|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st červen 08, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
ono,toto je zase zablesk svetla.predposranost,politicka korektnost a multikulti sem prislo prave z USA... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st červen 08, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
cital som to,a je to naozaj bezny postup...ako ked kamarata policajti presviedcali,ze ukradnuty mobil na pausal ma hodnotu 1 euro... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 08, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | http://alojzhlina.blog.sme.sk/c/267442/Pre-p-LipsicaPolicajti-bud-kryju-zlodejov-alebo-je-to-psychiatria.html
chytia zlodeja pri cine a policajti ho pustia, no je toto normalne? Na Slovensku asi bezny postup... |
Problém je v tom že já médiím moc nevěřím a blogům už vůbec ne. Každý si tam může napsat co chce. Můj osobní tip je že tam bylo něco více, ale nebyl jsem tam ...
| Petey napsal: | | cital som to,a je to naozaj bezny postup...ako ked kamarata policajti presviedcali,ze ukradnuty mobil na pausal ma hodnotu 1 euro... |
Stěžovat si, stěžovat si a stěžovat si. Fízlové si chtěli ušetřit práci, ale je to podle mě o dost jiný případ než výše zmíněný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 08, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: st červen 08, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Myslím že racionálně myslícímu člověku musí bý z těchto kultur a lidí jako celku na blití. Ale tyhle issues se můžou i v mezinárodním měřítku řešit tisíckrát a stejně se nemá šanci nic změnit. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st červen 08, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | http://zpravy.idnes.cz/australanka-zaluje-vladu-za-nahlaseni-znasilneni-musela-do-vezeni-10q-/zahranicni.aspx?c=A110608_143701_zahranicni_ipl |
tam vůbec nemá normální člověk v takovém vykurveném státě co pohledávat je to její chyba, ať si kráva podává žalobu na koho chce, je to blbka, to si říká manažerka, blbka je to... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Jinak dnes na rádiu hlásili, že deváte nejčastější příjmení v české republice je ... chvilka napětí ... Nguyen. |
v Anglii jmeno Mohamed ( ani nechcu vedet jak je to v Nemecku, Svedsku atd ) Za chvilu bude Novak/Nguyen 50/50
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
stale lepsie Nguyen ako Lakatos _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
No já jsem z dané oblasti a musím říct, že na slovensko bych nechtěl. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
myslis, ze by sa ta niekto pytal? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | http://pilny.blog.idnes.cz/c/195409/Stupnujme-hloupy-hloupejsi-maturant-bakalar.html |
A kdo za to může? Dnešní studenti, nebo ti, kdo vytvořili tenhle systém, žebříček hodnot, atmosféru ve společnosti apod.? Mládež, potažmo studenti, jsou vždy jen obrazem doby a společnosti, ve které vyrůstají. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|