|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 6:25 am Předmět: čtvrtek 5 , Května |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:00 pm Předmět: konec jedne ery , |
|
|
tak co mužu popsat konec jedne ery , všechno co jsem nasekal za kraviny musím hodit za hlavu , Nepočítal jsem že se dostanu ani do finále ale nakonec to vyšlo i když forma byla otřesná , ani jsem neodvodnil a duvodu bylo hodně , nebudu je tady popisovat , ale kdyby někdo chtěl trošku poradit tak pomužu ale je to daný každý je jiny, forma před týdnem byla lepší než tedka, a nebudu se bavit o tom že jsem zku-.... il celý konec zhazoval jsem příliš moc , tuto chybu už nikdy neudělám vím co mně zabilo a zazdilo , a co mně pomohlo . Co říct na konec , Jedna era zkončila a druhá začína ,
Z chyb se ponaučím a do podzima na gp je daleko takže si dám par dni odraz a pak se nato zase najede a musí to byt o moc lepší a to taky bude ,
Jinak k závodum super atmosfera i zavodnící a hlavně velká konkurence .
Fakt spokojen , děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
že jsem tak smělý, ale kde tě najdem na internetu s fotkam a ze soutěže? strašně jsem zvědavý na tu formu;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
a ako si skončil, kde sa dajú násjť fotky, zostava?? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Fotky budou na hlavním webu v pondělí, video do středy.
Jinak Martine, chtělo to určitě tak ještě 8 - 10 kilo dolů, ale to určitě víš. Svalů máš rozhodně dost, takže když to zvládneš zpracovat, bude to vypadat dobře. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
super, vdaka za info. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Fotky budou na hlavním webu v pondělí, video do středy.
Jinak Martine, chtělo to určitě tak ještě 8 - 10 kilo dolů, ale to určitě víš. Svalů máš rozhodně dost, takže když to zvládneš zpracovat, bude to vypadat dobře. |
ano máš pravdu ,
jak jsem psal nebudu tady popisovat všechny moje chyby , ale ponaučím se z nich a další věc odvodnění , bylo to poprve a tedka vím co mně sedí a co ne , ne .
Budu na sobě pracovat a pokračovat dále.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Mates, máš ode mě gratulaci, že jsi to dotáhl až do konce. A že jsi nevyhrál? To by taky bylo, aby každej přišel a vyhrál. To bych to mohl dělat taky a to by jako nešlo :-)
Držím palce do dalších bojů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mates, máš ode mě gratulaci, že jsi to dotáhl až do konce. A že jsi nevyhrál? To by taky bylo, aby každej přišel a vyhrál. To bych to mohl dělat taky a to by jako nešlo :-)
Držím palce do dalších bojů. |
moc děkuji ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 08, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
Připojuji se ke gratulaci - první závod a finalista mistroství Čech - slušný výsledek.
Jinak k tomu odvodnění - pokud Tě připravoval Slávek Vinogradov, tak Ti to asi řekl - pokud nejsi vydřený domrtě - tak prostě dobře neodvodníš. Prostě ten tuk musí dolů a až pak se d efektivně hýbat s vodou ( něco samozřejměn udělat jde, ale 100 % výsledek lze udělat jen u perfektně připravených borců ).
Držím palce - na podzim to bude bedna na některé GP...věřím tomu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 09, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 23, 2011 7:05 pm Předmět: 22.5 |
|
|
Sunday 22.5
Triceps Brachii
Barbell Close Grip Bench Press 60/15x2 100/10x2 120/7x2
Barbell Lying Triceps Extension 40/12x2 50/6x2
Cable Pushdown the touch 30/12x4
Biceps Brachii
Barbell Curl 50/10x2 60/6x2
Dumbbell Incline Curl 15/10x2 20/6x2
Dumbbell Concentration Curl 10/12x1 15/8x2
Naposledy upravil Mates-daoc dne út květen 24, 2011 8:05 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:02 am Předmět: 23.5 |
|
|
Monday 23.5
Anterior Deltoid
Smith Shoulder Press 60/12x2 80/8x2 90/6x2
Lateral Deltoid
Barbell Upright Row 60/8x2 70/6x2
Lateral Deltoid
Dumbbell Lateral Raise 20/10x2 25/6x2
Posterior Deltoid
Lever Seated Rear Lateral Fly 40/12x3
Rectus Abdominis
Weighted Vertical Leg-Hip Raise Weighted/12x3
Lever Lying Leg-Hip Raise 20/12x4
Cable Kneeling Crunch 50/12x2 55/12x2
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|