|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tarzos
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st červen 08, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
Toš ta je ze všech omáček nej..na tom zrovna ujíždím
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Nova prichut cottage od Meggle cibule - horcice, sice jsem jeste neochutnaval, protoze jsem to koupil dnes, ale pro jistotu jsem si udelal zasobu :), protoze to vypada jako naprosto dokonala kombinace a horcice si do cottage stejne obvykle pridavam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Je vynikající. Na krabičce je psáno, že doporučují přidat vejce natvrdo a je skvělá vajíčková pomazánka. Chystám se to udělat co nejdřív. I tak je meggle moje číslo jedna a tahle příchuť po šunce-křen, olivy-cosi a chilli je vítaná změna. Pažitka mi nejede a občas si dám natural. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Je vynikající. Na krabičce je psáno, že doporučují přidat vejce natvrdo a je skvělá vajíčková pomazánka. Chystám se to udělat co nejdřív. I tak je meggle moje číslo jedna a tahle příchuť po šunce-křen, olivy-cosi a chilli je vítaná změna. Pažitka mi nejede a občas si dám natural. |
Ja mam teda radeji ty smatanove od Madety, ale od Meggle mne hodne chutna ta sunka kren, tak verim, ze i tohle bude super, protoze do naturalu, kdyz si ho nahodou koupim, stejne vzdy pridam horcici. Jinak v Lidlu jeste kupuji jakysi tvaroh, je to neco jako cottage (lepis nez cottage), ma to 8% tuku, 300g krabicka, ruzne prichute: natural, pazitka, cibule-cesnek a pak jeste asi 2 nebo 3 druhy nasladko. Kupuji uz jen prichut cibule- cesnek a opravdu vyborna vec a jak nesezeru 1 denne, jsem z toho nesvuj _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Je vynikající. Na krabičce je psáno, že doporučují přidat vejce natvrdo a je skvělá vajíčková pomazánka. |
Pokud můžu poradit, vajíčková se dá udělat z obyč. bílého jogurtu (ale musí být hustý - chuti cottage nebo takové té smetanovější sepřiblížíš smetanových jogurtem.) a přidat si do toho můžeš co chceš..šunku, sýr, hořčici. No ale myslím, e jsem ti neřekla žádnou novinku.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | A jak ji upravujes? Kdyz ji jen proplachnu a uvarim tak ji nedokazu snist |
presne jak pises, proplachnu a uvarim, samozrejme zadna sul :) Ta neloupana rejze je pro me asi lepsi volba, s te loupane me to jde do tuku, protoze sem ju zral po sackach a telo to nevyuzije a pak su spekatej. Te natural nesezeru naraz tak moc a je zdravejsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|