|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaka je podle vas cesta k sile? |
| Korte |
|
31% |
[ 15 ] |
| Ivanov |
|
6% |
[ 3 ] |
| Fomin |
|
6% |
[ 3 ] |
| Sheiko |
|
14% |
[ 7 ] |
| Coen |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5x5 |
|
25% |
[ 12 ] |
| 3x3 |
|
16% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | kulíšek napsal: | Pro mě byl, je a myslím bude No1 Sheiko...
Jak psal drlift... člověk pak zvedá, jak stroj:) Mě ten brutální objem vyhovuje, no... já su takový činkový maratonec:))
Ale každý jsme jiný...
Ještě mě napadá bench killer... ten mi dal na ten jeden cvik opravdu hodně, ale musí se dávat majzla, protože se na tom dá docela pěkně přetrénovat...:) |
uvital bych spis mrtvolu nebo drep
jak na sobe poznas, ze jsi pretrenovana?
a sel by cyklus aplikovat i na jine cviky? |
Já bych to na jiné partie neaplikovala... Ona prsa jsou docela malá svalová partie... u dřepu, nebo tahu bych se opravdu bála té regenerace...
Přetrénování - padaly mi výkony, nespala jsem a tak...:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Vsechno jsou to silovky, to je jako by ses ptal, jestli jsou lepsi parky, burty nebo tocenak. Pokud zacnes cvicit silove, driv nebo pozdejs je vyzkousis vsechny (nebo aspon vetsinu). Nejde rict, ze jedna rutina je lepsi nez druha, jde o to, co te bude bavit a co tobe osobne bude sedet nejvic ;) _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Vsechno jsou to silovky, to je jako by ses ptal, jestli jsou lepsi parky, burty nebo tocenak. Pokud zacnes cvicit silove, driv nebo pozdejs je vyzkousis vsechny (nebo aspon vetsinu). Nejde rict, ze jedna rutina je lepsi nez druha, jde o to, co te bude bavit a co tobe osobne bude sedet nejvic ;) |
me slo prave o to, aby mi kazdy napsal, co se mu osvedcilo nejvic, zatim beru od kuliska, ze sheiko _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 03, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
uz nikdo nic? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út květen 03, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Osvědčily se mi negativní opakování a izometrie.Třeba zhyb na jedné ruce plus malíček druhé,nahoře to držet co nejdýl a pomaličku dolů.Kliky na bradlech se závažím max. pro 1opakování a jenom to brzdit,to samé pushpress.Nedá se to ale používat moc často.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Nedělal bych to moc složitý, začal bych třeba timhle:
http://www.powerlifter.cz/treninky/1-1-devititydenni-rusky-cyklus-soutezniho-vrcholu.aspx
páteční dřep můžeš nahradit třeba dřepem vpředu ... jinak bych se toho držel
- dál musíš posílit střed těla - bez toho si moc neškrtneš (takže se naučit jak posilovat HSS)
- musíš žrát a to pořádně, ale ono jakmile začneš trochu zvedat, tak ti to pude samo, prostě budeš mít pořádnej hlad
- musíš se zbavovat případných dysbalancí, takže bych doporučil pravidelnou fyzio
- pokud chceš mít třeba silovou výdrž u benche, tak věř, že když zabenchujes 140, tak tam třeba 15x100 dáš taky _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
dekuju
tohle jsemkdysi zkousel na mrtvolu a pomohlo to, za necele dva mesice jsem se ze 150 dostal na 180
sice mizernou (mozna az nebezpecnou technikou) ale dostal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|