|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Rampage -Vs- Hamill |
| Rampage |
|
63% |
[ 7 ] |
| Hamill |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 11 |
|
| Autor |
Zpráva |
medwed

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Majesty ty ses jen maly usmrkany chudak, ktere vyuziva anonymity internetu a plete si to co je vsechno mozne s tim, co si vsechno muze dovolit. Nikdo tu evidentne na to neni zvedavy, tim padem bys ty svoje blitky mel jit utracet nekam kde ti to zerou, nebo se to ztrati. Ja osobne jsem pro ban, pac naliskat ti asi nebudu moct... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
Noo Rampage prekvapil, super tdd, bodyshoty. Mir je opäť megamir a pekne tam solil kolená + dobré throwy, takedowny. Stann to rúbe, nepotrvá dlho a pojde o titul. Travis som prekvapený v akej odľahčenej verzii prišiel, parádne ko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Majesty ty ses jen maly usmrkany chudak, ktere vyuziva anonymity internetu a plete si to co je vsechno mozne s tim, co si vsechno muze dovolit. Nikdo tu evidentne na to neni zvedavy, tim padem bys ty svoje blitky mel jit utracet nekam kde ti to zerou, nebo se to ztrati. Ja osobne jsem pro ban, pac naliskat ti asi nebudu moct... |
Jediny co jsem napsal bylo ze doufam ze ''Mir zbije Nelsona aspon jako bigfoot fedora , a ze nelson je tucna hromada sracek a ze ho nemam rad .'' Je snad na nektere casti [vyznacil jsem ti je barvickama, jen pro tebe ] toho co jsem napsal neco nepravdiveho ? Ne, neni, je to sice provokativni ale jinak je to proste pravda a muj nazor, blitky jsou mozna tak to co mi tady pak chlapci [ano, budu to pouzivat medwede] odpovedeli a co jsem odpovedel jim, ale nic z toho co jsem napsal jako prvne, end of set
| medwed napsal: | | vylozene stale vyvolavas flame typu zbili Fedora |
A ? Neni to snad pravda ? Je to pravda, jen vam to vadi kdyz to slysite protoze si ho idolizujete jak maly deti, to samy kdybych napsal v sekci BB neco spatnyho o Arnoldovi tak to bude ta sama pisnicka.. budu si psat co chci :]
e: btw mirio prosimte promaz to, to je zas diskuze... ale muj prvni ''flejmovej'' post tam nech prosimte
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Ok prohral to tu nidko prece nepopira! Ale pro to tu musis zas a zas vytahovat!
Vytahuje snad na tebe v kazdem tematu kde se objevis ze si podprumerny cvicenec s max prumernymi vykony a jeste horsi postavou a ze si mel plnou pusu kecu o tom jak budes stromngman a potom co si prisel na to ze to asi nebude tak jednoduche tak si strcil hlavu do pisku a zacal vymyslet pohadky typu ze holkam se libi vyrysovani atd??? Neznam tu nikoho osobne ale verim tomu ze 90 procent tech "chlapcu" tady by s tebou tak zatocilo ze by ses z toho nespamatoval! Tak se laskave uklidni a prestan kydat hnuj na ostatni a nesnaz se i v teto relativne pohodove sekci razit ten novy trend sice me ten sport/problematika zajima chvili ale prece to uz sem odbornik a budu se hadat bo ja mam prece pravdu! _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | travis brown aka superman punch, kks jak ho prehlo v krizoch az
roy sklamal, okrem pravacky nemal nic, ani to pomyselne kardio, mir jasna dominancia
rampage so zlomenou rukou, no, mattov shot jalovy, ani nahodou |
Zrovna jsem si rikal, co je to za blbost, kdyz ho nechal Brown vstat protoze boxovat bych s nim moc nechtel jak je kurevsky dlouhej a ono to vyslo Evidentne mel podobnou taktiku jako Big Country a to sestrelit ho overhand right.
A nechapu, kolik toho muze vydrzet chlap s takovym ucesem jako Nelson
Rampage potvrdil svoje slova, ze kdyz ho nedostal na zem Henderson nedostane ho ani Hamill, byl uplne marnej. Rampage tam mel knockoutovy vymeny skoda, ze to tam nepadlo, libi se mi jeho boxing ten pohyb hlavou a bomby jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | 90 procent |
99% a to 1% sou holky
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Majesty, pravda nepravda, ty jen provokujes, vyberes si tema na ktere se nekdo chyti a doma si honis ego jaky ses frajer, ze nekoho naseres. Ses ubozak a podle toho co ted tady o tobe ctu, tak tuplovany, internet hero jakych je na kazdem verejnem foru jako kdyz nasere. Nejses tu k nicemu, tve posty za nic nestoji a z jednoho z poslednich zajimavych temat tu na foru delas zumpu, at uz primo, nebo neprimo.
A ano, Fedor dostal, me nedela problem to napsat. Odesel se cti a to co ma za sebou mu uz nikdo neveme. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
Rampage se me libil, nechapu ty americany za to jejich buceni, co by v tom fightu jetse chteli, dobre Ko, ale i tak to bylo ze strany Rampage super podivana. Tdd, kolena do tela, lokty, naskocene pumelice, dirty boxing, super prehled a pohyb v boxy, kontra kombinace, dokonce jednou zkusil blokovat low-kick... Hamil vubec nevedel co s tim, ale jsem rad ze to ustal do decission. Trochu jim obema dosel gas, mozna byl Rampage pasivnejsi kvuli te ruce, ale i tak nevim, jestli by to ustal s Jonesem uz jen fyzicky.
Jinak me teda nic dalsiho nezaujalo. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: |
Ok prohral to tu nidko prece nepopira! Ale pro to tu musis zas a zas vytahovat! |
Nic tu nevytahuju, jen jsem to zminil v souvislosti s Mirovim fajtem a vy jste se toho hned chytili
| medwed napsal: | | Vytahuje snad na tebe v kazdem tematu kde se objevis ze si podprumerny cvicenec s max prumernymi vykony a jeste horsi postavou a ze si mel plnou pusu kecu o tom jak budes stromngman a potom co si prisel na to ze to asi nebude tak jednoduche tak si strcil hlavu do pisku a zacal vymyslet pohadky typu ze holkam se libi vyrysovani atd??? |
Ano
| Douglas napsal: | | Majesty, pravda nepravda, ty jen provokujes, vyberes si tema na ktere se nekdo chyti a doma si honis ego jaky ses frajer, ze nekoho naseres. |
Ale to jsou hovadiny tyvole, me to o tom Fedorovi jen prislo nejvystiznejsi jak bych to chtel, doctor stoppage v druhym kole od Mira, a to ze je to ozehavy tema a ze fedor je nedotknutelnej a je to nejvetsi hero a blabla je uz vas problem kvuli tomu se cenzurovat nebudu, abych nahodou flejm nevyvolal
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | deemao napsal: | | Majesty napsal: | | Nelson je tucna hromada sracek a doufam ze ho Mir sereze jak bigfoot fedora |
Myslím si, že tento uživatel by si zasloužil ban.
|
Rofl, za ? za to ze jsem rekl neco co se ti nelibi a o co je neoddiskutovatelna pravda ? well, then i feel sorry for ya |
Mně je spíš líto tebe. Jestli si myslíš, že jsem ten ban nadhodil kvůli tomu, že jsi napsal, že bigfoot serezal fedora, tak jsi trochu mimo. Bylo to kvůli první části tvojí věty.
Highlights video: http://multimedia.foxsports.com/m/video/40640923/highlights-ufc-130.htm?r_src=ramp
_________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Ale to jsou hovadiny tyvole, me to o tom Fedorovi jen prislo nejvystiznejsi jak bych to chtel, doctor stoppage v druhym kole od Mira, a to ze je to ozehavy tema a ze fedor je nedotknutelnej a je to nejvetsi hero a blabla je uz vas problem kvuli tomu se cenzurovat nebudu, abych nahodou flejm nevyvolal |
Ty to furt nechápeš, co? Tady nejde o nějakého Fedora a podobně, ale prostě o slušné vyjadřování obecně. Mirio nebo Tygr se tu do Fedora naváželi x-krát, bylo to vcelku oprávněně kvůli jeho (ne)fajtování v SF, ale byly to konkrétní výhrady a měly prostě nějakou základní úroveň. Měj si kontroverzní názory jak je libo, ale prostě je formuluj slušně. Hlášky typu "hromada sraček" jsou fakt silně za hranicí ... zejména od někoho jako jsi ty.
BTW ... ony by byly samozřejmě za hranicí od každého, ale nikdo krom tebe není tak blbej, aby tu s nima dělal vtipného a zajímavého. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
som skoro zabudol ze sme na ronnie
//este k struvovi, chlapec ma 23, uz dostal asi tretie ko do tuha, a v kazdom druhom je to vojna, ak z neho nestane uberstruve  tak to bude asi kratka kariera, hlavne si myslim ze je chudy a to uz ma 115kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | som skoro zabudol ze sme na ronnie
//este k struvovi, chlapec ma 23, uz dostal asi tretie ko do tuha, a v kazdom druhom je to vojna, ak z neho nestane uberstruve tak to bude asi kratka kariera, hlavne si myslim ze je chudy a to uz ma 115kilo |
veru je to stále vežiak a tenký jak lata + tých ko vzhľadom na svoj vek pekných pár už veru pochytal, neviem prečo nejak viac neuplatňuje ten svoj dlhokánsky reach, pritom tím za sebou má zdá sa výborný, spáruje s ghitou a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|