dnes už zase celkem gut, vyspanej dost (spíš přespanej)
[B]
[28.05.2011, sobota]
rowing 5min. (10)
dl [max effort] +5kg warmup
workout
3x5x[130+old_gruun]
intensity: mid
musel jsem přejít na střídavej úchop, protože nadhmatem už to bylo na pikaču
bp [max effort] +5kg warmup
workout
4x3x[100+old_gruun]
stopky
+ 20x[60+old_gruun] jako bonusek bez stopek
high box back sq [intensity - light] workout
5x[60+old_gruun]
5x[90+old_gruun]
5x[120+old_gruun]
3x[140+old_gruun]
3x[160+old_gruun]
3x[170+old_gruun]
intensity: mid-heavy
aspoň myslím, že to tak bylo, původně jsem chtěl jít i na 3x[180+old_gruun], ale u poslední trojky už jsem si začínal trochu víc pomáhat zádama a má to být lehce, takže konec, holt budu muset ještě nějakou chvíli vydržet
pullups reverse cg workout
asi 7x5xbw
intensity: light
powerclean [max effort] +5kg warmup
workout
2x5x[75+mid_bar]
4x[75+mid_bar] - miss na 5. rep -> příště 3ky
intensity: heavy
high box back sq [max effort] +5kg warmup
workout
3x5x[135+old_gruun]
bp [intensity] workout
10x[30+old_gruun]
5x[50+old_gruun]
5x[70+old_gruun]
5x[90+old_gruun]
2x[100+old_gruun]
1x[110+old_gruun]
1x[120+old_gruun] - s lehkou dopomocí
v sobotu šel celkem pěkně, dneska nic moc, už to občas začíná být těžký...ale s progresem po návartu k cviření jsem zatím jakžtakž spokojenej, ikdyž vím, že by to šlo i líp...
floorpress +5kg no warmup, just workout
4x6x[85+old_gruun]
bp [max effort] warmup
workout
5x3x[100+old_gruun]
intensity: mid-heavy
asi se nechám ukecat, abych už přestal dělat stopky
high box back sq [intensity] workout
up to 3x[170+old_gruun]
intensity: mid-heavy (last set)
měla bejt dynamika, ale neva, stejně se vyskáču 3x týdně na basketu...
pullups reverse cg +5kg workout
5x5xbw+5kg
5xbw+10kg
intensity: light
konečně vím, naco je dobrej opasek
sit ups 3x25xbw
light stretching
Jen tak mimochodem Junior má na jedné noze protézu!!!
edit: wtf, v náhledu bylo vidět vložený video, ale po odeslání jen "source"
zkusím teď něco málo nacukrovat, celej týden na to nebylo volno
[A]
[04.06.2011, sobota]
rowing 3min. (10)
powerclean_01 [max effort] warmup
workout
5x3x[75+mid_bar]
intensity: heavy, heavy, heavy
serě mě to, cvik mě opravdu baví, ale opravdu špatně se přidávají kilča
high box back sq [max effort] warmup
workout
4x5x[135+old_gruun]
po - basket, út - dřepy, st - basket, čt - dřepy, pa - basket, so - dřepy, ne - volno - hurá
speed bp [dynamic effort] +5kg warmup
workout
5x3x[65+old_gruun]
mohlo to být rychlejší, ale řekl bych, že to šlo
floorpress no warmup, just workout
4x6x[85+old_gruun]
powerclean_02 workout
3x[60+old_gruun]
3x[65+old_gruun]
2x[70+old_gruun]
2x[75+old_gruun]
1x[80+old_gruun]
0x[85+old_gruun]
nebo nějak tak to bylo
5x5x[60+old_gruun]
gut, technika celkem v pohodě a síly dost, kdybych (zbytečně) nedával podruhé mrtvolu, tak super
[B]
[07.06.2011, úterý]
rowing asi 5min. (10)
dl_01 [max effort] warmup
workout
5x5x[130+old_gruun]
intensity: light-mid
nečekaně lehký, síly dost i technika byla gut
bp [max effort] warmup
workout
6x3x[100+old_gruun]
bez stopek
high box back sq with jump [dynamic effort] warmup [no jump]
up to 3x[160+old_gruun]
moc se mi výskoky nechtěly, ale nakonec se mi nechtěly ani ty trojky, takže:
workout
4x5x[85+old_gruun]
dl_02 [trojky] workout
up to 3x[160+old_gruun]
na tohle jsem se měl vykašlat, protože to bylo těžší, než bych si představoval, ale stejně bych měl začít už pomalinku trochu peakovat, aspoň občas lehce...
powerclean [max effort] warmup
workout
6x3x[80+old_gruun]
dnes s lehčí osou, ale zas +5kg, takže by to mělo být +- stejný, první 4 sérky super, v posledních dvouch už poslední op. horší, ale radost, protože oproti minule to byla krása
high box back sq [max effort] warmup
workout
5x5x[135+old_gruun]
intensity: light-mid
byl jsem nařčen ze zesměšňování sparinga, protože si s ním povídám uprostřed série, ale provokovat se musí
bp [intensity] workout
10x[30+old_gruun]
5x[50+old_gruun]
5x[70+old_gruun]
5x[90+old_gruun]
2x[100+old_gruun]
1x[110+old_gruun]
1x[120+old_gruun] <- zatím je to hodně natěsno, spíš bez rezervy
floorpress +5kg no warmup, just workout
4x6x[90+old_gruun]
příští přidávání už asi trojky, začíná to být bez rezerv
Ten BP dobry 135kg, to jsi to celkem rychle vybenchoval. Proc vubec nedelas klasicky drepy a porad jen ty tvy box squaty? Box squat, by mel byt prave doplnek pro zlepseni klasickeho drepu a myslim, ze i o vlivu na mrtvolu jsem parkrat slysel, ale pokud klasicky drep vubec necvicis, tak nechapu, k cemu ti je.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ten BP dobry 135kg, to jsi to celkem rychle vybenchoval. Proc vubec nedelas klasicky drepy a porad jen ty tvy box squaty? Box squat, by mel byt prave doplnek pro zlepseni klasickeho drepu a myslim, ze i o vlivu na mrtvolu jsem parkrat slysel, ale pokud klasicky drep vubec necvicis, tak nechapu, k cemu ti je.
Boxy mají pár výhod.
1. Jedeš furt stejnou výšku, takže nemůžeš ojebat hloubku.
2. Limituješ stretch efekt ve svalech, kterej využíváš při klasickým dřepu a pracuješ tak víc na hrubé síle. Stejně jako u mrtvoly, když cvičíš s pokládáním a bez. Na basketu stretch efektu využívám poměrně dost při odrazech, takže si myslím, že je dobrý to střídat.
3. Vysoký boxy jsou nejvíc podobný hloubce podřepu a výskoku, takže jak napsal Luster i to je důvod, ale u mě je to spíš teď tím, že když jsem začal na mid-boxech, tak to ještě nezvládaly boky a měl jsem je moc utavený, spíš hodně bolely, tak jsem pro začazek zvolil pohodlnější variantu.
Teď prostě budu nějak rozumně přidávat a až to nepůjde, tak snižím hloubku a hodím restart na váhách. Nebo možná zkusím free sq, ale nejsem moc zastánce dřepů až na lýtka a vím, že bych s váhou začal ojebávat hloubku, takže bych si stejně asi dal pod prdel lavku nebo nějakej menší míč a jel bych bez dosedu, ale pořád se stejnou hloubkou, což si myslím, že je dobrá pomůcka.
Stejně tak si myslím, že boxy jsou dobrá pomůcka pro naučení techniky dřepů a postupný snižování a hloubky a postupem času pak přejít na free sq a střídat to nebo doplňovat.
edit: dík za kompliment, ale mohlo by to být lepší a ještě ani nejsem tam, kde jsem byl a už to budou 3 měsíce cvičení, ale taky by to mohlo být horší, no...
dl [max effort] +5kg warmup
up to 3x[180+old_gruun] <- moc jsem si na to nevěřil, ale nakonec tam byla i nějaká pidi rezerva, na konci podržení činky na 5s pro úchop -> 200kg by padlo, takže malej cíl splněn
asi budu 3ky dávat jednou za 14 dní na dl sobotu, ať se tady taky trochu zamaká na intenzitě a pohne z místa
workout
3x5x[135+old_gruun]
bp [max effort] +5kg warmup
workout
4x3x[105+old_gruun]
bez stopek
high box back sq [intensity] workout
up to 3x[170+old_gruun] <- relativně gut, ale bez jištění na 3x[180+old_gruun] nejdu, ze sq mám přece jenom větší respekt
pullups reverse cg +5kg workout
5-6x5xbw+10kg
intensity: mid (už to vyžadovalo i nějakou snahu)
Takže jsem si opět zapomněl magnézko a sparing nedošel (a tímto ho kárám, pokud si to bude číst). Mělo být přidávání na powercleanu, ale nějak to nešlo, takže jsem radši hodil lehkou mrtvolu, abych se zbytečně nenasíral.
[A]
[14.06.2011, úterý]
rowing 3min. (10)
high box back sq [max effort] +5kg warmup
workout
3x5x[140+old_gruun]
dl [light] 4x8x[120+old_gruun]
kupodivu mě to i bavilo, možná budu zařazovat častěji, když se mi nebude chtít powerclean
floorpress no warmup, just workout
4x6x[90+old_gruun]
sit ups 3x25xbw
light stretching
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dl [light]
4x8x [120+old_gruun]
kupodivu mě to i bavilo, možná budu zařazovat častěji, když se mi nebude chtít powerclean
To je nejakej vtip?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Vtip to není, hlavně mě prostě nasralo to magnézko a spocený ruce na powercleanu a dělalo mi problém to nahoře přetočit na hrudník.
Když si tak uvědomuju, tak ani nevím, kdy jsem u základních cviků jel v pracovních víc jako 8op., takže by to mělo mít i nějak větší vliv na zlepšování, ale přiznám se, že to určitě nebude mockrát. Navíc jsem zjistil, že kondička stojí za hovno a musel jsem dávat stejně dlouhý pauzy, jako u nižších počtu opakování, aby se mi zklidnil dech a tep a mohl si odcvičit další sérku... Ale jinak mě to opravdu bavilo, protože to nebylo tak psychicky náročný jako těžší sérky...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
To je fakt o te psychicke narocnosti. Do tech tezkych serii jdu obvykle jakoby s vetsim strachem a nejistotou, vice se musim soustredit psychicky, i kdyz jsou fyzicky treba lehci, alespon myslim.
Tak priste 10x10 :) Ty me porad zenes do tezkych serii, tak ja tebe budu high volume :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru