|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: so červen 04, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so červen 04, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Petre už nedieti, sa strácaš, aj ked rysnuté je to pekne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Petre už nedieti, sa strácaš, aj ked rysnuté je to pekne. |
Sice je to kazdeho vec, ale z osobniho pohledu bych to videl tak, jak pise Turakam. Zacni radeji makat na te ostudne mrtvole (vtip. edit: i kdyz vic bys tahat mohl ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 04, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Turakam napsal: | | Petre už nedieti, sa strácaš, aj ked rysnuté je to pekne. |
Sice je to kazdeho vec, ale z osobniho pohledu bych to videl tak, jak pise Turakam. Zacni radeji makat na te ostudne mrtvole (vtip. edit: i kdyz vic bys tahat mohl ) |
to je jenom ted na zavody
chci zkusit ocelaka
jsou tam shyby, bench se 75%, sedy lehy, beh a kolo
takze cim min vazim, tim min taham
to je jedna stranka
a ta druha je, ze jak jsme zmenil trening a zacal intenzivneji behat tak to jde skoro samo
to draper, hned jak skoncim, menim trening
uz jsem si to vicemene srovnal v hlave
takze az uvidim jak dopadnu cele to hodim do logu
a jinak vsem dik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Von Dutch: sry, ale ten pas oproti zádům... no vypadá to komicky, ale záda velký. A nemáš skoliozu? Na fotkách to vypadá jakoby jsi měl začátek hrudní páteře stočenej doprava.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 07, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
Chtěl bych slyšet nějakou kritiku nebo názor na ty moje záda.
Je mi 18 let (74kg), začal jsem v 17ti (65kg). Teď už rok a půl trénuju.
Děkuju moc předem
btw. Neberu kreatin, ani nic takovýho. Občas si dám Protein nebo Sacharďák.
Záda porovnání před a po roku
Záda po 1,5 roku
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červen 07, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
no ses dobrej nabuš na 17 let, btw tu piču na ty dvere si maloval prstem ty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | no ses dobrej nabuš na 17 let, btw tu piču na ty dvere si maloval prstem ty ? |
Neee to už tam bylo :D ani jsem si toho nevšiml díky
btw. Jsou to sprchy v posilce.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Když se podívate na tu černobílou fotku, čim je to, že každá strana (půlka zad) vypadá jinak?
Pozoruju to na sobě a viděl jsem to i u Sevy98 (snad jsem to napsal dobře)
Je to technikou? Já třeba pociťuju, že pravou rukou jedu přítahy JČ krásně a u levé to neni kolikrát ono. : ( _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
U me to je hlavne osvetlenim, ktere miri z jedne strany, ale nesymetricky asi budu taky trochu, levacka je o neco vetsi a silnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
na fotce nevidim zadnou slabsi jednu stranu, ale jinak je to uplne normalni, ze ma nekdo jednu stranu zaostalejsi... Btw je ti jasny, ze ta fotka Doriana co mas v avataru je upravena ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|