PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Pavelito

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem dostal jako dárek k objednávce tyčinku od Dymatize a opravdu nasytila na dlouho. I když na každého to může působit jinak.
spider1029

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kto uz mal protein Matrix prichut Cookies and Cream alebo Jahoda? Zaujimal by ma nazor na tieto prichute. Ktoru mam zobrat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrix cookies a cream vyborna chut...horsi uz to je ze v tom sou kousky cokolady ktere budes dostavat ze sklenice jeste 5 minut po dopiti...ale chut lahodna..s vodou samozrejme..v mlece nemohu posoudit
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 5:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Hydro 77 od extrifitu?
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Long 80 - 7 Hours od Extrifitu - opravdu vynikající chutný protein (boruvka) !!!
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Kto uz mal protein Matrix prichut Cookies and Cream alebo Jahoda? Zaujimal by ma nazor na tieto prichute. Ktoru mam zobrat?

Cookies super jak už psal výše a proti těm kouskům co senerozpustí pomáhá mixer a je to luxus.
Jahodu zrovna teď mám a super..ve vodě, s mlíkem, s tvarohem, prostě mi fakt chutná.
Takže bych osobně vzal jahodu.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Matrix cookies a cream vyborna chut...horsi uz to je ze v tom sou kousky cokolady ktere budes dostavat ze sklenice jeste 5 minut po dopiti...ale chut lahodna..s vodou samozrejme..v mlece nemohu posoudit

Jo chut vyborna a ty kousky cokolady vadi cemu? Naopak, skoda ze jich tam je celkem malo a jsou tak male, protoze ty jsou tam super a kdo si s nema neumi poradit, ze to ja mu nemuzu

Jinak jeste dodatek k tomu MyoFusion, kdyz uz jsem s tim zacal. Jako proteinovy sejk pro me stoji za houby, proc, to uz jsem psal vyse. V tomto ted u me vede jednoznacne Promil, at si rika, kdo chce, co chce (ale nikdo radeji nic nerikejte, protoze je to stejne kazdeho vec a kazdemu chutna neco jineho :D ), ze ktereho si delam vyborne, chute, huste a kremove sejky. S Myofusion jsem ale jeste zkousel ochutit si ovesnou kasi (samotnym praskem) a to je opravdu naprosto vynikajci, lepsi ovesnou kasi jsem nikdy nemel a naopak se k temto ucelum treba vubec nehodi zase ten Promil.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem budu chodit, tahle sekce me bavi asi nejvic ze vsech
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já blbec pořád baštim ovesnou kaši s medem a skořicí a ten protein do toho nezkusim strčit....
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape: Jak si toho promila děláš? Počítám, že máš nějaký tajný supergurmánský postup..
petr616

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Drape: Jak si toho promila děláš? Počítám, že máš nějaký tajný supergurmánský postup..

Na tuhle odpoved jsem zvedavy jelikoz ho mam taky doma, me staci 10 sec usejkrovat a je to, ale tady to bude nejaka specialka beztak
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
sem budu chodit, tahle sekce me bavi asi nejvic ze vsech

Doufam, ze na tom mam hlavni podil ja. Kdyz ne, tak klidne jeste pritvrdim

citace:

Uplne normalne. Ledove mleko, klidne ho dat chvili o do mrazaku, at je takove i mirne namrzle, stejne tak davam chladit i proteinovy prasek, pridam sladidlo, nekdy i trochu holandskeho kakaa a poradne usejkruju a prubezne sejkruju behem konzumace. Je z toho pekne husty kremovy sejk.
petr616

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proteinovy prasek do mrazaku priznam se ze tohle by me nenapadlo ani kdybych vymyslel ultra ulety
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Proteinovy prasek do mrazaku priznam se ze tohle by me nenapadlo ani kdybych vymyslel ultra ulety

ne proboha, ten mam v lednicce v male pixli, do mrazaku jsem psal jen mleko na chvili, aby uplne nezmrzlo
petr616

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
petr616 napsal:

ne proboha, ten mam v lednicce v male pixli, do mrazaku jsem psal jen mleko na chvili, aby uplne nezmrzlo

Tak ted te trumfnu, protein z mrazaku nema nidko

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: