Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 334, 335, 336 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vird

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Frozz. napsal:
Dnes jdu do kina na Rychle a zběsile 5, tak snad to bude dobrý .

Tak byla to pohádka...ale mě se to líbilo, ženský, káry, akce.

edit: ten dwayne je HROZNÝ HOVADO , ten při natáčení musel mít tak 115kg v kvalitě ne?

Fast Five mam zkuknute tiez,
dwayna sledujem na facebooku a naozaj musel pribrat nenormalne. ma tam par fotiek aj potreningovych aj z natacania. hovado
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já přidám jedno varování - TACHO - natruc svým levičáckým známým, kteří to hanili aniž by to viděli, jsem si to stáhnul a snažil se si to už kvůli Olgy užít :D. Je to fakt špatný film, nemá to ani "guilty pleasure" potenciál. Nebrat.

http://www.csfd.cz/film/269230-tacho/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Rock je podle svých slov v nejlepší formě za celou svou karieru, lepší nebyl ani když dělal fotbal a wrestling...

Drive Angry - to je kurňa hustý film! Komu vadí "hloupé" filmy, tak at na to nekouká... pro mě to je ale absolutní hardcore film plně vystihující tohle desetiletí. Aspoň jedna moc hezká holka, nejlíp pěkně sprostá, která se s ničím nemazlí... hardcore charakter hlavní postavy, která se s tím sere eště míň, famozní auta a smysl pro humor bez respektu pro cokoliv (sorry za trošku tvrdou charakteristiku) .... pecka!!!
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychle a zěsile 5,
Fakt boží,boží filmek. Něco tak parádního jsem dlouho neviděl Málo který film Rychle a zěsile 5 překoná... (žádný )
Paye

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapy, nevim na jakým filmě ste to byli a absolutně nevim, co je na tom filmu tak skvělýho. Scénár a dialogy stály za ho*no. Jediný, co to tam trochu zachránilo byla špetka akce, jinak naprostá příšernost a nuda.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
chlapy, nevim na jakým filmě ste to byli a absolutně nevim, co je na tom filmu tak skvělýho. Scénár a dialogy stály za ho*no. Jediný, co to tam trochu zachránilo byla špetka akce, jinak naprostá příšernost a nuda.

lol
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě připadl neskutečně blbej už první díl,...dost na to abych se do dalších pokračování nepouštěl. Ale rozhodně je to lepší než Torque: Ohnivá kola....to je čistej odpad.
Petey

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvy diel Rychle a Zbesile bol iba remake Point Break,kde policajt bol Keanu Reeves a bad guy Patrick Swayze Len neboli street raceri,ale surferi.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobnost tu je.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychle a Zběsile je film (filmy), který má svůj příběh a celkově je to něco, co je pro dost lidí totálně PRO.... až oblíbenej film

ostatně to, že je 5 dílů je toho důkazem...

s nějakým remake si choď jinam... to je jako říkat, že je všechno remake titaniku... všude je romantika, weeee

kurňa, takhle mě žádnej názor eště nenasral, co se týče filmu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to takovej celovečerní rozmáchlej videoklip k debilní gangsta písničce. Z toho vyrosteš.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem, kdo je trochu vnímavější, tak třeba u Avataru mu hned dojde, že je to vlastně totální vykrádárna Legendy o Mulan .
Cizinec připlave z daleké civilizace a zamiluje se do princezny domácího kmene.....národa spjatého se svým životním prostorem. Ta ho pojme za chráněnce, takže ho kmenová rada starších ušetří a nesežerou na místě. Dva zamilovaní běhají po džungli přivánějí ke květům a dovádějí na liánách...ovšem zloduši z vyspělejší civilizace začnou uplatňovat své kolonizační choutky a hrdina tak musí řešit dilema mezi láskou a "druhovou příslušností"....Z toho vyplývá, že Avatar je vlastně disneyovská sračka, navíc nepůvodní. Jediná čím je možná převratná je technologie a to je kurva málo. Takže já Avatara nedoporučuju. 2/5

Naposledy upravil Johncreasy dne po květen 30, 2011 2:32 pm, celkově upraveno 2 krát
Petey

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza - z toho naozaj vyrasties ked uvidis viac ako 5 filmov.Prezradim ti nieco,7 statocnych je remakom 7 samurajov od Akira Kurosawu
Seva98

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi reknete, ktery film je v dnesni dobe pribehove naprosty original ? Protoze v kazdem si clovek najde neco a kdyz to bude hodnotit takhle tak zadnemu filmu nemuze dat nad 50%

https://www.zonetraininglog.com
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně, ale třeba u toho Avataru je to až drzé. Dost originální mi přišla třeba první Kostka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 334, 335, 336 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: