Zdravím, zajímalo by mě, co si myslíte o tomhle cviku, jestli ho používáte v tréninku, popřípadně se můžete pochlubit s vašimi nejlepšími časy .
pár videií pro nezasvěcené :
tohle začátečníkům nedoporučuju, může vás to zabít
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
dobrý časy kluci , pro mě trošku nereálný, já měl dneska 50x burpees za 4:12, takže si nedovedu představit, že bych dal 100x burpees pod 8 minut
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
to si jel vkuse ne ? Já když jsem dneska jel burpees, tak jsem si to rozfázoval takto - 20,10,10,10.. pauzy na vydýchaní a po 4 minutách jsem byl dead
Naposledy upravil Reiben dne pá květen 20, 2011 2:42 pm, celkově upraveno 1 krát
ta 50ka v kuse de dat, ja to daval v ramci 100ky a rikal sem si jak udelam super cas, no ale prave po tech 50ti v kuse a nasledny kratky pauze uz sem nebyl schopnej ze sebe dostat nakej slusnej vykon
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne pá květen 20, 2011 10:51 pm, celkově upraveno 1 krát
nikdy sem je nejel na čas, a když už jo, tak ne na počet :) na Thai boxu sme to dělali v rámci rozcvičky 20, a kombinovali s klikama, ale za ten tréning sme těch 60-100 angličáků udělali :) ted je dělám doma, když jedu tabatu a za 20s první a druhý interval cca 8-10 op. :) poslední interval asi 6 :) až se uzdravím a zase pojedu tabatu tak si to přesně spočítám, ale zase nevím jestli si to zapamatuju :)
_________________ Only Gog Can Judge Me !
Born to fight, fight to win.
CONTRO IL CALCIO MODERNO!
miluji tuhle zemi ...nesnáším tento stát
CH.W.D.P.
Burpees je v ČR známý jako "angličáky", takže neboj, za vola nejseš . Jinak těch 100x burpees se dělají bez té hrazdy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru