|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: út květen 31, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Kua proč je nový Conan takový slaďouš? Arnold ve své době byl taky relativně mladý chlap, ale tenhle? To je hezoun k pohledání. Conan má být zjizvená držka. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út květen 31, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Kua proč je nový Conan takový slaďouš? Arnold ve své době byl taky relativně mladý chlap, ale tenhle? To je hezoun k pohledání. Conan má být zjizvená držka. |
Protože se u toho nemají nudit ani naše něžné polovičky
Ale každopádně by to chtělo nějaký nový fantasy film. Po LOTRovi je tu pusto a prázdno. Jen mám obavy že nový Conan bude dost pohádkový. Na starém Conanovi bylo kouzelné že meč byl meč a byl zkurveně drahej. Taktéž brnění neměl každý cucák, ale cucáci chodili v kůžích a pak, pokud vše přežili, nějaké brnění nashromáždili. Meč vážil zasraně moc, takže s ním nešvihali jako ninjové. A samozřejmě, Arnold byl držka a tam jeho neschopnost hraní prostě zapadla. Tam hrát nepotřeboval, tam mohl být sebou samým. Ženský tam nebyly krásky, neměly prsa trojky, takže o to to bylo realističtější.
Včera jsem se zrovna znovu podíval na Conana (dnes se podívám na druhý díl, který byl o dost horší. Ale nostalgie snad zapracuje) a znovu jsem si vychutnával onu realističnost (v rámci možností) a atmosféru
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út květen 31, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že miláčkové fantasy si užívají dostatečně na Hře o trůny (samozřejmě nedabované v orig. znění).
Btw. abych nebyl OT:
King Lines
http://www.csfd.cz/film/239282-king-lines/
- konečně jsem si našel čas a shlédnul tendle "skvost" na kterej jsem se chystal už dlouho
- udájně přereklamováno, já si krom malé reklamy na začátku ničeho nevšiml
- nádhernej dokument, dost mně zatáhnul za srdce, protože některý věci se mně týkají a některé teprve plánuju ...
- osobně 6 z 5 pro ty, kterým něco horolezectví něco říká, jsem z toho filmu nadšenej:)
Piráti z karibiku 4: Na vlnách podivna
http://www.csfd.cz/film/252716-pirati-z-karibiku-na-vlnach-podivna/
- začátek trochu zmatený než se do těch pirátských pověstí a vetších pirátských jmen dostanete, ale rozjede se to slušně
- Johny Dep je nepřekonatelnej a prostě už jenom díky němu jsou z toho 4/5 ...
- celkově tomu dávám přeci jen 4.5 z 5, protože mi tam přeci jenom něco chybělo, nebo né chybělo, ale bylo to na mné až moc rychlý, ikdyž je fakt, že zvládnout takový obsah ve dvou hodinách není jednoduchá práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 31, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Game of Thrones si už začali, krom miláčků fantasy (a lidí, co sledovali Spartaka) užívat i ti, co by se na něco takovýho nikdy nekoukli... parádní seriál
Jinak fantasy filmů je teď mrtě, ikdyž pochopitelně ne s rozpočtem, jakej měl LOTR ... nadruhou stranu ty filmy jsem dokoukal, narozdíl od LOTR, kterej není vůbec můj styl a prostě mě nudí (asi proto, že to je hrozně dlouhý)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 31, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
Seriálu spartacus jsem se nemohl nabažit, už se strašně těším na další sérii  . Ta hra o trůny mě po 1. díle moc nezaujala. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 31, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
Game of thrones je skvelej serial s dokonalou predlohou a po sedmym dile muzu rict jen - wow... mindblowing. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
conana si berte do huby až ho uvidíte, já mu věřím! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Game of thrones je skvelej serial s dokonalou predlohou a po sedmym dile muzu rict jen - wow... mindblowing. |
Taky mne ten seriál nadchnul a už dlouho se jako fanoušek fantasy odhodlávám do knižní série. Jen času není tolik... klasickou beletrii jsem četl naposledy před rokem. Četl jsi něco z Písně ledu a ohně, nebo něco jiného od G. R. R. Martina? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
Mam prectenou tu knihu hry o truny, druhy dil jsem jeste necetl (saga ma mit tusim 7 dilu, ale neni dokoncena)... postavy v serialu jsou ztvarneny az na drobny odchylky skvele, jedna z nejlepsich adaptaci co jsem kdy videl. Doporucuju :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Bombay napsal: | | Kua proč je nový Conan takový slaďouš? Arnold ve své době byl taky relativně mladý chlap, ale tenhle? To je hezoun k pohledání. Conan má být zjizvená držka. |
Protože se u toho nemají nudit ani naše něžné polovičky
Ale každopádně by to chtělo nějaký nový fantasy film. Po LOTRovi je tu pusto a prázdno. Jen mám obavy že nový Conan bude dost pohádkový. Na starém Conanovi bylo kouzelné že meč byl meč a byl zkurveně drahej. Taktéž brnění neměl každý cucák, ale cucáci chodili v kůžích a pak, pokud vše přežili, nějaké brnění nashromáždili. Meč vážil zasraně moc, takže s ním nešvihali jako ninjové. A samozřejmě, Arnold byl držka a tam jeho neschopnost hraní prostě zapadla. Tam hrát nepotřeboval, tam mohl být sebou samým. Ženský tam nebyly krásky, neměly prsa trojky, takže o to to bylo realističtější.
Včera jsem se zrovna znovu podíval na Conana (dnes se podívám na druhý díl, který byl o dost horší. Ale nostalgie snad zapracuje) a znovu jsem si vychutnával onu realističnost (v rámci možností) a atmosféru | kdo si pocka, ten se docka, za rok tu mame Hobita :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Seriálu spartacus jsem se nemohl nabažit, už se strašně těším na další sérii . Ta hra o trůny mě po 1. díle moc nezaujala. |
Spartacus NOVÝ už je, mám shlédnuto tuším 5 dílů, jmenuje se: Gods of Arena a vypráví příběh ještě před spartakem, je to zajímavý. Jak se z Doctoreho stal Doctore, jak se vyšplhal na výslůní slávy Crixus apod, parádička zatím.
Game of Thrones - též parádní, moc se mi to líbí. Ale vysvětlete mi někdo, CO je na tom fantasy? Já pořád čekal že tam budou nějaké potvory, orkové apod. a zatím furt jen lidé .
TĚŠTE se na Hobita _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Spartacus : Gods of the Arena už jsem viděl, hodně povedená mini série. Já se už těším na další sérii, která bude o útěku spartacuse a dalších gladiátorů. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Mam prectenou tu knihu hry o truny, druhy dil jsem jeste necetl (saga ma mit tusim 7 dilu, ale neni dokoncena)... postavy v serialu jsou ztvarneny az na drobny odchylky skvele, jedna z nejlepsich adaptaci co jsem kdy videl. Doporucuju :) |
Známý si před pár dny koupil 1. díl, tak si ho od něj pak nejspíš půjčím. A taky vímo tom autorově oznámení, že 5. díl je hotov a za chvíli bude v prodeji. Jenže vzhledem k tomu, že 1. díl vyšel v 1996 a 5. v 2011, tak se konce asi jen tak nedočkáme (:
Frozz: Já bych řekl, že fantasy to je zcela bez debat. Dost logicky se ten děj musí nejdříve pořádně rozjet. Ta mystika se Zimou, Zdí, aj. tomu napovídají. Hned v úvodu byli nemrtví, pak zlovlk, počítám že to nebude dlouho trvat a objeví se i drak (to alespoň usuzuji podle posledních seriálových dílů). _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
zacharo, ale on tam drak uz je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Fire cannot kill a dragon :P _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|