To mi povídej, teď jsem shlédnul S01x E04 a sem akorát zase nasranej:) Tak mne to vtáhlo, že jsem na každej další díl nažhavenej čím dál víc:D Nevím co budu dělat až odvysílaj poslední díl:)) Asi odjedu hlídat zeď :D
No divocí a aj Stannis sa blížia, takže sa nudiť nebudeš:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
az včera v noci som dopozeral štvrtú časť, hmm tak už prebehol aj prvý turnajový zápas, som zvedavý jak zmanažujú záver:) Gregora Clegana alias horu, ktorá jede spravili skvele a toho som sa obával, uvidíme ako vyberú Lorasa Tyrela a Berika Dondariona.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hej! My, co sme to necitali, neviem, co sa bude diat, tak PSSSST, nieze bude z teba spoiler :)
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Hej! My, co sme to necitali, neviem, co sa bude diat, tak PSSSST, nieze bude z teba spoiler :)
Tak teda SPOIL:
-
-
-
hehe žiadne strachy:)
"Conor Bless"
Poraďte mi někdo nějakou dobrou (moderní) komedii, abych měl na co ve vlaku koukat, dík
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
http://www.csfd.cz/film/346-prilis-vzdaleny-most/ : Strasna nuda vcera na CT1, cekal jsem podle hodnoceni mnohem lepsi film, az na par dobrych momentu 3 hodiny nudy. 6,5/10
obdivuju, že si to dokoukal :D mě by kombinace valečnej + starej film automaticky zajistila to, že bych si to ani nezapnul
http://www.csfd.cz/film/346-prilis-vzdaleny-most/ : Strasna nuda vcera na CT1, cekal jsem podle hodnoceni mnohem lepsi film, az na par dobrych momentu 3 hodiny nudy. 6,5/10
obdivuju, že si to dokoukal :D mě by kombinace valečnej + starej film automaticky zajistila to, že bych si to ani nezapnul
Přesně tak, Tyhle starý americký válečný filmy jsou hrozný. Mě vždycky pobaví, že tam hrajou samý starý pardálové a přitom v reálů většinou válčili dvacetiletý kluci.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Insidious - Po neuvěřitelně trapných hororech dnešní doby, konečně nějaký, který vás celou dobu drží v šachu. Paranormal aktivity proti tomu uplná sra*ka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru