastová miska co dostáváte sebou, ale příjemně jsem se přežral)
14:30 Jablko
- Trénink -
17:05 2 Banány
18:30 4 Toasty, příloha - sýr, šunka
- pak jsem nějak usnul u televize , takže vanilkový tvaroh (Lipánek ) už nebyl
Reiben

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

snídaně : místo přeslazených musli si dej obyčejné ovesné vločky, zalij je mlékem a máš dobrou snídani
chce to taky nějakej kvalitní zdroj bílkovin, nejlépe vejce
jídlo před tréninkem : jablko samotný nestačí, můžeš přidat napč. jogurt + piškoty
jídlo po tréninku : pokud nemáš na výběr, tak tohle je v rámci možností OK, můžeš dávat i piškoty
večeře : máš jí moc dlouho po předchozím jídle, musíš se navečeřet dřív (max. do 60ti minut), aby tělo využilo anabolického okna. Jinak večeře by v tvém případě měla být nejkvalitnější jídlo dne. Nějaký tousty asi nestačí. Nejlepší by bylo tohle těstoviny/rýže/brambory + maso (kuřecí, hovězí, krůtí, ryba atd.)
Před spaním tvaroh, aby tělo mělo dostatek energie i během spánku.
Jinak všiml jsem si, že nikde kromě oběda nemáš zeleninu. Tu bych doporučil minimálně 2x denně.
Ještě by to chtělo do jídelníčku nějak zařadit i zdravé tuky. Vajíčka, olivový olej, oříšky, mandle, arašídové máslo (kvalitní) atd..

Každopádně je to dobré zlepšení od minulého (koncentračního) jídelníčku. I tak na tom chce prostě zapracovat a postupně do vyladit, aby byly výsledky, co možná nejlepší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: