|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
refresh

|
Zaslal: st květen 04, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Grimley napsal: | Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě |
to znám to sou ty začátky, dej si skruf nebo maklu a skončíš uplně |
Nedoporučuju, kamarád na střední to chtěl vyzkoušet z machroviny-první přestávku aplikoval, hned tu následující hodinu běžel na záchod a následně pak celej zelenej domů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 04, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | patrikdundych napsal: | | Grimley napsal: | Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě |
Nedoporučuju, kamarád na střední to chtěl vyzkoušet z machroviny-první přestávku aplikoval, hned tu následující hodinu běžel na záchod a následně pak celej zelenej domů |
de o zvyk tělo si časem navykne a už to neni tak silný,jako u všeho a ta makla toe 2x horsi nez skruf
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st květen 04, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | refresh napsal: | | patrikdundych napsal: | | Grimley napsal: | Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě |
Nedoporučuju, kamarád na střední to chtěl vyzkoušet z machroviny-první přestávku aplikoval, hned tu následující hodinu běžel na záchod a následně pak celej zelenej domů |
de o zvyk tělo si časem navykne a už to neni tak silný,jako u všeho a ta makla toe 2x horsi nez skruf |
Jasné, je to o tom zvyku....v jeho případě byl problém v tom že prý to zkoušel poprvé a kamarádi mu tu možnost prostě dali. Pohled na něj ale stál za to
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem za sezonu trhnul dalsi rekord :p
6+ a nakonec 7-/7 z ty mam nakonec radost nejvetsi jelikoz jsem ji lezl jako posledni a uz mi fakt dosli totalne sily ... 8-/8 jsem zkousel bohuzel to byla prstovka a dolezl jsem do pulky, zatim na to nemam :)
Kazdopadne aktualne 7-/7 snad dotahnu do konce tudle sezonu v sedmickach a pristi sezonu uvidim uz vrcholy osmicek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 14, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Konečně dodělány sloupky do černé matné folie  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
docela mě baví lidi co místo ve zlatnictví nakupují někde v potřebách pro mazlíčky
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | docela mě baví lidi co místo ve zlatnictví nakupují někde v potřebách pro mazlíčky |
To mi pripomin, ze sem tuhle v metru videl chlapka, co mel medeny retizky . A mistama uz to mel pekne zeleny
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | kubaz napsal: | | docela mě baví lidi co místo ve zlatnictví nakupují někde v potřebách pro mazlíčky |
To mi pripomin, ze sem tuhle v metru videl chlapka, co mel medeny retizky . A mistama uz to mel pekne zeleny |
tenhle ?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
budem babička, na Vianoce _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Povedlo sem i objevit bejvalou Borkovcovu manželku v rychlý prachy, ale ukazuje jen kozy. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
Veronika
Datum: 11.01.2008
Místo: Praha - Nový Smíchov
DVANÁCTÝ ÚLOVEK (PRAHA - 11.01.2008)
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1305812176_1.jpg
Má podprsenku a jak cvičí tak je moc velký nemá. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|