|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Gohan napsal: | | Rád rejpu jak malý děcko :) |
Těším se až se do mě pustíš ještě po třetí..:) A to že tu "spoileruju" mi je docela solidně u prdele..:) Jestli myslíš, že jsem vyrzradil celý film tím že jsem napsal co jsem napsal, tak by ses měl asi léčit a rozhodně by ses neměl koukat třeba na trailery.. Protože by jsi mohl pochopit až moc z filmu a pak by bylo zbytečný se na to koukat.. |
Mikro, s dalším spoilerováním di víš kam....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Svému tátovi můžeš říkat že mu jebe a že je ocas, mě to říkat nemusíš, nejsem na to zvědavý, jinak když to shrnu, zrovna Tebe mám úplně, ale fakt úplně u prdele..:) _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: |
Svému tátovi můžeš říkat že mu jebe a že je ocas, mě to říkat nemusíš, nejsem na to zvědavý, jinak když to shrnu, zrovna Tebe mám úplně, ale fakt úplně u prdele..:) |
A jéje no tahej sem mojeho tatu ty borce hluboko jsi klesnul priteli
btw: Ted uz vim na 100pro ze ti jebe a ze jsi ocas Nepsal rytmus ten song JEBE o tobe nahodou?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | MiKra napsal: |
Svému tátovi můžeš říkat že mu jebe a že je ocas, mě to říkat nemusíš, nejsem na to zvědavý, jinak když to shrnu, zrovna Tebe mám úplně, ale fakt úplně u prdele..:) |
btw: Ted uz vim na 100pro ze ti jebe a ze jsi ocas Nepsal rytmus ten song JEBE o tobe nahodou? |
Rytmuse nějak dost znáš, nedivil bych se, že by byl tvůj idol, pak by to lecos vysvětlovalo.. A kam tahám tvýho tátu? Nic jsem o něm neřekl ty debílku..:) Jdi radši občas ven, to rádoby spamování co tu předvádíš je celkem smutný.
Jinak Ptačí klec docela dobrý, ale tomuhle humoru moc neholduji...
Zastav a nepřežiješ je dost solidní blbost..
Temný rytíř prostě super,takový filmy miluju..
96 hodin prostě parádní krimi thriller..
Hellboy 2 lepší jak jednička, paráda..
Neúplatní super..
Přelet nad kukaččím hnízdem super..
Tron, pro nikoho blbost, ale je to můj šálek kafe..:)
Světová invaze, čekal jsme že to bude lepší, ale super akce a efekty.. _________________ ..
Naposledy upravil MiKra dne st červen 01, 2011 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Gohan napsal: | | MiKra napsal: |
btw: Ted uz vim na 100pro ze ti jebe a ze jsi ocas Nepsal rytmus ten song JEBE o tobe nahodou? |
Rytmuse nějak dost znáš, nedivil bych se, že by byl tvůj idol, pak by to lecos vysvětlovalo.. A kam tahám tvýho tátu? Nic jsem o něm neřekl ty debílku..:) Jdi radši občas ven, to rádoby spamování co tu předvádíš je celkem smutný.. |
Hele , já ti trošku napovím :
| MiKra napsal: | | Svému tátovi můžeš říkat že mu jebe a že je ocas |
*mrkmrk
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: |
Ehm, řekl si mi, že mi jebe a že jsem ocas a co jsem napsal já? Že tohle můžeš říkat třeba svému tátovi, ale ne mě..
Nebo jsem snad napsal" tvůj táta je ocas a jebe mu"? To jsem nenapsal, takže si to zkus v té tvé hlavě přelouskat a třeba na to ten tvůj oříšek přijde.. |
Tak jsem to přelouskal a pořád si ocas covece. To je patová situace co?
BTW: Proc si sem vubec zatahl mojeho tatu?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Gohan napsal: | | MiKra napsal: |
Ehm, řekl si mi, že mi jebe a že jsem ocas a co jsem napsal já? Že tohle můžeš říkat třeba svému tátovi, ale ne mě..
Nebo jsem snad napsal" tvůj táta je ocas a jebe mu"? To jsem nenapsal, takže si to zkus v té tvé hlavě přelouskat a třeba na to ten tvůj oříšek přijde.. |
Tak jsem to přelouskal a pořád si ocas covece. To je patová situace co?
BTW: Proc si sem vubec zatahl mojeho tatu? |
Docela jsi utřel nos a tak tu na mě pořád vytahuješ slovo ocas co? Hele jdi radši spát, třeba tě ráno napadne něco chytřejšího.. Dobrou.. |
Jj. Strasne jsme utrel, ale aspon nejsem jak male dite a netaham neciho tatu do neceho s cim nema nic spolecne Pekne sny
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Gohane, ty ses fakt nesmrtelnej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Ja mam radsi:
http://www.csfd.cz/film/10995-svet-podle-prota/ _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Man From Earth je super film, uzasne napsany a proste nenudi i kdyz tam neni zadna akce a je to prakticky cele zalozeno na dialogu. Nedavno jsem se na to dival podruhe a bavilo me to stejne jako poprve.
A youth in revolt takove nenarocne koukani, shodou nahod se mi dostala do ruk i knizka pred tim nez jsem se na to dival tak jsem se bavil.
Unknown - nez zacne film nabere obratky tak trosku nuda, ale Liam Neeson je proste borec
The Mechanic - Statham v roli najemneho vraha, oddechova akce, zabavi a neurazi
The Machinist - Christan Bale v roli, pro kterou nehorazne zhubl s dietou jedno jablko denne a plechovka tunaka. Zajimave psycho.
Drive Angry - Bavilo me to, pekna buchta, Nicolas Cage s kstici a problemem umrit, poradne auto. Oddechovka
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
marky: mládí v hajzlu jsem viděl a podle mě teda nic moc...nešlo to zfilmovat komplexně, ale určitě to šlo zfilmovat líp...cera je na twispa moc slušňáček _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
micra: zastav a nepřežiješ se ti nelíbilo? chlape, tys to musel vzít jako vážnej film a ne jako obří střílecí komedii, kterou to ve skutečnosti je _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|