Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
Rachela napsal:
Ja som na tom uplne zavisly, ...

To mi povídej, teď jsem shlédnul S01x E04 a sem akorát zase nasranej:) Tak mne to vtáhlo, že jsem na každej další díl nažhavenej čím dál víc:D Nevím co budu dělat až odvysílaj poslední díl:)) Asi odjedu hlídat zeď :D

No divocí a aj Stannis sa blížia, takže sa nudiť nebudeš:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
redis

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turakam: mne na tom serialu jenom stve, ze se musi tyden cekat :D jinak je dokonalej :D
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

az včera v noci som dopozeral štvrtú časť, hmm tak už prebehol aj prvý turnajový zápas, som zvedavý jak zmanažujú záver:) Gregora Clegana alias horu, ktorá jede spravili skvele a toho som sa obával, uvidíme ako vyberú Lorasa Tyrela a Berika Dondariona.
Rachela

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej! My, co sme to necitali, neviem, co sa bude diat, tak PSSSST, nieze bude z teba spoiler :)
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Hej! My, co sme to necitali, neviem, co sa bude diat, tak PSSSST, nieze bude z teba spoiler :)

Tak teda SPOIL:

-
-
-
hehe žiadne strachy:)
IluvSunshine

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne jsem si udelal cas na Tropa de Elite . Nemuzu jinak nez doporucit, strasnej narez.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
spider1029

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, vcera som akurat pozeral

Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poraďte mi někdo nějakou dobrou (moderní) komedii, abych měl na co ve vlaku koukat, dík
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Poraďte mi někdo nějakou dobrou (moderní) komedii, abych měl na co ve vlaku koukat, dík

Rango
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranga ani nehledej, není koukatelná verze na netu....

Zach Galifianakis popř Russell Brand - mrkni na jejich poslední filmy, solidní komedie
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/346-prilis-vzdaleny-most/ : Strasna nuda vcera na CT1, cekal jsem podle hodnoceni mnohem lepsi film, az na par dobrych momentu 3 hodiny nudy. 6,5/10
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
http://www.csfd.cz/film/346-prilis-vzdaleny-most/ : Strasna nuda vcera na CT1, cekal jsem podle hodnoceni mnohem lepsi film, az na par dobrych momentu 3 hodiny nudy. 6,5/10

obdivuju, že si to dokoukal :D mě by kombinace valečnej + starej film automaticky zajistila to, že bych si to ani nezapnul
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:

obdivuju, že si to dokoukal :D mě by kombinace valečnej + starej film automaticky zajistila to, že bych si to ani nezapnul

Přesně tak, Tyhle starý americký válečný filmy jsou hrozný. Mě vždycky pobaví, že tam hrajou samý starý pardálové a přitom v reálů většinou válčili dvacetiletý kluci.
idoktor

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kokuhaku

Paye

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insidious - Po neuvěřitelně trapných hororech dnešní doby, konečně nějaký, který vás celou dobu drží v šachu. Paranormal aktivity proti tomu uplná sra*ka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: