PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
vejdy

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stále nemohu nikde nalézt výsledky testu Pure Whey od Championa a vcelku by mě to moc zajímalo,jelikož příchuť vanilku jsem měl moc rád?!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes test protein delite od Scitecu - příchuť čokoláda a oříšky...někde jsem četl, že je to humus, ale mě to chutná - zatím jsem nenarazil na příchuť od scitecu, co by mi nějak nesedla.
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Dnes test protein delite od Scitecu - příchuť čokoláda a oříšky...někde jsem četl, že je to humus, ale mě to chutná - zatím jsem nenarazil na příchuť od scitecu, co by mi nějak nesedla.

konkretne tuto prichut som nemal,ale delite od scitecu je
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Deadlift napsal:

konkretne tuto prichut som nemal,ale delite od scitecu je
To jo - konkrétně tato příchuť chutná jako oříškové tatranky . Možná je ta výborná chuť daná tím, že to mixuju do mléka a ne do vody.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho
jari

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Optimum 100% Whey GOLD - prichut milk chocolate - uz nikdy si nekoupim nic jinyho

100 % souhlas. Hlavně se mi líbí, že nezanechává žádnej bordel, rozpustitelnost je bombová a 2 odměrky (48 g bílkovin) jdou v pohodě ve 2 dcl - chci vypít co nejvíc v co nejmíň
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Majesty napsal:

100 % souhlas. Hlavně se mi líbí, že nezanechává žádnej bordel, rozpustitelnost je bombová a 2 odměrky (48 g bílkovin) jdou v pohodě ve 2 dcl - chci vypít co nejvíc v co nejmíň

Dík za tip, příště do toho jdu, mám cookies a cream, dá se to, ale dovedu si představit lepčejší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Ne nadarmo vyhrál chuťové testy (nezávislé, ne jak Whey core :-D) asi pět let po sobě.
vejdy

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Optimum 100% Whey Gold co příchuť banán nebo vanilka,měl někdo?
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
Majesty napsal:

Ne nadarmo vyhrál chuťové testy (nezávislé, ne jak Whey core :-D) asi pět let po sobě.

Přesně..já to říkám pořád, že to je nej protein. Co se týče zkloubení kvality (obsah, rozpustnost) a chuti, tak bez konkurence
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Optimum 100% Whey Gold co příchuť banán nebo vanilka,měl někdo?

Měl jsem vanilku, pro mě výborná, ale už je to dlouho. Obecně jsou ptoteiny ON chuťově ne obzvlášť výrazný, což mi vyhovuje, protože se za týden nepřepijou (s čímž mam u jinejch výrobců problém). Ale kdo chce vyloženě krémovej a hodně sladkej shake, tak bych volil něco jinýho, než ON..
vejdy

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ochutnal někdo tento výrobek od Nutrexu : Nutrex Muscle Infusion BLACK ?
bigflex

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
jiri.moravicek napsal:
Majesty napsal:

Přesně..já to říkám pořád, že to je nej protein. Co se týče zkloubení kvality (obsah, rozpustnost) a chuti, tak bez konkurence

Koupil jsem tu čokoládu, chuťově je to supr a jak píšou borci výše uvedení, pokud srovnávám s whey corre tak je to slušnej rozdíl
bazyco

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

long 70 coko kokos fakt pecka chut super
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazyco napsal:
long 70 coko kokos fakt pecka chut super

Hm, ta příchuť mě zajímá.. A co ta borůvka, měl někdo??

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: