|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Pavelito

|
Zaslal: so červen 04, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem dostal jako dárek k objednávce tyčinku od Dymatize a opravdu nasytila na dlouho. I když na každého to může působit jinak. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so červen 04, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Kto uz mal protein Matrix prichut Cookies and Cream alebo Jahoda? Zaujimal by ma nazor na tieto prichute. Ktoru mam zobrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so červen 04, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
Matrix cookies a cream vyborna chut...horsi uz to je ze v tom sou kousky cokolady ktere budes dostavat ze sklenice jeste 5 minut po dopiti...ale chut lahodna..s vodou samozrejme..v mlece nemohu posoudit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 5:03 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Hydro 77 od extrifitu? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 8:02 am Předmět: |
|
|
Long 80 - 7 Hours od Extrifitu - opravdu vynikající chutný protein (boruvka) !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Kto uz mal protein Matrix prichut Cookies and Cream alebo Jahoda? Zaujimal by ma nazor na tieto prichute. Ktoru mam zobrat? |
Cookies super jak už psal výše a proti těm kouskům co senerozpustí pomáhá mixer a je to luxus.
Jahodu zrovna teď mám a super..ve vodě, s mlíkem, s tvarohem, prostě mi fakt chutná.
Takže bych osobně vzal jahodu. _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Matrix cookies a cream vyborna chut...horsi uz to je ze v tom sou kousky cokolady ktere budes dostavat ze sklenice jeste 5 minut po dopiti...ale chut lahodna..s vodou samozrejme..v mlece nemohu posoudit |
Jo chut vyborna a ty kousky cokolady vadi cemu? Naopak, skoda ze jich tam je celkem malo a jsou tak male, protoze ty jsou tam super a kdo si s nema neumi poradit, ze to ja mu nemuzu
Jinak jeste dodatek k tomu MyoFusion, kdyz uz jsem s tim zacal. Jako proteinovy sejk pro me stoji za houby, proc, to uz jsem psal vyse. V tomto ted u me vede jednoznacne Promil, at si rika, kdo chce, co chce (ale nikdo radeji nic nerikejte, protoze je to stejne kazdeho vec a kazdemu chutna neco jineho :D ), ze ktereho si delam vyborne, chute, huste a kremove sejky. S Myofusion jsem ale jeste zkousel ochutit si ovesnou kasi (samotnym praskem) a to je opravdu naprosto vynikajci, lepsi ovesnou kasi jsem nikdy nemel a naopak se k temto ucelum treba vubec nehodi zase ten Promil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
A já blbec pořád baštim ovesnou kaši s medem a skořicí a ten protein do toho nezkusim strčit.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
Drape: Jak si toho promila děláš? Počítám, že máš nějaký tajný supergurmánský postup..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Drape: Jak si toho promila děláš? Počítám, že máš nějaký tajný supergurmánský postup.. |
Na tuhle odpoved jsem zvedavy jelikoz ho mam taky doma, me staci 10 sec usejkrovat a je to, ale tady to bude nejaka specialka beztak
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | sem budu chodit, tahle sekce me bavi asi nejvic ze vsech |
Doufam, ze na tom mam hlavni podil ja. Kdyz ne, tak klidne jeste pritvrdim
| citace: | | Drape: Jak si toho promila děláš? Počítám, že máš nějaký tajný supergurmánský postup.. |
Uplne normalne. Ledove mleko, klidne ho dat chvili o do mrazaku, at je takove i mirne namrzle, stejne tak davam chladit i proteinovy prasek, pridam sladidlo, nekdy i trochu holandskeho kakaa a poradne usejkruju a prubezne sejkruju behem konzumace. Je z toho pekne husty kremovy sejk. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Proteinovy prasek do mrazaku priznam se ze tohle by me nenapadlo ani kdybych vymyslel ultra ulety |
ne proboha, ten mam v lednicce v male pixli, do mrazaku jsem psal jen mleko na chvili, aby uplne nezmrzlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | petr616 napsal: | Proteinovy prasek do mrazaku priznam se ze tohle by me nenapadlo ani kdybych vymyslel ultra ulety |
ne proboha, ten mam v lednicce v male pixli, do mrazaku jsem psal jen mleko na chvili, aby uplne nezmrzlo |
Tak ted te trumfnu, protein z mrazaku nema nidko
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|