blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Dobrej zápis tréninku, zasmál jsem se pěkně . Jinak, co se týče lidí v posilce, tak bohužel všude se asi najdou podobní cvičenci. S tím hold člověk nic neudělá. Nejlepší je si to vychytat, tak aby si tam byl ideálně sám.

dík, ani nevíš jak se mi ulevilo když jsem to konečně ze sebe dostal jakože "naše" posilovna je spíš takový obyč fitko, ani já nejsem bůhví jakej borec, to fakt ne.. a obyčejně tam chodí normální lidi.. ale dneska se tam prostě sešla partie jak prase, jeden idiot vedle druhýho, fakt být tam zrovna nějakej zkušenej borec, tak by to s ním seklo, co tam bylo k vidění.. a já už jsem vychytal takový časy, kdy tam chodím, abych tam byl buď sám nebo se 2-3 lidma, který navíc od vidění znám a chodí tam taky už nějakej pátek.. vím co a jak cvičí a že se s nima můžu rozumně domluvit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se dnes zasmál U nás tohle naštěstí nehrozí.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
blazen

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opět dneska fyzicky leháro, psychicky šaškárny okolo zařizování posledního zvonění..
blazen

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

hacken dřep
10x stroj +10kg
3x10x stroj +30kg

ty poslední opakování v sériích eeeeh, těžkýýý...

shyby (široký nadhmat)
rozehřátí horní kladka 12x 35kg
5x
3x
3x

nesmyslnou kladku jsem plánoval vyměnit za shyby a udělal jsem to už teď, takže dneska jsem se poprvé snažil robit shyby.. teda, spíš takový mrzáčky při tom širokým nadhmatu jsem se nějak nemohl dostat výš než cca na úrovni nosu ve výšce té hrazdy.. buď mi to nešlo nebo to asi při takovým úchopu nejde navíc hrazda je hodně nízko, takže jsem musel všelijak krčit nohy abych se nedotýkal země.. celkově jsem teda čekal, že budou shyby jednodušší, ale už ta první minisérie byla dost trápení ale co, záda jsem cítil pěkně :)

rozpažky na rovné
4x8x 12kg

zapažování
3x10x 8kg (x2)

triceps kladka (lano)
12x 25kg
10x 35kg
10x 30kg
12x 25kg

dneska jsem úplně nechytil tu techniku, 35kg padlo těžce ale tricepsy moc nereagovaly, spíš jsem cítil předloktí.. ani při 30kg.. zato těch 25 kilo bylo poctivě odjetých a najednou mě začaly tak bolet ruce..

kladiva s JČ
12x 12kg
2x20x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)

tudy doufám povede cesta ke zvýšení síly v předloktí.. tady jako u dalšího cviku jsem zjistil, že delší série jsou prostě lepší předloktí bylo úplně zničený a ve 2. sérii už ten cheating trochu byl..

zákop v leže
10,15,20x 25kg

dneska mě to moc nebavilo, tak jsem dal spíš takový protáhnutí

až teď jsem si vzpomněl, že jsem chtěl dát ještě hyperextenzi.. nevadí

+ břicho

čas: 42 minut

a aby se neřeklo tak rotoped:
RPM
: 108-116; prům. rychlost : 43,2 km/h ; čas : 10 minut; vzdálenost : 7,2 km; tep : dost šílenej; kalorie : kolem 170.. zátěž 3 z 6

až teď vidím, jak jsem jel rychle tempo vražedný, 8 minut jsem to držel nad 40 km/h, poslední 2 minuty jsem jel nad 48, většinou ale nad 50 km/hod.. masakr, lilo ze mě poctivě
dneska jsem si dal ve škole volno z víc důvodů, tak jsem šel rovnou i do posilky.. tak brzo jsem tam asi nikdy nebyl :) myslel jsem, že to bude silově horší, když jsem tam šel asi 1,5 hodiny po probuzení ale ušlo to.. jediný co mě zklamalo byly ty shyby, čekal jsem že jich dám víc ale tak budu se snažit vždycky pár opakování přidat a uvidím, jak mi to půjde
blazen

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska opět jen fyzický relax a shánění posledních maturitních otázek..
blazen

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

superserie:
benchpress + spodní kladka
10x 35kg + 12x 40kg
8x 55kg + 12x 40kg
8x 55kg
8x 55kg + 12x 40kg
15x 35kg

přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 14kg (x2)

dnes to sedlo obzvlášť výtečně :)

military press
8x 30kg
3x7x 40kg

tohle mi dneska vůbec nešlo, těžký jako prase, měl jsem z toho zapálený ramena :D...

extenze JČ za hlavou
2x12x 10kg (x2)

tlaky hlavou dolů s JČ
2x12x 14kg

superserie:
biceps s JČ (s vytáčením předloktí) + triceps kladka

10x 18,5kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.) + 15x 6 cihel
10x 18,5kg + 15x 6 cihel
20x 14kg + 15x 6 cihel

+ břicho

čas: 35 minut

chystali jsme věci na poslední zvonění, takže jsem si odcvičil jenom takovej rychlotrénink a pak šel ještě pomáhat.. sice to byl rychlotrénink ale teda kvalitní
blazen

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm poslední zvonění.. za celej den jsem snědl 1 tenkej krajíc chleba se sýrem.. jinak chlast a chlast, hektolitry chlastu.. snad se zítra dokopu do posilky :)
blazen

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani omylem... od 7 ráno jsem vzhůru (což se mi moc nelíbí, ale nějak jsem nemohl usnout) a pořád v sobě cítím ty hektolitry rumu co jsem včera měl ikdyž, jak zrovna píšu tenhle příspěvek, tak mě napadá, že teprve před 10 minutama se otevíralo v posilce.. ale to je jedno, stejně radši nepůjdu.. plánuju jít v pondělí nebo úterý a pak někdy ke konci prac. týdne.. halt svaťák je svaťák, a já z 95 maturitních otázek umím možná 4 (ale už je mám aspoň všechny vytisklý)...
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...už jsem si zvykl, že mi život dělá samý naschvály a tak ani po týdnu pěknýho počasí nemůžu čekat nic jinýho, než když chci jít jednou ven na nohejbal, tak zrovna bude chcat jak prase a já se můžu těšit zase na příští týden
dneska si to vynahradím posilkou, jdu mrknout do logu, co bych měl cvičit a rozložím to do dnešního a asi čtvrtečního tréninku.. urobím nějakou slátaninu
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvý tah
10x 50kg
8x 60kg
3x6x 70kg

málem jsem se posral blahem u tohoto cviku mi ohromně zvedá sebevědomí to, že tahám "takový váhy" (samozřejmě v mém měřítku), takže každý menší úspěch mě dycky ohromně nakopne

ramena s JČ
10x 12kg
3x8x 18kg

hodně těžký, ale zvládnul jsem to, jsem šikovnej :D

přítahy JČ (s opřením o koleno)
10x 12kg
3x8x 18kg (x2)

nemám slov, takhle napumpovaný záda jsem ještě nikdy neměl bylo to hodně těžký ale o tom to je :) ale po tomto cviku jsem měl předloktí úplně mimo, stisk už nebyl tak pevný...

tlaky na šikmé
10x 12kg
3x10x 18kg

poslední série těžká, protože jsem dal kratší pauzu než předtím.. ale jinak to šlo vcelku hladce

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
10x 12kg
2x20x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)

pumpa

triceps kladka (lano)
12x 20kg
3x10x 30kg

bylo to nějaký lehký...

rozpažky na rovné
2x12x 12kg

dobrý protáhnutí

hyperextenze
3x12

kladiva s JČ
20x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)
20x 16kg

nechtěl jsem to předloktí oddělat úplně, ale ty 2 série se 16kg by to zřejmě nevydrželo.. celkově dneska záběr na úchop jako nikdy předtím

zakopávání v leže
10x 30kg
2x10x 35kg

vůbec mě tohle poslední dobou nebaví...

+ břicho

čas: 60 minut

a chvilka rotopedování
8 minut, z toho 2x1 minuta a pak ještě 1,5 minuty naplno, zbylých celkem 4,5 minuty leháro.. za těch 8 minut celkem jsem ujel cca 6,5km, což je průměrná rychlost kolem 48 km/h měl jsem nějak moc energie
blazen

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska nebude zřejmě ani nohejbal, takže se celej den doma učím...
a psychicky na tom nejsem taky nic moc, po víc než 3 letech se zřejmě s přítelkyní rozejdem.. hmm
blazen

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

FAIL
chtěl jsem jít až zitra, ale včera večer mi hráblo a po tom nedělním vynikajícím tréninku jsem se tak těšil na další, že jsem dneska v 9 vstal a v 10 už klusal v posilce.. A to byla ta největší chyba, vůbec jsem neměl sílu...

benchpress
15x 40kg
10,8,8x 60kg

druhá serie byla pocitově tak o 20kg těžší, prostě katastrofa

hacken dřep
10x10x stroj

pro změnu 10x10, nebylo to těžký jenom zdlouhavý a nudný a zbytečně vyčerpávající..

shyby (široký nadhmat)
5x
3x
2x
3x
3x
2x
2x
celkem 20

bez komentáře.. Cítil jsem z toho ramena, vůbec sem neměl sílu, asi se vrátím ke kladce.. Kurva

military press na stroji
10x 30kg
3x8x 40kg

tady už jsem přemýšlel že pudu dom, bylo to neuvěřitelně těžký a byl jsem nějakej nasranej

biceps s VČ
10x osa (10kg)
8,6x osa +20kg
8x osa +10kg

už jsem si zvykl, že na bicáky nemám sílu..

zapažování
3x10x 8kg (x2)

francie v leže
10,10,8x EZ +15kg

nemám z toho radost, čítyng jak prase

spodní kladka
10x 30kg
2x10x 35kg

přestalo mě to bavit tak jsem v půlce přestal a šel jinam :D

Ježíš Kristus
4x15 sec.

jak tady na fóru někdo poznamenal takový to držení na hrazdě.. Potřebuju potunit úchop, tak to budu zařazovat

+ břicho (tady jsem si aspoň urobil takovej workout a spokojenost :D)

čas: 65 minut

bez nálady, bez času, bez rotopedu...
Vynechal jsem jenom 2 cviky, co jsem chtěl zařadit, cítil jsem že absolutně nemám sílu.. Už nikdy nebudu chodit do posilky ráno...
Příští trénink bude asi v pondělí
blazen

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě jak se mi tak v hlavě převalují plány na budoucí tréninky, tak zřejmě trochu poupravím stávající systém.. fullbody 3x týdně nechám, výsledky to přináší a stíhám v pohodě regenerovat, ale zřejmě najedu u některých cviků na 10-8-6-6 nebo 8-6-6-4 apod.. třeba u tlaků, možná u MT a benče, hlavně tam, kde to nějak moc neroste a silově to taky nejde nahoru tak rychle (ramena, biceps, kozy)...
blazen

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ráno jsem málem nevstal, včera jsem se po tréninku nějak málo protáhnul a byl jsem nějak ztuhlej, takže po ráno troška protáhnutí.. bolí mě ramena : (
dneska jsem si dal hodinku projížďka na kole, cca 12km.. potřeboval jsem od učení trochu vyčistit hlavu a jak vidím, posilovnou to nejde, takže aerobka.. poprvé za hoooodně dlouhou dobu jsem nešlapal na kole jako šílenec (jak to dělám třeba i cestou do školy apod.) a jel jsem pěkně v klídku, zajel k lesu, udělal pár fotek, pak k přehradě, dalších x fotek.. paráda :)
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3,5 hodiny nohejbal... bylo až moc pěkný počasí, vypotil jsem asi milion hektolitrů vody... a nohy zase už vůbec necítím, nemůžu ani stát :D já to prostě miluju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: