_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ne, Miller nie je taky asshole, je velmi svojsky, urcite ma blizsie k GSP ako ku Kos-ovi ale je to skvely zabavac a humorista, s fakt svojskym humorom...
odporucam zhliadnut
Kharitonov je můj oblíbenej fighter, takovej menší ruskej tank . Saki to je kapitola sama o sobe .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Afrika by si zasloužila víc, tam je hrozně moc lidí s talentem... si pamatuju jednoho závodníka v K1, kterej neskutečně drtil soupeře, tuším, že se kvůli němu pak měnili pravidla ohledně kopů
Afrika by si zasloužila víc, tam je hrozně moc lidí s talentem... si pamatuju jednoho závodníka v K1, kterej neskutečně drtil soupeře, tuším, že se kvůli němu pak měnili pravidla ohledně kopů
to by me zajimalo koho myslis, zkusis to najit prosim?
už jsem to zkoušel hledat mockrát, pak mi právě někdo řekl, že ví, koho myslím a že kvůli němu měnili pravidla ... můžu to zas zkusit, ale nevím...
možná by mi pomohlo, kdybych věděl, jak se jmenují/jmenovaly pořady na eurosportu, kde ukazovali záznamy fajtů popř přímý přenosy kolem 11 večer... tohodle borce sem tam totiž viděl tak 5 let zpět
edit: nenašel sem, google mi moc nepomohl...
každopádně byl nebyl ani ze severní ani z jižní Afriky... byl černej, jakože totálně, takže by měl být ze států podél guinejského zálivu...
už jsem to zkoušel hledat mockrát, pak mi právě někdo řekl, že ví, koho myslím a že kvůli němu měnili pravidla ... můžu to zas zkusit, ale nevím...
možná by mi pomohlo, kdybych věděl, jak se jmenují/jmenovaly pořady na eurosportu, kde ukazovali záznamy fajtů popř přímý přenosy kolem 11 večer... tohodle borce sem tam totiž viděl tak 5 let zpět
edit: nenašel sem, google mi moc nepomohl...
každopádně byl nebyl ani ze severní ani z jižní Afriky... byl černej, jakože totálně, takže by měl být ze států podél guinejského zálivu...
je to dost možný... ten jeho panther high kick je ilegální už? protože já právě myslím někoho, kdo měl nějakou techniku, kterou všechny porážel a oni pak změnili pravidla, že už jí používat nemohl...
Zaslal: út květen 31, 2011 12:26 am Předmět: Ngalani
Jinej takhle cernej fighter z Afriky, slavnej svyma kopama, me nenapada. Nezda se mi, ze by mu na tom meli co zakazovat. Je to normalni high kick, jen ho ma poradne zmaklej a brutalne silnej. Jestli to spis nebude takový to jako : " jedna paní povídala..." :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru