|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grok

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Grok napsal: | | Reiben napsal: | | stojí to cca 200 kč |
I tak, vše co jsem si vydělal na brigádě mi máma sebrala, takže ted musím čekat na brigádu a peníze půjdou do rukavic a né do téhle té ,,váhy''. Snad časem, jinak dík a soráč za OT. |
na rukavice se vykašli.. já sem s nima cvičil skoro 2 roky a bylo to k ničemu.. úplně mi to limitovalo úchop, neudržel jsem kvůli tomu pořádně činku.. teď sice mám na rukách pořád strhaný puchýře, ale rozhodně je úchop nesrovnatelně lepší a v přímým kontaktu se železem je to taky o hodně lepší :) |
Myslel jsem boxerské rukavice :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | MAST3R - tím jsem chtěl říct, že pokud se Grok třeba vážil ráno a měl 52kg, potom se vážil za dva týdny třeba odpoledne a má 54 kg,.. prostě vždycky ta váha souvisí s hodně věcma. Jestli jsem byl na záchodě, jestli jsem předtím něco pil atd. Navíc váha ti neřekne jestli si přibral loj nebo svaly. |
Aha sry špatně jsem to pochopil. :)
Já jen, že ráno na lačno mám těch 87-88kg a večere před spaním přes 90kg jak nic. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 25, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
Brno - Poprad a zpět, 803km, průměrná spotřeba 5,5l/100km, Felicia 1,3l 40kW
Spotřeba potěšila :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 25, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
No vidíš to, jako 1.9 TDi oktávka a to se vyplatí :-D _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink, velká spokojenost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si v tescu koupil 300g steak z lososa , teď jsem si ho udělal k večeři a byl tak výbornej, že bych ho mohl jíst od rána do večera:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Mam novou praci :] | ...a dobrou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
To se uvidi, nicmene detaily zni primo skvele
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | To se uvidi, nicmene detaily zni primo skvele | prezident EU ?....vyfouknuls to Arniemu?
Vážně - gratuluji...ať se daří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
:D prezident EU by mohl být... ptali by se ho (taky) "Who are you?"
Já sem si dnes udělal radost v posilce... tréning nohou vypadal takhle
cca 8 sérií předkopávání (schazovačky někdy, jinak obě nohy najednou a i single)
cca 10 sérií na legpressu (ten v Blue Gymu) - horizontální - kde sem totálně brutálně úžasně procítil nohy.... 135kg stačilo... a pak pár schazovaček...
135... 100.... 60 .. opravdu supr na stehna
a pak výpady s jc asi 5 sérií
pak rumuny s vc
rumuny s jc
a zakopávání
každej cvik totálně bolel (rameno a trapéz) ale kašlal sem na to a udělal sem si radost.... o kardiu ani nemluvím a už sem myslel, že si přidám 5 minut, když sem slyšel Amish Paradise, ale on to byl nějakej techno cover, takže z toho nic nebylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tebe neznám,kdy tam chodíš? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tebe neznám,kdy tam chodíš? |
ty toho jeste neznas....
je to takova korba v kratasech, celkem vyrazne namakane hamstringy a s batohem a misto rucniku ma jakousi plachtu nebo je to mozna XXXXXL osuska _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|