|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
Stále nemohu nikde nalézt výsledky testu Pure Whey od Championa a vcelku by mě to moc zajímalo,jelikož příchuť vanilku jsem měl moc rád?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes test protein delite od Scitecu - příchuť čokoláda a oříšky...někde jsem četl, že je to humus, ale mě to chutná - zatím jsem nenarazil na příchuť od scitecu, co by mi nějak nesedla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Deadlift napsal: | Dnes test protein delite od Scitecu - příchuť čokoláda a oříšky...někde jsem četl, že je to humus, ale mě to chutná - zatím jsem nenarazil na příchuť od scitecu, co by mi nějak nesedla. |
konkretne tuto prichut som nemal,ale delite od scitecu je | To jo - konkrétně tato příchuť chutná jako oříškové tatranky . Možná je ta výborná chuť daná tím, že to mixuju do mléka a ne do vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho |
100 % souhlas. Hlavně se mi líbí, že nezanechává žádnej bordel, rozpustitelnost je bombová a 2 odměrky (48 g bílkovin) jdou v pohodě ve 2 dcl - chci vypít co nejvíc v co nejmíň
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Majesty napsal: | Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho |
100 % souhlas. Hlavně se mi líbí, že nezanechává žádnej bordel, rozpustitelnost je bombová a 2 odměrky (48 g bílkovin) jdou v pohodě ve 2 dcl - chci vypít co nejvíc v co nejmíň |
Dík za tip, příště do toho jdu, mám cookies a cream, dá se to, ale dovedu si představit lepčejší
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: so květen 07, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho |
Ne nadarmo vyhrál chuťové testy (nezávislé, ne jak Whey core :-D) asi pět let po sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
Optimum 100% Whey Gold co příchuť banán nebo vanilka,měl někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Optimum 100% Whey Gold co příchuť banán nebo vanilka,měl někdo? |
Měl jsem vanilku, pro mě výborná, ale už je to dlouho. Obecně jsou ptoteiny ON chuťově ne obzvlášť výrazný, což mi vyhovuje, protože se za týden nepřepijou (s čímž mam u jinejch výrobců problém). Ale kdo chce vyloženě krémovej a hodně sladkej shake, tak bych volil něco jinýho, než ON.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | Majesty napsal: | Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho |
Ne nadarmo vyhrál chuťové testy (nezávislé, ne jak Whey core :-D) asi pět let po sobě. |
Přesně..já to říkám pořád, že to je nej protein. Co se týče zkloubení kvality (obsah, rozpustnost) a chuti, tak bez konkurence |
Koupil jsem tu čokoládu, chuťově je to supr a jak píšou borci výše uvedení, pokud srovnávám s whey corre tak je to slušnej rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
bazyco
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|