Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klid, prostě blb který potřebuje svých x postů, tak tu po fóru fláká hovadinu za hovadinou ....
Turakam

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.bloodyelbow.com/2011/5/27/2193728/michael-bisping-jason-miller-mayhem-ultimate-fighter

trefa za 100 bodov, to bude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani jednoho neznám, ale podle reakcí to bude good....

Miller je něco jako Koshcheck?

A fajty pecka, protože tam budou lehký váhy...
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, Miller nie je taky asshole, je velmi svojsky, urcite ma blizsie k GSP ako ku Kos-ovi ale je to skvely zabavac a humorista, s fakt svojskym humorom...
odporucam zhliadnut
Luster

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze vcerejsiho glory eventu..

Naposledy upravil Luster dne ne květen 29, 2011 12:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kharitonov je můj oblíbenej fighter, takovej menší ruskej tank . Saki to je kapitola sama o sobe .
Luster

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mapa národností UFC zápasníků:
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Afrika by si zasloužila víc, tam je hrozně moc lidí s talentem... si pamatuju jednoho závodníka v K1, kterej neskutečně drtil soupeře, tuším, že se kvůli němu pak měnili pravidla ohledně kopů
Martin.L

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Afrika by si zasloužila víc, tam je hrozně moc lidí s talentem... si pamatuju jednoho závodníka v K1, kterej neskutečně drtil soupeře, tuším, že se kvůli němu pak měnili pravidla ohledně kopů

to by me zajimalo koho myslis, zkusis to najit prosim?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
guruhonza napsal:

už jsem to zkoušel hledat mockrát, pak mi právě někdo řekl, že ví, koho myslím a že kvůli němu měnili pravidla ... můžu to zas zkusit, ale nevím...
možná by mi pomohlo, kdybych věděl, jak se jmenují/jmenovaly pořady na eurosportu, kde ukazovali záznamy fajtů popř přímý přenosy kolem 11 večer... tohodle borce sem tam totiž viděl tak 5 let zpět

edit: nenašel sem, google mi moc nepomohl...

každopádně byl nebyl ani ze severní ani z jižní Afriky... byl černej, jakože totálně, takže by měl být ze států podél guinejského zálivu...

nebo to nebylo v K1, ale v jiný soutěži.. pff
Mictian

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Martin.L napsal:
guruhonza napsal:

už jsem to zkoušel hledat mockrát, pak mi právě někdo řekl, že ví, koho myslím a že kvůli němu měnili pravidla ... můžu to zas zkusit, ale nevím...
možná by mi pomohlo, kdybych věděl, jak se jmenují/jmenovaly pořady na eurosportu, kde ukazovali záznamy fajtů popř přímý přenosy kolem 11 večer... tohodle borce sem tam totiž viděl tak 5 let zpět

edit: nenašel sem, google mi moc nepomohl...

každopádně byl nebyl ani ze severní ani z jižní Afriky... byl černej, jakože totálně, takže by měl být ze států podél guinejského zálivu...

nebo to nebylo v K1, ale v jiný soutěži.. pff

Nemyslíš náhodou Alain "The Panther" Ngalani ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to dost možný... ten jeho panther high kick je ilegální už? protože já právě myslím někoho, kdo měl nějakou techniku, kterou všechny porážel a oni pak změnili pravidla, že už jí používat nemohl...
Mictian

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:26 am    Předmět: Ngalani Odpovědět s citátem

Jinej takhle cernej fighter z Afriky, slavnej svyma kopama, me nenapada. Nezda se mi, ze by mu na tom meli co zakazovat. Je to normalni high kick, jen ho ma poradne zmaklej a brutalne silnej. Jestli to spis nebude takový to jako : " jedna paní povídala..." :)
drlift_

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja vim! Ja vim! Byl to.....Drogba?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: