|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
ygg
|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Vyzkoušejte Instant Whey (Reflex Nutrition) příchuť malina a budete po cvičení mlaskat jak ježci !
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Malinu od Reflexu jsem zkusil před nějakou dobou taky. Byl jsem nadšenej. Konečně změna po všech těch vanilkách, čokoládách, banánech... Fakt mi to chutnalo. Tak jsem si teď koupil čokoládu.. A jsem zklamanej. Není to totiž vůbec sladký. Na jednu stranu to je i výhoda, ale člověk si na tom nepochutná. Prostě to do sebe hodím a hotovo. Neohromí, neurazí, lehká chuť po čokoládě, ale fakt málo.. Za sebe musim říct, že jsem zklamanej. Čekal jsem lepší chuť po zkušenosti s malinou... _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Von_dutch

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Stači zalistovat o stranu zpět... Až uvidíš post na téma "spálená pneumatika" budeš na pravém místě..  Jinak já jsem měl D.T. a nevím.. Poměrně prašný, na rozpustnost už si moc nepamatuju, ale myslím, že to nebylo nic skvělýho.. Chuťově celkem v pohodě, dalo se to s vodou v pohodě. Každopádně je na trhu spousta chuťově lepších... _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| lipidek napsal: | | Malinu od Reflexu jsem zkusil před nějakou dobou taky. Byl jsem nadšenej. Konečně změna po všech těch vanilkách, čokoládách, banánech... Fakt mi to chutnalo. Tak jsem si teď koupil čokoládu.. A jsem zklamanej. Není to totiž vůbec sladký. Na jednu stranu to je i výhoda, ale člověk si na tom nepochutná. Prostě to do sebe hodím a hotovo. Neohromí, neurazí, lehká chuť po čokoládě, ale fakt málo.. Za sebe musim říct, že jsem zklamanej. Čekal jsem lepší chuť po zkušenosti s malinou... |
Tak proc sis nekoupil deluxe? To je trochu neco jineho a konkretne ta cokolada je oproti klasice vynikajci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
To by mě taky zajímalo, proč jsem nevybral De Luxe.. Nevim, prostě jsem věřil, že i klasika bude super.. Jak jsem už psal, vybíral jsem podle maliny.. Příště De Luxe zkusím. A dám vědět. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 31, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka? |
mal som vanilku,velmi podareny protein,dost mi pripomina myofusion hustotou a chutou _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | vejdy napsal: | | Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka? |
mal som vanilku,velmi podareny protein,dost mi pripomina myofusion hustotou a chutou |
Souhlas, taky sem byl moc spokojenej..a za tu cenu nádhera
Co Pharma Blend bílá čokoláda, měl někdo? Pořád přemejšlim, že do ní půjdu, ale více méně mě láká jen ta chuť..Obsahově asi nic moc (nejvíc koncentrátu, kdoví kolik je tam toho micerálního kaseinu a navíc je tam soja ) _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Petey napsal: | | vejdy napsal: | | Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka? |
mal som vanilku,velmi podareny protein,dost mi pripomina myofusion hustotou a chutou |
Co Pharma Blend bílá čokoláda, měl někdo? Pořád přemejšlim, že do ní půjdu, ale více méně mě láká jen ta chuť..Obsahově asi nic moc (nejvíc koncentrátu, kdoví kolik je tam toho micerálního kaseinu a navíc je tam soja ) |
Co se ti nelíbí na sóje,podle toho co sem četl je to hodně dobrý zdroj bílkovin akorát je chudá na methionin myslím....
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Petey napsal: | | vejdy napsal: | | Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka? |
Co Pharma Blend bílá čokoláda, měl někdo? Pořád přemejšlim, že do ní půjdu, ale více méně mě láká jen ta chuť..Obsahově asi nic moc (nejvíc koncentrátu, kdoví kolik je tam toho micerálního kaseinu a navíc je tam soja ) |
Co se ti nelíbí na sóje,podle toho co sem četl je to hodně dobrý zdroj bílkovin akorát je chudá na methionin myslím.... |
https://forum.ronnie.cz/sojove-tycinky-sojove-mleko-nazory-t27718.html
viz moje příspěvky na str 2 a 3..především odkazy na články na str 3 (zbytek je spíš sranda) _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
Btw: Kdy bude v prodeji Native Whey od Reflexu a za kolik?? _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Btw: Kdy bude v prodeji Native Whey od Reflexu a za kolik?? |
velmi brzy a asi to nebude zrovna nejlevnejsi protein, tak na to se priprav _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | patrikdundych napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Petey napsal: | | vejdy napsal: | | Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka? |
Co se ti nelíbí na sóje,podle toho co sem četl je to hodně dobrý zdroj bílkovin akorát je chudá na methionin myslím.... |
https://forum.ronnie.cz/sojove-tycinky-sojove-mleko-nazory-t27718.html
viz moje příspěvky na str 2 a 3..především odkazy na články na str 3 (zbytek je spíš sranda) |
Četl sme to jinde,mimo tenhle server
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|