Tohle jsem našel na aukru..
sestavim trenink a jidelníček na míru
Niky neni pozdě začít.Pokud se sebou nejste spokojeni změňte to, já vám pomohu.
Při nabýrání nebo hubnutí je důležité správně jíst, je to 60 % úspěchu v posilovně dáváte jenom impuls a jedno bez druhého nikdy nebude fungovat .
Sestavím jídelníček a trénink na míru pro přibrání svalové hmoty, celkové hmotnosti, ke snížení tukových zásob a nebo zvýšení síly.Muzu setstavit jak pro muže tak i pro ženy (ženám většinou pro tvarovani postavy a zhubnuti zasob tuku).
Využívám své znalosti z víc jak 5 let praxe. Já za rok 2010 nabral 10 kg svalů a 7cm přes biceps (samozrejme to nezname ze se da kazdy rok nabrat 7 cm pres biceps, postupem casu je zlepsovani tezsi a tezsi), Podle tohoto jídelníčku a treninku.
Můžete si teda z víc variant: (vybyrejte podle svych moznosti telesnemu typu a vasim cilum)
1.nabýrání
rychle- tato varianta vám pomůže rychle nabrat na váze,ale část z toho bude i tuk
normalne- nabyrate pomaleji ale zato klvalitne
2. snížení hmotnosti popřípadě snížení tukových zásob
rychle- při teto variante nejspise ztratite i cast svalu
normalne- při tomto postupu je ubytek svalu minimalni a ubytek tuku maximalni
3. jestliže jsi vyberete prioritu narust maximalni síly tak mate 2 moznosti zustat takovy jaky jste a nebo nabyrat
(a to zase budto rychle nebo kvalitne)
pokud budete mit zajem o neco jineho tak me predem ontaktujte a ja vam reknu jestli je to mozne
Sestavím podobný podle vašich požadavků a váhy stejný jako jsem měl já.
Cena zahrnuje i poradenství ohledně suplementů
(proteinů,creatinu
gainerů, nakopávačů a podobně.)
Cena vy fitnescentrech za setavení se pohybuje kolem 1000 kč- provás za pouhých 50 kč u káždého sestavování strávim minimalně 1,5 hodiny (dělám to za tuto cenu protoze me to za 1. baví a za druhe mam dobry pocit z toho ze jsem nekomu pomohl se zmenit)
Zaručuji na 100 % výsledky, když budete dodržovat me pokyny. (Pokud jse nedostavi vysledek vratim vam penize)
První známky již v prvnim týdnu. Garance a spokojenst už od spousty lidí. (Poslední dobou je velký zájem o sestavení tréninku se zaměřením na maximální nárust hrudník, bicepsů a tricepsu) další důkaz je to , že když
jsem začínal vážil jsem pouhých 50 kg
nýní vážím 95 kg tato váha by byla větší kdyby mě nepotkala nemoc (při níž jsem skoro všechnu svalovou hmotu ztratil) (svou formu vám muzu poslat fotkami jako důkaz)