nevim, jestli to tu nebylo ale tenhle mě dostal i smyslem pro ladný sestavy
ten si nechal napichat i brisaky a nejak se to nepovedlo :D
Je fakt, ze je to hnus a vesmes posmech pro lidi co fakt tvrde cvici, nicmene je to jejich vec, ty lidi maji jisty komplex a potrebujou si ho vylecit:) I tim, ze si to hodej pak na net a vscihni jim tam reknou TY JOOO ! ... :) Spis nez dementi, mne tech lidi je lito ... a jsem rad, ze takej psychyckej problem menecenosti nemam a dokazu proste se odhodlat a cvicit i pres to, ze nemam 50cm bicak ... ono ta dnesni doba proste tem lidem zatmiva mozek, pochybne hodnoty krasy atd. atd. :) Fakt mi je tech lidi spis lito nez, ze bych jim musel nadavat ... navic tim, ze si pokazi telo je to jejich vec:) Pokud se citi dobre (o cemz pochybuju), tak tim nikomu neublizuji :) Neni duvod jim nadavat ...
jak tak čtu, tak ty bys pochcal každého. akorát tvé vyjadřování nemá od opice daleko
Ty jsi taky diskofil jako ten dement ve videu?
i kdyby člověk poslouchal polku, tak bych na něho nechčil. je mě uplně jedno co kdo poslouchá, nebo jak se oblíká. ale ty budeš mít asi nějaký komplex, pač pro tebe je každý, kdo nenosí tričko s lebkami, neposlochá drsnou muziku, nemá bíbra v pod paží, má vysekanou postavu, homosexulál, na každého by si chcal, každého posrával, ty budeš asi nějaký fekálník nebo budeš psychicky narušený člověk
i kdyby člověk poslouchal polku, tak bych na něho nechčil. je mě uplně jedno co kdo poslouchá, nebo jak se oblíká. ale ty budeš mít asi nějaký komplex, pač pro tebe je každý, kdo nenosí tričko s lebkami, neposlochá drsnou muziku, nemá bíbra v pod paží, má vysekanou postavu, homosexulál, na každého by si chcal, každého posrával, ty budeš asi nějaký fekálník nebo budeš psychicky narušený člověk
au au
Tvoje logika bolí, moc moc...
Ale jsem rád, že lidstvo ještě nezapomnělo na ultimátní argument o komplexech - vždycky to nakonec někdo vytáhne, když už ho nenapadne nic lepšího
Tomino... napsal:
To jo, taky se mi zdá, že tenhle člověk je trošku psychouš, všude píše, jak by někomu dal do huby a co by a jak by, ale ve skutečnosti skutek utek..
Internetovej hrdina, to neznáš? V reálu jsem tlustá brýlatý panic věnující se hraní World of Warcraft.
Náhodou jsem ale zvítězil nad losem!
zda se mi to nebo tu pribylo celkem dost novicu..vzhledem k datumu registraci a prazdnym profilum..nepocitam ze tomu nebude vic jak 20..treba se pletu..ovsem k nedavnym aktivitam na foru se zda ze by udelali lip kdyby svoje konstruktivni poznamky a vylevy smerovali treba na lide.cz libka a podobna a podobna fora..a bambulaky si honily tam..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru