Ale já ti přeju, že se ti tady líbí, nic tu nevadí a jsi v pohodě, takže máš spoustu starostí o to, co se děje někde v Belgii nebo Frankrajchu:-))). Já bych se tam na tvém místě přestěhoval a začal jim tam s tím pomáhat, oni to určo ocení .
Jinak jsem jen tak letmo koukal a docela jsem se divil ...
začínáš hledat všechny zločiny ve světě ? Čekal bych něco originálnějšího, jako třeba policejní statistiky z přistěhovaleckých muslimských čtvrtí ve městech v Evropě, které dokazují, že míra zločinosti je nižší, než celostátní průměr. Nebo žeby takový místo neexistovalo ? Bingo.
Tohle je totiž jen výkřik do tmy, chceš dokázat, že svinstva nedělají jen muslimové, jenže nikdo nikde nepsal, že to tak je. TAKŽE OPĚT NULA BODŮ
Žák strčí tělem do učitelky (do starý ženský, hrdina) a ještě si to parchanti natáčej na mobil
ale slusne mu dala,pekny uder plus ju zbavili obvinenia z trestneho cinu,to je super
Tohle se stát u nás, tak lidi z lidskoprávního byznysu tu učitelku zničí a u chudáčka "napadeného" se zjistí, že má těžké dětství a potřebuje více pochopení a více pedagogickopsychologické práce. Násilí přece nic neřeší.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru