|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ne nevim. ;) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pain2

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Najez se a poradne prosim
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Najez se a poradne prosim |
každej nemusi mit cejchu ! :D
btw. pain2, osobne ruce/ramena/bruch dobry ... nohy neposuzuju (osobne na ne seru taky:D), jinak hrudnik mi prijde trosku ochablej mozna je to tim naklonem, ale jenom :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Gohan napsal: | | Najez se a poradne prosim |
každej nemusi mit cejchu ! :D
btw. pain2, osobne ruce/ramena/bruch dobry ... nohy neposuzuju (osobne na ne seru taky:D), jinak hrudnik mi prijde trosku ochablej mozna je to tim naklonem, ale jenom :) |
Kamarade 59 kg na 177cm mericiho cviciciho cloveka? To je drsné
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
je to kondicak ne coleman :) nevis proc a za jakym ucelem cvici, ale je fakt ze v ramci kritickeho kulturistickeho pohledu to je asi out to je fakt :)
Nicmene on neni kulturista nejspis:) takze koukat na nej timto pohledem je jakto rict ... ne moc vodny ?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
deiw
|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
Tak hlavně říkal, že od začátku roku nabral 8 kg, což není špatné. Asi necvičí nějak dlouho, předtím byl kostra (těch 51 kg musel být masakr), teď už to je lepší. Když bude nabírat aspoň přibližně takovou rychlostí jako doteď, tak bude příští léto vypadat slušně:)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:30 pm Předmět: ... |
|
|
Taky cvičím jen doma :D s jednoručkama a hrazdou :D šlo mi jen o to nějakým způsobem nabrat, když nechci tuk, tak jak jinak, než svalovou hmotu :D a taky mám chronický zánět žaludku... kvůli tomu jsem hodně shodil váhy. Tak jsem na práškách a zle mi může být z čehokoliv. Proto je to pro mne obtížné, ale i tak vnitřně začínám být se sebou spokojený. Jen chci nějak trochu vypadat.
Jinak je pravda, že, co se vyváženosti týče... vím své nedostatky, prsa, láty a hlavně nohy... to se snažím dotahovat, pak se budu soustředit na celkový rozvoj těla. a jeslti se dostanu alespoň na 70kg s mnohem lepšíma nohama, tak bych zkusil jen tak soutěž... vyzkoušet si jaké to je, když člověk jen pořád čumí na ty soutěže, tak bych chtěl zažít jaké to je a je mi jedno, co si kdo myslí a jak se umístim. Beru to jako životní styl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to meni situaci, ale myslim ze tuku ktery by jsi nabral se bojis zbytecne prehnane.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak to meni situaci, ale myslim ze tuku ktery by jsi nabral se bojis zbytecne prehnane. |
Tak je fakt, že nabírám hodně těžko a to dokonce i tuk. Začal jsem se hodně zajímat v poslední době o výživu a hlavně jsem toho hodně zkusil, co se cvičení týče, abych zjistil, co je nejlepší pro mé tělo a zatím to funguje. Konečně. Tak uvidím kam se dostanu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:44 am Předmět: Re: ... |
|
|
| pain2 napsal: | Váha 59 kg, výška 177cm. A než začnete kritizovat, ano patřil jsem mezi skupinu, kteří se vydlabali na nohy. Teď je cvičím druhým měsícem a snažím se je dotáhnout k vršku a taky celkově nabrat na hmotnosti. Od nového roku to činí celých 8kg. Snad něco jde vidět a nejsem na tom moc blbě :D
|
Pozoruji tě už delší dobu, už díky těm tvým problémům a řekl bych, že dobrý..:) _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 08, 2011 7:05 am Předmět: Re: ... |
|
|
pain2: dobrá forma, žádný nabírání na milana ani neplánuj.... nevím, kolik ti je... ale na 15 16 17, nebo kolik :D, to je dobrá forma... je na tobě znát, že cvičíš, holkám se tohle bude furt líbit (ikdyž díky tvému bodyfat budou takový, který budou říkat, že fuj :D ty chtěj nejvíc pak ale) a ty jsi spokojenej.
S cvičením začínáš, takže za rok to bude lepší, tj jasný ;) GL
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: st červen 08, 2011 8:27 am Předmět: Re: ... |
|
|
| guruhonza napsal: | pain2: dobrá forma, žádný nabírání na milana ani neplánuj.... nevím, kolik ti je... ale na 15 16 17, nebo kolik :D, to je dobrá forma... je na tobě znát, že cvičíš, holkám se tohle bude furt líbit (ikdyž díky tvému bodyfat budou takový, který budou říkat, že fuj :D ty chtěj nejvíc pak ale) a ty jsi spokojenej.
S cvičením začínáš, takže za rok to bude lepší, tj jasný ;) GL |
Tak, je mi 19 :D a cvičím asi od patnácti, ale celé tři roky a něco to byly jen kliky a zkracovačky... až před tím půlrokem jsem si řekl, že do toho dám trochu víc. koupil jsem si nakládací jednoručky, lavici, hrazdu. Doma mi to zatím stačí, dělám pokroky i tak :) V posilovně sem se nikdy nebyl schopný plně soustředit na cvičení. A to mě štvalo, protože bych se nikam pořádně nedostal, tak cvičím jen doma.
Kdybych měl lepší ty nohy, tak si myslím z mého pohledu, že by to nemuselo bý tak zlé, a ty nohy mi možná taky udělají další kila :) ale, jak jsem psal :D cvičím je teprve druhým měsícem. Předtím jsem je zbytečně zanedbával.
Nicméně uvidím, jak to bude vypadat za rok, třeba bych pak měl větší ambice na soutěži :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st červen 08, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
Super! Svalová paměť zapracovala na jedničku!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|